Geçende bir oğlan da devamlı ben çirkinim hiçbir kız benle olmaz falan diyordu ikiniz bir görüşün dertlesin
0
3 Yorumla
Soran
2 ay
Çirkin olmama rağmen çirkin erkek istemiyorum. Çünkü çirkin erkekler bile güzel kadın istiyor. Onlara karşı ofkeliyim. Kendileri 10/2 olup 10/8 kızlara yürüyor. Sonrada ağlaniyorlar buradanda sevgili edinmem reel hayatta istiyroun.
Kendince haklisindir yaşamış olduğunu söylüyorsun bende aynı sekilde kızlar için öyle düşünüyorum ama umarım daima iyilerle karşılaşır ve mutlu olursun
Çok saçma bir düşünce her insan güzeldir bu kafaya girme içindeki karamsarlığı at kendine gel eminim çok güzelsindir. Ayrıca ilişkinin olmaması çirkin biri olduğun anlamına gelmez demek ki gerçekleşmesi için birazcık daha zamanın var 💖
Aşko ben 154’üm çenesiz ortalama bi tipim kocam bana göre yakışıklı 178 adam gibi adam kendine ne zaman çok değer vermeye başlarsan o zaman en iyisi gelir seni bulur kendine güven
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
2 ay
Bence bulabilirsiniz makyaj yap topuklu giyim güzel giyin bakımlı ol bulursun. Birde kültürlü
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
2 ay
Benlik sıkıntı yok, bakir olsun içi dışı bir ve de güzel olsun, yemişim boyunu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ben uzunum ve çevrem tarafından beğenilen biriyim. Sonuç olarak yine aynı durumdayız. Çağımızın virüsü bu. Erkekler a*m budalası.
Geçende bir oğlan da devamlı ben çirkinim hiçbir kız benle olmaz falan diyordu ikiniz bir görüşün dertlesin
Çirkin olmama rağmen çirkin erkek istemiyorum.
Çünkü çirkin erkekler bile güzel kadın istiyor. Onlara karşı ofkeliyim.
Kendileri 10/2 olup 10/8 kızlara yürüyor.
Sonrada ağlaniyorlar buradanda sevgili edinmem reel hayatta istiyroun.
Sen çirkinim dediğin halde çirkin erkeğe bakmam diyorsun, yakışklı 180-190 erkek senin neyine baksın? Kişi kendini bilmeli
@Şeyma0001 estetik yaptıracağım ozaman bakar istemiyorum çirkib erkek migdem bulaniyor
boya bakmıyorum ben ayrıca güzelliğe de bakmam aşka ve sevgiye bakarım ama her erkek benim gibi düşünmez amaçları farklıdır fiziğe bakar onlar
Önemli olan kalp vicdan ve kendine değer vermen
Ben hepsine sahibim ama kimse istemiyor
Demek ki gözler var ama kor görulmeyeni goremiyorlar
Erkekler dış görünüşe bakar..
Hiç bir erkek beğenmedigi kıza bakmaz.
Kendince haklisindir yaşamış olduğunu söylüyorsun bende aynı sekilde kızlar için öyle düşünüyorum ama umarım daima iyilerle karşılaşır ve mutlu olursun
bulur her malın bir alıcısı var derlermis büyükler boş yere söylenmemiş
Kimse beğenmiyor 175 170 erkek bile beğenmiyor.
sabırlı ol biri gelir evlenirsiniz
Anca yüzü çirkin 160 150 boyunda erkek ister beni onuda ben istemem...
Yüzüme estetik yaptircagim para kazanıp
iyi bakalım
Erkeklerin sizler gibi boy takıntısı yok. Çirkinliğine bir şey diyemem. Derecesi önemli.
Nasip kısmet bu işler boya yüze bakmıyor boyla olsa ben de çok bulurdum
Hissediyorum kan kokusu almış köpekbalıkları geliyor..
Çok saçma bir düşünce her insan güzeldir bu kafaya girme içindeki karamsarlığı at kendine gel eminim çok güzelsindir. Ayrıca ilişkinin olmaması çirkin biri olduğun anlamına gelmez demek ki gerçekleşmesi için birazcık daha zamanın var 💖
Aşko ben 154’üm çenesiz ortalama bi tipim kocam bana göre yakışıklı 178 adam gibi adam kendine ne zaman çok değer vermeye başlarsan o zaman en iyisi gelir seni bulur kendine güven
Bence bulabilirsiniz makyaj yap topuklu giyim güzel giyin bakımlı ol bulursun. Birde kültürlü
Benlik sıkıntı yok, bakir olsun içi dışı bir ve de güzel olsun, yemişim boyunu.
Kendini üzme bu konular yüzünden değmez sen hayatını yaşamaya bak bir gün çıkar karşına
Bulabilir niye bulmasındı 😊
Yok bulamıyorum en çirkin şişko erkek bile beğenmiyor beni
Önce sen kendini sev ve kendine güven, kendine haksızlık etmeyi de bırak 😊
187 yim benimde yok sevgilim
187 boyunla sevgili bulamiyorsan özgüven problemin vardır
Yoo özgüvenim yüksek
Kimseye güvenim yok diyelim
Seninkisi istemli bir şey ben istediğim halde bulamıyorum
Güzellik çok geri planda kalıyor
reelde ki zevk içindir
Onu diyorum işte.
güvenilir olmadan onu da yapma
Yapmiyorum
güvenecek biri bile zor artık sadece zevk için bile. ayrıca korunmayı sakın unutma
Fiziği nasıl
minyon kızlar daha tatlı
minnaksa neden olmasın