Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Normal böyle şeyler. Kişisel tercih meselesi.
Seninkide öyle duruyor zaten teklifler gelmiş sen kabul etmemişsin sonuçta. Ahlak veya karakteri uymamış sana.
Bende 26 yaşımda gayet yakışıklı olduğumu düşünüyorum hatta tüm çevrem senin yerinde olsam bir sürü kızla takılırdım der ama ben öyle biri olmayı tercih etmiyorum. Sadece ciddi ilişki düşünüyorum öylesine biriyle sevgili olmak istemiyorum. Cinsellik peşinde koşmuyorum.
Sonuç olarak gelen teklifleride senin düşüncen gibi uygun bulmadığım kabul etmediğim için yalnızım mesela bu benim tercihim.
Sende aynı durumdasın olay bundan ibaret. Böyle düşünmen doğru bence yanlış insanlarla zamanını boşa harcamaktansa doğru olduğunu düşündüğün insanla sevgili olmalısın. Sevgililik evliliğe atılan adımdır çocuk oyuncağı değil01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen 26 yaşındayım benimde sevgilim yok 5-7 yıldır ben istemedim ama şimdi istiyorum yok. Yani açıkçası nasip bu işler , insan sevgilisi olsun istiyir ama istediği gibi bulamıyor onu seven , sadakatli , güler yuzlu , şefkatli , arkadan iş çevirmeyen..
Keşke bulabilsem yok. Sende de durum aynı00 Yorumla
+1 yılBende 19 yaşındayım geçen yıl ilk kez sevgilim oldu benim de hiç sevgilim olmamıştı sonra senin sevgin fazla geliyor bana diyip gitti 2 ay sonra affettim sonuç olarak eskortla aldatiltim ve başka bi sevgilisi varmış yani demem o ki gayet normal ilişki yapmak için yapacağına gerçekten değer veren sevdiğin ve sevildiğin guvendigin birisiyle olsun daha iyi umarım karşına düzgün birisi çıkar
04 Yorumla
Soran+1 yılİşte onun için bekliyorum ama öyle biri çıkacak mı acaba
- +1 yıl
Mutlaka çıkar sen de demiştin kendim reddediyorum diye demekki sadece sen begenmiyosun kendini tabi ki çıkar
Soran+1 yılÜni 1 de çok teklif eden oluyordu sonra azaldı bilmiyorum
- +1 yıl
Büyük ihtimalle sen hayır dedikçe insanlar hayatında kimseyi istemediğini düşündü zamanla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnan ben de seninle aynı durumdayım 22 yaşındayım ve kendim gibi birini bulmak çok zor her konuda eğitim konusu olsun davranışları olsun karakteri Olsun duruşu olsun yakışıklı olsun Merhamet olsun Keşke kendi isteklerimize göre bir robot oluştursak bu kadar kafaya takmazdık
01 Yorumla
Soran+1 yılBazıları olsun diye sevgili yapıyor bence o yüzden olmadı sevgilimiz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Sevgililiği güzelliğe/yakışıklılığa göre tanımlandığın için olabilir mi? Yani çirkinler de sevgili yapabiliyor ki yapabilirler de.
Sen kendin reddetmişsin mükemmeli arıyorsun bizim sevgililerimiz ya da biz çok mu mükkemeliz? En iyisini ararsan her zaman yalnız kalırsın biz de aynı şekil sen gibi en iyisini arasaydık şu an biz de yalnızdık !
İnsanları kusurlarıyla sevmesini bil dicem de belli ki hiç aşkı tatmamışsın tatsaydın eğer sevdiğin erkeği her türlü kabul ederdin ama sana tavsiyem birini sevmeden sevgili olma.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bende değilim bakımsız uzun boylu ve kişisel saç vs kıyafetlerime özen gösteriyorum ama çıkmıyor bir türlü yaş 27 neredeyse.
00 Yorumla
+1 yılAmacın sevgili bulmak olmasın
her daim kendine bak
özgüvenin yerinde olsun
adım atmaktan da çekinme
zaten senin ruhunu çeken insan seni bulacaktır10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Cevabı kendin söylemişsin zaten reddettim hep diye. Çok seçici olmak yalnlızlığı doğurur. Belli bir yaştan sonra gelecekleri kabul etmek zorunda kalırsın. 30 yaştan sonra zaten teklif gelmez olur yavaş yavaş
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı. İnsanlar seni gözü yüksekte sanıyor olabilir !.. senin zengin yakışıklı birini arıyor olduğunu da düşünebilirler. Onların bir gün iyi işlere sahip olabileceklerini ve o güne kadar sabır edeceğini göstermen gerekebilir.
00 Yorumla
+1 yılKendini hep yükseklerde görür tren gelir geçer ama o hep daha iyisini ister istasyonda beklemekten sıkılır ama yapacak bir şey yok o trene binmek gerek
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben de biraz hep en iyisi olsun istiyorum doğro
+1 yılYa bahtsızlık ya da fazla kutuntuludur kimse yaklaşamıyordur. Erkek kıylığı yaşanan bir bölgede de olabilirsiniz bilrmeyiz😂😂😂
04 Yorumla
Soran+1 yılKimse yaklaşamıyor galiba
- +1 yıl
Sana mı?🤔
Ee daha nasıl bulcan, ciklettenmi çıksın bekliyon acep😂
Soran+1 yılSakız çiğniyordum şimdi
- +1 yıl
Çıkar birazdan cıncığına bakıver😂😂😂
+1 yılAynı durumdayız. Problem dış görünüşümüzde değil karakterimizde. Soğuk , ulaşılmaz ve güçlü gözüktüğümüzden yalnızız.
05 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum ya nereye kadar böyle devam eder
- +1 yıl
Aynen galiba kendimizi değiştirmeliyiz.
Soran+1 yılDeğişmeme ki
- +1 yıl
Zaten hepimiz değişimden geçiyoruz, bakış açımız değişiyor. Yeter ki, bu değişime direnç göstermeyelim. Birazcıkta olsa, karakterimizi törpüllemeliyiz. Mesela ben, hoşlandığım biri vardı. Hep arkadaşlarıma zaten imkansız olmuyucak diyordum. Hep kötü düşündüm. Ama alına bilirdi, hatta pozitivliyimi ve inancımı saklasaydım belki de iyi olucaktı vardı imkan. Sonda her şeyi ters düşündüm her şey ters gitdi. Ya resmen bana bir addımla geldi teklif etmese de, bir addım vardı ama ben ondan kaçdım , kendimden uzaklaştırdım ve benden gıcık olması için elimden geleni yaptım ve başardım.
- +1 yıl
Bu yüzden kalıplarımızı, bakış açımızı değiştirmemiz gerek
Gayet normal bir durum yani fakat illaki hoşlandığın biri olmuştur elbette ama bir şey diyecem sana yaşın çok fazla geçmeden birine şans vermelisin çünkü ona alışma sürecin güvenme sürecin Derken baya zaman alacak sonuçta seni kaldıracabilecek birini seçmelisin en azından işi olmalı ve kendi ayakları üzerinde durabilmeli tip çok da fazla önemli değil önemli olan senin mutluluğun tabi
01 Yorumla
+1 yılüniversitede aynı sınıftan olmadığı sürece zor ya kızlar kendilerini fazla sıkıyor gülmeyi bile bilmiyorlar
05 Yorumla
Soran+1 yılSınıfta erkek yok gibi. Evet ya ben böyle ml gibi bakıyorum hoşlansam bile belli edemiyorum
- +1 yıl
Ahahha sen şeysin o zaman genellike amfinin ön siralarinda oturan en az 4 kişilik klanlar halinde takilan, bir erkek konusmaya çalıştığı zaman klanin en erkek fatması tarafından bertaraf edilen grup 😄 zor kızım senin işin zaten bulamazsın
Soran+1 yılE biraz ben gerçekten bu. Ama ben konulurum erkelerde hemen arkdaş olurum
- +1 yıl
Bu grubun manita yapabildiği görülmemiştir, genellikle 35 yasinda annesinin hattcee bulaşıkları yıkaa sesiyle günü sonlandırıp sabah kalk kiz saat kac oldu kahvalti hazirla depiĝiyle güne başlayip hayatlarını sürdürürler 😄😄 yakın zamanda bekleme işe falan girersen ordan bulursun da okulda zor
Soran+1 yılYo ben prenses gibi biraz ev işi de çok bilmem
Çünkü o kadar hayattan çekmiştirki veya çevresinden duymuşturki bazı şeyleri korkar arayamaz ve bulduğunda aynı şeyleri bende yaşarım der kendi kendine o yüzden bulmakta zorlanır ilk baş kafasında soru işaretlerini kaldırmalı bence
10 Yorumla
+1 yılGenelde kendini çirkin sanan güzeller çok kizlarda. Bi turlu kendini begenmiyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya ben ego kasayım diye öyle yazmadım
Aşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı. İyide sen kendin istememissinki. ben de teklif etsem kabul etmeyeceksin nasilsa.
018 Yorumla
Soran+1 yılAma aşık olmadım ne yapayım
Soran+1 yılBen ilk bakışta hemen karar veriyorum
Soran+1 yılDış görünüşüne göre
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılE ettt
Soran+1 yılHarbi he
Soran+1 yılYap
Soran+1 yılNe
Soran+1 yılNı
+1 yılNormal 30 35 yaşına gelipte kimseyi beğenmediği için sevgilisi olmayan çok insan var
014 Yorumla
Soran+1 yılZorla birini beğeneyim mi yanş
- +1 yıl
Hayır ne münasebet, sadece ben olağan olduğunu söyledim. Seçip seçmemek sana kalmış.
Soran+1 yılSen ne düşünürsün mesela güzel bir kız sevgilisi olmamış hiç ama. Aklına ilk ne gelir
- +1 yıl
Eğer düzgün biriyse seçici olduğunu düşünürüm hoşuma gider yani.
Soran+1 yılHoşuna gitmeyen olur mu
- +1 yıl
İllaki olur. Bazıları tercihlerine göre deneyimli de isteyebilir.
Soran+1 yılSenin oldu mu sevgilin
- +1 yıl
Evet oldu.
Soran+1 yılSevgiliylen ne bekliyorsun mesela cinslik?
- +1 yıl
Kisisel tercihlerimi herkesle paylaşmıyorum
Soran+1 yılPeki efendim
Soran+1 yılSenin tipini beğendim ama sen de de şrfsiz tipi var
- +1 yıl
Terbiyesizlik yapma bence ki pazardan elma armut mu seçiyorsun. Sen kimsin de beni siniflandiriyorsun ozguven yoksunu olarak gizliden soruyor milleti elestiriyor birde.
Soran+1 yılTamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü genelde zaten bunun sevgilisi vardir yanlız kalmaz gozuyle bakiliyr
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGelip teklif eden olmuş işte sen beğenmemişsin işte kendi cevabını kendin vermişsin. Mükemmeli ararsan yalnız kalırsın
13 Yorumla
Soran+1 yılAma mükemmel değil yani ahlak olarakta uygun değildi
Cevap sahibi+1 yılE orası artık işin şans kısmı maalesef yani kısmet işi
Soran+1 yılDoğru
+1 yılKarakteri nasıl anlayacaksın bir müddet konuşup onu tanıman lazim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili işi biraz şans işidir biraz da emek ister. Hem ayrıca biraz da deneyim ister.
00 Yorumla
+1 yılEfendi olanı cepte bildiği için zibidilere kalmıştır 👍😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılAşk kapıyı çalınca akıl tatile çıkarmış bence okul bitsin sonra düşün keyfine bak yoksa ooooooo
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlmuyor Hatta reddediliyorum. hakaret ediyorlar
O hissi hiç yaşayamadim 20yılda
Umudum kalmadı. Olmuyor işte02 Yorumla
Soran+1 yılHiç kimseye açılmadım henüz
Cevap sahibi+1 yılBizim gibi insanlari yanliş anlar. cepte gorurler. açilma
Karşısına hep salağı denk gelmiştir bu yüzden de artık doğru kişiyi de es geçiyordur.
00 Yorumla
+1 yılYo normal istese insan kendine o yaşına kadar illaki birini bulur demekki istemiyor olabilir yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAslında güzel olduğun için zengin erkek istiyorsun maalesef de çevrendeki çoğu erkek fakir olduğu için onları reddediyorsun o yüzden yalnız kalıyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılYo ben de zenginim
Cevap sahibi+1 yılSen fakir erkek istesen bile senin baban istemez sana karşı çıkar engeller çünkü ben damata para mı yedirecem der
Soran+1 yılOf saçmalama bizim maddi durumuzu iyi zaten
Cevap sahibi+1 yılTamam işte iyi olsa bile baban fakir damat istemez zengin zengini çeker mesele sen tamirci çocuğu ya da tuvalet temizleyen birisine aşık oldun baban seni bunlara mı verecek şirket sahibi holding sahibi doktor olan kişiler dururken?
Soran+1 yılHayır yanlış düşünüyorsun ben okuduğum için, mesela akrdemisyen biri tamirci biri ile anlaşamaz. Çünkü ademisyen birinin çalışamsı gerek tamirici bir ona ayak uyduramaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖz güveni yoktur da ondan. Ortamlara falan pek giremez, bir erkeğin yüzüne pek bakamaz
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben pek bakmam
Cevap sahibi+1 yılama böyle de olmaz, özgüvenini arttırmalısın
Gizli Üye(36-45)+1 yılHem soru sormuşsunuz hem de kendiniz cevaplamışsınız 😃
01 Yorumla
Soran+1 yılAma ben Red etmek istemiyorum ama uygun biri de gelmiyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılKader deniyor bende üniversitemden bir kiliyle çıktım sadece başkada hiç olmadı
013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeden böyle düşünüyorsun
Soran+1 yılFoto lar öyel diyor
Cevap sahibi+1 yılSaçma ben inanmıyorum
Soran+1 yılFoto çekildim baktım
Cevap sahibi+1 yılKendine böyle demeni anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılTeklif edenler olmuş işte demekki çirkin değilsin
Soran+1 yılOldu da her kıza olmultu iki üç bir ley
Cevap sahibi+1 yılÜzüldüm böyle düşünmene
Soran+1 yılÖyle ama
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum görmedim ama görsem inanmam bence çirkin inansan yoktur bende kendimi çirkin hiisediyorum bazen tamam ama gerçekte olmaıdmı biliyorum
Soran+1 yılYüzüm miskettik değil
Cevap sahibi+1 yılO ne demek da misketlik nasıl oluyo
Soran+1 yılAsimetri
+1 yılNe güzel işte eşine temiz kaldın :d hatta tanışalım gell benimde olmadı sayılır
04 Yorumla
Soran+1 yılSen ne kadar temizsin?
- +1 yıl
bir kızın elini tutmadım sevgli olarak hatta sevgilim bile olmadı diyebilirim
- +1 yıl
aradığın biri olabilirim :D:D
- +1 yıl
neden dönüş yapmadın kii
+1 yılÇünkü sana ulaşanayacaklarını düşünür herkes...
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ya görünüşüm giyimim o kadar da havalı değilim
+1 yılZaten dış görüşü bakan olursa o işin dalgasında karekterine iç güzelliğe bakan varsa onla ilgilen
06 Yorumla
Soran+1 yılİşte çıkmadı pek
- +1 yıl
Beş parmağın 5 bir değil hakkında hayırlısı olsun ama güvenme hickimseye bnde dahil 🙏
Soran+1 yılTamam sana da güvenmem jdbddj
- +1 yıl
Doğru neyse o şimdiki erkek diyor kızla nasıl sevisim kız diyor erkeğin parasını nasıl yiyim
Soran+1 yılPara falan bakmıyorum nerden çıktı o. Ben alkol almasın Allah korkusu olsun istiyorum
- +1 yıl
Genel konuştum sen ona baksan bnde Türkiye'de olsam cuma namazı kaçırmam bırak alkolu şimdi bunu kullaniyom diyom kötümü oluyom
+1 yılNormal bir durum, belli sınırların var bence senin katı sınırların var ondandır
00 Yorumla
+1 yılHersey güzellik değil dış görünüş tek başına yeterli değil..
00 YorumlaBu düşünce kafasıdna olduğu için
03 Yorumla
Soran+1 yılHangi düğünde
Soran+1 yılDüşünce ya haha
+1 yılSevgililik sadece dış görünüşle olmaaazzz
01 Yorumla
Soran+1 yılİçim daha iyidir bu arada
+1 yılFazla seçicisin ondan
01 Yorumla
Soran+1 yılE aşık olmak istemek çok seçicilik mi
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kesin sevgilisi vardır diye yazmaz erkekler
010 Yorumla
Soran+1 yılSosyal medyadan kimse yazmıyor
Soran+1 yılFotom yok ki
Soran+1 yılSosyal medyadan yazmıyorlar çünkü foto atmıyorum
Soran+1 yılDeğil zaten
Soran+1 yılSoran
canım kız belki de
012 Yorumla
Soran+1 yılMe
Soran+1 yılNeden slk ettin beni
Soran+1 yılE bendim tabi
Soran+1 yılBenim gbii çok var yani
Soran+1 yılDedin
Soran+1 yılDemi ya
+1 yılBizde aynı durumdayız, ne eksik çözemedik.
04 Yorumla
Soran+1 yılHiç. Mi olamdı senin de
- +1 yıl
Ya elbette konuştuklarımız vs oldu ama yani karşımıza doğru düzgün anlaşılır insan çıkmıyor, sevgililik boş yani
Soran+1 yılEvlenmek için işte
- +1 yıl
Evlenmek içinse yine dediğim gibi yani doğru düzgün karakterdede olsa insan, bir bkluk var ama hadi hayırlısı karşımıza çıkmıyor maalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 506 cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal
Ulaşılmaz duruyor olabilirsin01 Yorumla
Soran+1 yılAslında öyle biri değilim ya soradan gözükürüm
standartların yüksektir
01 Yorumla
Soran+1 yılO kadar da değil ya
+1 yılnormal kendin reddetmişsin sonuçta
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam da ahlakı veya dış görünüş olarak uymadı ne yapayım. Olsun diye kabul mu etseydi.
- +1 yıl
gerisi kısmet işi
En iyisi bence benim olduda ne oldu
010 Yorumla
Soran+1 yılE benim ne zaman olur
Soran+1 yılSosyal medya kullanmıyorum. Çok sosyal biri değişim bide haliyle herkesi Red edince sanki kimse tekif etmez oldu
Soran+1 yılÜniversite son sınıfım öyle cafede galan bakanlar oluyor ama benn güvenemiyorum
Soran+1 yılİşte ben istiyorum ki namaz kılsın
Soran+1 yılOndan mı svegilim olmuyor sence
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılNasipsiz
00 Yorumla
+1 yılErkekler ondan çekindikleri için
00 Yorumla
+1 yılBENDE ONU ÇOOK. MERAK EDİYORUM
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çünkü insanların kalpleri beyinleri çirkin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Mesaj atarsan 3 5 danışman var göz atarsn
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılFazla güzel olduğu için olabilir
00 Yorumla
+1 yılNormal gayet normal
00 YorumlaAramakla bulunmaz ama bulanlar arayanlardır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı. Benımle cıkar mısın benımde ilk olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam gibi biri istiyor sun gayet normal
05 Yorumla
Soran+1 yılİstiyroum da yok
Cevap sahibi+1 yılNasıl birini istiyor sun karakter istiyorsun tip değil
Parada umrunda değil sadık karakterli bir adam istiyor sun
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılPeki ben seninle tanışmak istiyorum
Ne istediğini bilen bir kızla
Akıllı karakterli bir kızla tanışmak istiyorum
Ve sevgili olmak istiyorum
Bana bir şans verir misin
Soran+1 yılHayır
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlfa arıyorsun bütün kızlar onların peşinde zaten
00 Yorumla
+1 yılArayış çok önemli. Aramadigimiz için
06 Yorumla
Soran+1 yılArıyorum
- +1 yıl
İns bulursun güzel insan ne diyeyim
Soran+1 yılAmin inş güzel bir insan bulurum
- +1 yıl
İnşallah kardeşim bütün dualar seninle
Soran+1 yılAmin saol
- +1 yıl
İns güzel insan
+1 yılGörünüşün de önemli.
06 Yorumla
Soran+1 yılİyi dedim
- +1 yıl
Soğuk musun peki sen
Soran+1 yılÇekingenim soğuk olarak anlaşılıyor
- +1 yıl
O yüzden olabilir
Soran+1 yılNe yapamam lazım
- +1 yıl
Kendine özen gösteriyisan teklif gelir zaten merak etme
Ego tavan olursa bulamazsınız tabi
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
+1 yılBelki beyinsizdir.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka kardeşim
Bence özgüvenin yok
08 Yorumla
Soran+1 yılVar
Soran+1 yılErkeler dm den yazmasın diye
Soran+1 yılOf uğraşamam engellemekle çümkü
Soran+1 yılHe aynne Knka
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeçicisin
00 Yorumla
+1 yılNeden acaba sorun sende tabi.
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım