İlişkim uzak mesafe ne yapmalıyım?

Gerçekten artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, durum o kadar kötü hale geldi ki benim için, eskileri özlüyorum ki o zaman bile üzülüyor olmama rağmen her geçen gün bir diğer günü özlüyorum... beni seviyor buna eminim ama olmuyor işte ev okul filan derken bana zamanı bile kalmıyor, onunla aynı şeyleri bende yapıyorum ama yine de ona ayrıcak sonsuz vaktim var... sadece üzülüyorum işte ama yokluğu da beni mahveder bunu da biliyorum tüm gün onu bekliyorum yazar diye bir kaç kelime yazıp saatlerce ortalıktan kayboluyor ve o her yazdığında benim içime bir umudum doluyor evet sonunda geldi diye ama yok yine yok bir kaç şey yazdıktan sonra gitmiş bile, onu yanımda tutmak için saçmalıyorum hemde çok ama olmuyor, son zamanlarda kaç kez ağladım onu bile bilmiyorum istemesem bile üzülüyorum yazdıklarını her okuduğumda sanki ilk kez görüyormüş gibi gözlerim yeniden doluyor kendimi ne kadar durdurmaya çalışsam da sonuç yine kötü, olmuyor ama eğer bitirirsem içimde hep bir umut kalıcak düzeltebilirdik diye...