Az önce sevgilimle ayrıldık seni 2 3 güne unuturum dedi o kadar kolay mı?

Canım ayrılmakla en iyisini yapmışsın ama belki de haklı olduğunu düşündüğü için öyle söylemiştir. Yazma ona bir süre bekle. Pişman olup özür diler belki. Benim de uzaktan ilişki sevgilim dün ayrıldık bir kız vardı ortak tanıdığımız o kızla oynama konuşma dedim hayatında ben varım çok kıskanç biriyim. O da tamam dedi sonra öğrendim bana yalan söylemiş o kızla sıkılınca oyun oynuyormuş. Ben de ayrıldım dedim aldattın beni falan yemin etti hiçbir zaman aldatmadim diye ama sonuçta yalan söyledi dün akşam aradı kabul etmedim. Duygusal şeyler paylaşıyor ama ben kararimdan dönmiycem sen de onun pişman olup yazmasını bekle oluru varsa kabul et benimki kabul edilemezdi
ben de aldattığını gördüm bugün rüyamda niye öyle gördüm bilmiyorum
Cevap
5Cevap
Kızım zaten ayrılmışsınız şu saatten sonra söylediği lafa takmanın anlamı ne?
sana deseler hoşuna gitcek mi
sana kendini değersiz hissetmen icin oyle demis yuksek ihtimal ama tabii gercekten unutacak da olabilir
aynen hissettim sağ olsun şerefsizin teki
sen takılmamaya çalış klişe evet ama doğru yani hayat devam ediyor, ben ayrılsam bile birisinde kendimi bu imajda bırakıp gitmezdim çok nefret ettirmediyse kendisinden, eğer bunu yaptıysa hakettiğin değeri görmemişsindir o yüzden üzülmeye değmez
... neyse artık yapcak bişey yok ağlamamaya çalısıyorum
Doğru söylemiş unutur 6 ay sonra köpek gibi pişman olur döner bu yorumda burada Dursun Sahitsiniz hepiniz
inşallah
İlk aşkımın ismi Sena
Bil bakalım kızımın ismi ne
sena mı
abim şimdiki eşine haksızlık ettiğimi düşünmüyor musun
Evet
bence de kötü çok kötü
Bunu bilmediği surece sorun yok ama bu gün gel desin hic düşünemem giderim
eşinle aran mı kötü
Öyle
valla ne desem bilmiyorum kızını çağırdığında kötü hissetmiyo musun
abi çok kötü ya madem öyle sana çocuk vermiş o kadar çileni çekmiş sevmiş kadına neden haksızlık ediyorsun çok kırıcı unutamadıysan keşke evlenmeseydin
Bazen evet ama ismini söylemek hoşuma gidiyor
Senin değerini konumunu açık açık söylemiş sevgilini koluna takıp bebekte üç beş tur atman lazım canım yani yeni birini bul next
Ya normaldir taş çatlasa 5 güne unutulur alışır yani
inşallah seni de unuturlar diyim
Ya benle ne alakası var simdi
sinir ediyosun
Ya ben gerçekleri soyluyorum kaldiki evet benide hemen unuturlar bu zamandan ne bekliosun
öff allahım biz kime güvencez
Maalesef çok zor gerçek seveni bulmak özür dilerim kirdiysam da
üzüldüm tabi
Ya bide guncellemis :D
Özur dilerim
döverim seni sus
Kızma ya off
tam haylazsın adın gibi
Tam dayakligim. yaa
O kadar da sevmiyormuş demek ki
evet maalesef
Sana da umursamayıp yoluna bakmak düşer artık..
o kadar seni seviyorum dedi sarıldı yalan mı şimdi hepsi
Yapı meselesi
düşmana söylenmez
Unutabilir insan neleri unutmuyor ki
tamam
En İyi Cevap