Eski sevgilinizi ne kadar sürede unuttunuz?

Silinmeyecek hatıra, unutulmayacak insan yok, hayatımda olmayan bir insanı aylarca yıllarca düşünüp kendime zarar veremem hiçbir kimse benden önemli değil bittiği günden itibaren maksimum 3 günde kafadan siler atarım, onu aklıma getirecek herşeyi yok ederim
Ne kadar sürede unuttuğuma dair net bir şey diyemem. Ne zaman psikolojik olarak kendimi rahat ve mutlu hissetmeye başladıysam o zaman unuttum demektir. Bana eski sevgilisini uzun sene unutamayanlar da pek mantıklı gelmiyor açıkçası, öyle bir şey yok. Elbet herkes unutulur, unutamadım onu diyorlar ama halbuki sohbetine vesaire alıştıkları için alışkanlık işte o kadar süre unutamamak diye bir şey yok. İnsanın karşısına eskiyi unutturacak biri çıkar.
Teşekkür ederim
Rica ederimm
4 ay oldu stalk yapmadan hala duramıyorum. Bir bıraksam şu stalk işini unutabileceğimi düşünüyorum. Zaten onun yeni sevgilisi var. Kısacası 4 ay geçmesine rağmen halen unutamadım. İlk zamanlar kadar canımı yakmıyor ama.
Olmayan kişiyi unutamam 😃
Rica ederim :)
Cevap
0Cevap
eski sevgilim yok olsada 2 gune unuturdum ölmediyse ayrilsiysak ölurse hic unutamam yerinede kimseyi koyamam
Hala tam olarak unutamadım mdsadmsklfs
Birini 3 günde diğerini 1 ayda diğerini 3 yilda
Unutmadım, unutulmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?