Eski sevgilim evleneli 2 ay oldu. Ama bana mesaj atıyor. Dün seksting yaptık. Onu sevmekten nasıl kurtulacağım?

Gizli Üye

Nolur yargılamadan dinleyin. Biliyorum çok yanlış çok kötü bir şey. Ama ona direnemiyorum. Güçsüz kalıyorum. Bir gelse git diyemiyorum. Biz birlikteyken de bu kadın hayatındaydı beni onunla aldatmıştı o beni biliyordu. Öğrenince uzun bir süre iletişim kurmadık 1 yıl falan. Bu süreçte denediklerim oldu. Olmadı kimseyle sorun bende miydi onlar da mı bilmiyorum. Yemin ederim temiz bir evlilik istiyorum bu amaçla deniyorum. Olmuyor. Sonra biz bir şekilde eski sevgilimle konuşmaya başlıyoruz. Dahası benim onu hep etkilediğimi söylüyor. Beni istiyor 3 yıl olacak bu bir türlü geçmiyor. Yazın evlendi. O kadar acıdı ki içim. Birini seven anlar gerçekten seven. Başka birine aşık olamıyorum bana ne yaparsa yapsın onu seviyorum. Evlendikten 3 hafta sonra 2 gün normal bir şekilde sohbet ettik. Sonra bunun çok yanlış olduğunu fark ettim düzgünce vedalaştım onunla. O da öyle. Dün yine yazdı bana ve bu sefer engel olmadım olamadım. Cinsel içerikli sohbetler ettik. Buluşacağız dedik bir gün mutlaka dedik. Arkadaşlar bugün kolumu kaldıracak gücüm yok. Ben böyle biri değilim yemin ederim. Karıncayı incitmekten korkarım ama onu seviyorum olmuyor direnemiyorum. Nasıl bırakacağım nasıl içimde bitireceğim? Nolur dua edin bana şu hayırlı gecede. Akıl verin

Eski sevgilim evleneli 2 ay oldu. Ama bana mesaj atıyor. Dün seksting yaptık. Onu sevmekten nasıl kurtulacağım?
10 Cevap