Eskiden tanıdığım birisi. İşte biraz zaman geçti biraz mesajlaştık. İnsan bir kere bile olsa günde nasılsın diyebilir. Mesajlaşmak hiç istemiyor. Buluşmalar uygun değiliz diye ertelendi o süreçte. Mesaj atmamak normal mi?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ablam pekte dürüst değil gibi sanki yani yalan bence saçma çünkü mesaj olmadan nasıl haberleşebilirsiniz yani
İşte diyelim ki buluştun gene istersen bir daha buluşacaksın ama gün içinde sana mesaj atmayacak bu. Tamam ergen gibi mesajlaşma herkes sevmeyebilir ama insan bir kere bile ilgisi olduğu insana nasılsın demez mi
ablam bunun ergenlikle bir alakası yok tabi ki mesaj atmayı sevmiyor olabilir ama şu var dediğin gibi yani ilgisi olsa bir kere bile mesaj atar nasılsın diye ben sevdiğini düşünmüyorum
Ergenlik derken şu anlamda demek istedim yanlış anlaşılmasın hanı bazı insanlar sürekli mesaj atılsın ister her saniye her dakıka bu abartı tabi ki onu demek istedim. Bu üç haftada bir ayda bir yazıyor. Tamam henüz bulusamadık (eski sinif arkadasim) ama ilgisi olsa günde bir kez bile atar. Bana diyor ki mesajla ilgimi gösteremiyorum
yok zaten yanlış anlamadım dediğin doğru o abartı zaten de yani bu yaptığı saçma yani sevse ilgisi olsa sana karşı günde bir kez bile olsa atar mesajla ilgimi gösteremiyorum diye bir şey yok bu bir bahane yani olay burada ilgi göstermek değil olay burada mesaj atmak konuşmak bahane üretmiş yani ben olsam yolu verirdim çok saçma çünkü
İlk yazıştığımız zamanlardı o hafta uygun değilim buluşamadık diye anında binlerce kız ekledi görmezden geldim sevgilim değil diye napiyorsun yazdım günler geçti cevap yok niye cevap vermiyorsun diyorsun cevap şu an buluşalım mı işte buluşalım mı kendi istediği dakika an buluşulmasını istiyor. Tamam da belki ben o an uygun değilim. İnan bilmiyorum.
bak zaten kendisini ele vermiş buluşamadınız diye bir sürü kız eklemiş burdan anla zaten nasıl bir karaktersiz olduğunu belliydi zaten buluşmak istemesinden valla ben olsam yolu verirdim bundan olmaz ablam
Biliyorum hep kendimde suç aradım. Hani tamam olabilir belki öyledir böyledir dedim. Ama hep kalbimi kırdı. Bir gün yok anlık at falan filan dedi e o ara uygun değildim soğuksun vs yazdı. Sonra da ben vazgeçtim konuşmayalım dedim bunları bana yazarken bile 40 tane kız ekliyor… sonra bak aramızda zaten iletişim yok ettiğimiz tek iletişim naber nasılsın üzerine ve de buluşalım mı da kalıyor diyor ki gel beraber uyuyalım ne alaka? Nereden geliyor bu samimiyet? İnan bilmiyorum
Vazgeçtim konuşmayalımı o dedi foto atmadım diye
abla bunun niyeti bozuk zaten yaptığı hareketlerden belli hala ne diye konuşmaya çalışıyorsun kendinde suç arıyorsun bırak allahın karaktersizini ne hali varsa görsün beraber uyuyalım falan bir fotoğraf atmadın diye vazgeçtim konuşmayalım demeler falan belli ediyor zaten niyetini direk çıkar hayatından
Haklısın… bana bir de en son sana ihtiyacım var buluşalım mı şimdi sandığın gibi biri değilim lütfen kendini benden uzak tutma yazmış ben de şu an uygun değilim başka gün olur mu bir şey mi oldu dedim cevap yok… bu mu bana olan ihtiyacı? Bir baktim bunu bana yazdıktan sonra spotify da başka bir kız adına liste açmış. Bari bu zamanda yazma. Haklısın eskiden hoşlandığım için dayandım bu kadar ama gururum çok kırıldı.
bak işte yalan yalan hep yalanlar direk engelle geç hiç uğraşma daha fazla sana yazık
Sen de erkek gözüyle öyle diyorsan doğrudur… işte sevgi olunca insanin gözü görmüyor. Ama çok kalbim kırıldı. Sildim her yerden. Eğer yazarsa bana bir daha yazma senle konuşacak bir şeyim yok diyeceğim
Ablam haklısın sevgi olunca insan gözünün önündekileri görmüyor göremiyor maalesef sen toparlanmaya bak inşallah zamanla daha iyi olcaksın ve çok iyi birini bulucaksın umarım sadece kendini üzmemeye çalış moralini yüksek tut içini ferah tut ablam
Buluşsam da bir şey değişmez dimi buluşsak yani bir şey hissetse hareketleri değişir mi inan bilmiyorum yoksa hep aynı mı kalır
Değişmez ablam böyle adamların niyeti bellidir ne yaparsan yap değişmezler insan değiller duyguları yok bunların sadece kullanıp atmaktır amaçları
Çok ilginç gerçekten tamam herkes istediği türde ilişki yaşasın ama sıkıntı ne biliyor musun benim ona duygularım olduğunu biliyor ve sürekli beni bir belirsizlikte bırakıyor ya kes at yazma ya da tam yaz yazık dimi gerçekten insan hiç mi empati yapamaz anlamıyorum bu kadar mı bencil bu insanlar bir de bu 30 yasinda yaşı küçükte değil ki düşünemiyor diyim
ablam işte bu insanlar insan değiller duyguları olmadıkları için zaten böyleler robot gibi yaşıyorlar duyguları yok ve duyguları olmadıkları için maalesef empati nedir nasıl yapılır bundan anlamazlar senin duyguların var ona karşı evet ama onun duyguları yok o yüzden o ne anlasın senin ona karşı hissettiğin duygulardan bu insanlar sadece cinsellik için her şeyi yapabilecek konumdalar böylelerinden uzak durmak gerekiyor
İşte ondan zaten en çok kızdım yoksa herkes ne isterse yaşasın uyuşmazsın olur biter bu hem umut verip cepte tutuyor hem de hayatına devam ediyor bu bencillik işte halen şurda her negatif şeye rağmen şu soruyu sorabilmemin bile tek sebebi bana ara sıra yazması
kızmakta çok haklısın zaten ablam yerinde kim olsa kızar deliye döner hatta sinirden evet dediğin gibi bu hem umut vermek hem de cepte tutmak işte saçmalık büyük karaktersizlik ama işte dediğin gibi şu soruyu sormanın sebebi sana ara sıra yazması sevgi işte böyle bir şey maalesef ne kadar kötü şeyler olursa olsun yine de dayanmak istiyorsun bırakmak istemiyorsun ama yapacak bir şey yok maalesef bazen bırakmak geliyor
Sanmam
Belki evlidir
Değil
Vardır bir sorunu telefon iletişim aracıdır artık olmazsa olmazimiz goruntulu ara
Mesajlaşmayı sevmemesinin sebebi yapay gelmesi, fiziksel olarak kendine güvendiği için sadece yüz yüze tercih etmesi insanlarla genel olarak mesajlarda rahat hissetmemesiymiş
Enteresan