Gerçekten artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum, durum o kadar kötü hale geldi ki benim için, eskileri özlüyorum ki o zaman bile üzülüyor olmama rağmen her geçen gün bir diğer günü özlüyorum... beni seviyor buna eminim ama olmuyor işte ev okul filan derken bana zamanı bile kalmıyor, onunla aynı şeyleri bende yapıyorum ama yine de ona ayrıcak sonsuz vaktim var... sadece üzülüyorum işte ama yokluğu da beni mahveder bunu da biliyorum tüm gün onu bekliyorum yazar diye bir kaç kelime yazıp saatlerce ortalıktan kayboluyor ve o her yazdığında benim içime bir umudum doluyor evet sonunda geldi diye ama yok yine yok bir kaç şey yazdıktan sonra gitmiş bile, onu yanımda tutmak için saçmalıyorum hemde çok ama olmuyor, son zamanlarda kaç kez ağladım onu bile bilmiyorum istemesem bile üzülüyorum yazdıklarını her okuduğumda sanki ilk kez görüyormüş gibi gözlerim yeniden doluyor kendimi ne kadar durdurmaya çalışsam da sonuç yine kötü, olmuyor ama eğer bitirirsem içimde hep bir umut kalıcak düzeltebilirdik diye...
Uzak mesafedeki bir ilişkiyi sürdürmek zorlayıcı olabilir, ancak başarılı olabilirsiniz. İşte uzak mesafedeki bir ilişkiyi sürdürmenize yardımcı olabilecek bazı ipuçları:
İletişim: İletişim her ilişkinin temelidir, ancak uzak mesafedeki ilişkiler için daha da önemlidir. Düzenli olarak telefon görüşmeleri, video sohbetleri ve metin mesajları kullanarak iletişimde kalın. İletişim eksikliği ilişkinizin zorluğunu artırabilir. Güven: Güven ilişkinizin temelini oluşturur. Birbirinize güven duymak önemlidir. Şüpheleriniz veya kıskançlık duygularınız varsa açıkça konuşun ve anlayışlı olun. Plan Yapın: Zaman zaman buluşma planları yaparak birbirinize fiziksel olarak yaklaşmaya çalışın. Bu buluşmalar, ilişkinizi canlı tutabilir. Ortak İlgi Alanları: Ortak ilgi alanları bulun ve bu ilgi alanlarına yönelik etkinlikler planlayın. Birlikte kitap okuyun, film izleyin veya oyunlar oynayın. Bu, ilişkinizi daha da güçlendirebilir. İyi Planlama: Zaman farkını ve programları göz önünde bulundurarak ziyaretlerinizi ve görüşmelerinizi iyi planlayın. İleriye dönük planlar yapmak, birlikte olduğunuzu hissetmenize yardımcı olabilir. Beklentileri Açıkça Konuşun: İlişkinizin nereye gittiğini ve ne beklediğinizi açıkça konuşun. Gelecekteki planlarınızı, evlenme veya bir araya taşınma gibi, net bir şekilde belirleyin. Duygusal Destek: Zor anlarınızda birbirinize duygusal destek sağlayın. Birbirinize güç vermek ve sorunları birlikte çözmek ilişkinizi daha güçlü kılabilir. Kendi Yaşamlarınızı Sürdürün: Uzak mesafedeki bir ilişki, her iki partnerin de kendi bağımsız yaşamlarını sürdürmesini gerektirebilir. Kendi hedeflerinizi ve ilgi alanlarınızı takip etmeye devam edin. Sabır: Uzak mesafedeki bir ilişki sabır gerektirir. Zor anlar olabilir, ancak ilişkinize ve birbirinize olan inancınızı koruyun. İyimserlik: İlişkinizin başarılı olabileceğine inanın ve olumlu düşünün. Negatif düşünceler ilişkinizi olumsuz etkileyebilir. Unutmayın ki her ilişki farklıdır ve herkes için farklı çalışan dinamiklere sahiptir. Önemli olan, birbirinize olan sevginizi ve bağlılığınızı korumak ve iletişimde açık ve dürüst olmaktır.
O kadar boktan bir ilişki türü ki bir tane uzun süren örneğine rastlamadım. Ulan elini tutmadığın birisini ne kadar tanırsın, sesini kokusunu bilmessin konuşmasını bilmessin, bakışlarını duruşunu bilmessin. Ben denedim bir kaç kere kesinlikle devamı yok bitecek. Dediğim büyük ihtimalle de çıkacak. Uzak mesafeden bir cacık olmaz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Uzak mesafe ilişkisi bana çok mantıksız gelir. Acil bir şey olur yanında olmaz, ne halt yediğinden haberin olmaz, kopuk mesajlaşmalar aramalar... Konuşmak istediğim konular var akşam yemeğe ye da kahveye çıkalım diyemezsin haliyle telefondan da anlayamazsın. Siz ne anlıyorsunuz bundan anlamıyorum cidden yazık yani sen üzülüyorsun adam ise resmen beni hayatının merkezine koyma demek istemiş. yok mu yaşadığın ilde insan kalmadı mı? Kendine neden bunu yapıyorsun?
Uzak mesafe ilişkisini sürdürmek gerçekten çok zor. Ne istediğin zaman buluşup görünüyorsun ne de yan yana geliyorsun. O açıdan sıkıntı olur ama bence mesafe hiçbir zaman aşka ve sevmeye engel değildir diye düşünüyorum. Gerçekten seven insanlar mesafeyi bence bahane etmez hiçbir zaman. İlla bir şekilde buluşur görüşürsünüz dert etme kendine.
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
uzak mesafe skinti ya istedigin kadar mesajda canim cicim olun biyerden sonra patlak vericek zaten acik acikda kendini bana baglama demis eger bi cacik olsaydi zten bu cümleyi kurmazdi bide unutmayin insanlar mesajda nasilsa yüzyüze ayni olmuyor asla mesajda cünkü düsünerek rol yaparak sana yazabilir ve sen onj hic fsrketmessin kisacasi kolay kandirilir yani sana tavsiyem hayatini ona adama onsuzda yasiyabilceginin farkinda ol cünkü eger gercekden giderse yillar gecse bile herzaman icinde bi burukluk kalicak "kavusamadik" diye
Sadece başlığa bakıp cevap veriyorum uzak mesafe ilişkisi hüsrandır kıs süreliğine uzak kalınsa tamam ama genel olarak yürümeyecek bir ilişki vakit kaybı yani
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gece yarısı ben uyurken ayrıldı aga, hesaplarını filan kapatmış... malım hemde çok malım HDUDNOFEUS KVSHHEGGS
Zaten mesajlaşma arkadaşısınız takılın gitsin. Yakın çevreden birilerini bulunca ‘ kanka manita buldum ‘ der ayrılırsınız.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne yazık ki o kadar kolay değil, mesajlaşma arkadaşınız diyorsunuz orada bir tık haklısınız eğer o yazmasa hiç bir şekilde iletişimimiz olmasa bu ilişki yürümez ki eğer bizi bağlayan tek şey buysa hiç ilerlemez, bırak ayrı şehirleri farklı ülkelerdeyiz...