Hayatındaki insan bu özelliklere sahip olacak. Hangisini seçersin?

Hayatındaki insan bu özelliklere sahip olacak. Hangisini seçersin?
Çok zor soru ya 😂 sevgi dolu ve sadık diyorum. Sevgi dolu olması aşkı ve huzuru da getirir. Sadık olması güven duygusunu getirir. Sevgi dolu olması ayrıca enerji ve neşeli olmasını sağlar bence. Zaten hayatımdaki insan benim için en zarif ve en güzelidir. Tamam işte tek seçim de hepsini ine koydum 😂😂
😂👏👏👏
Yaşa senn
Sende yaşa çikolata 😂
😂😂
Teşekkür ederim ... hanım 😃
Rica ederim
Kesinlikle neşeli enerjik olsun eglenmeyi bilsin benimle aşkı da bilsin şiiride bilsin yeri geldi mi kavgayı da yapalım ama gitmeyi bilmesin böyle bişey isterdim mesela. Kavga edip haksızken bile engelleyebilenleri istemezdim
Cevap
24Cevap
Mümkünse hepsi bir arada olsun isterdim 😬
Sevgi dolu ve sadık ama malın teki huzur bulabilir miyiz hayır
Aşık tutuklu ama oynak yine huzur kaçtı bak
Temiz saf ama aptal tahammül sınırları aşılıyor huzursuzluk çıkabilir ;))
Zarif güzel ama anlayış kıt egoist kavga gürültü ekşın bol yorgunluk çöktü 😂
Enerjik ve neşeli olsun kanka olalım en güzeli o duruyor
Neşeli ve enerjik olacak arkadaş. Zaten çok olumsuzluk var hayatta ve ben zaten karamsar bir yapıdayım. Hiç değilse onun sayesinde neşe bulalım derim.
Aşık ve tutkulu olsun. Sevgiyi öğretirim. Sevgi dolu ve sadık olmak herkeste işe yaramaz. Aşık tan kastım hani aşkı için her şeyi yapan tipler varya heh işte o.
Enerjik neşeli pozitif olmalı bana ayak uydurmali uzaya cikcaz diyorsam hemen ayarlama yapmalı evet bu kriterde biri yok oyuzden kalan yaşamıma bekar devam etmek istiyorum
Hepsini isterim. İstediğimiz Allah değil mi, neden kendimizi azla kısıtlayalım? "Kudreti sonsuz olana mütevazi olunmaz.."
Sadakat tek geçer😂 bulunmaz bir nimettir o gerisi tırt
Zarif, güzel/yakışıklı ve sakin diğer özellikleri de olabilir
Âşık ve tutkulu, sevgi dolu ve sadık daimi tercihim.
Enerjik ve neşeli olsun. Aşağı çeken insanlardan nefret ederim.
Enerjik ve neşeli insanları hayatımda tutuyorum.
Enerjik neşeli, sadık guvenilir ve yakışıklı. Bunlar olsa olur mu.
Senin gibi özelikleri olmasi lazim baskanim ben tamamim o zaman
Bütün şıklarin olduğu bir insan olmuyor mu? Bence olabilir ama bize denk gelirim orası muamma 😄
Zarif, güzel, yakışıklı ve sakin olmalı çünkü herşeyiyle beğenmek ve beğenilmek, sevmek ve sevilmek arzusu bir insanların birbirlerine olan saygısıdır. Sakin olacak ki her şey sempatik olsun.
Hepsi var ✅
hepsi olsun 😬
Ok olsun
İkincisi kesinlikle. Zarif bir insan sadıktır. Sadık değilse zarif de değildir kesinlikle
sevgi dolu ve sadık olsun. enercii kısmı bende💁🏼♀️
Pozitiflik
Adam hepsine sahip çok şükür 🧿
En İyi Cevaplar