Kapınızı tekrar açar mıydınız yoksa kapı dışarı mı ederdiniz bir cümle ile? İkinci seçenek ise ne derdiniz?
Eski sevgiliniz tekrar dönmek istese ona vereceğiniz ilk cevap ne olurdu?

Kapınızı tekrar açar mıydınız yoksa kapı dışarı mı ederdiniz bir cümle ile? İkinci seçenek ise ne derdiniz?
Eski sevgiliniz tekrar dönmek istese ona vereceğiniz ilk cevap ne olurdu?
2 sene önce uzaktan ilişkimiz oldu. Güzeldi başta her şey. Ama son bir ay aile sorunları çoğaldığı için keyfi yoktu. Ona destek olmaya çalışırdım işe yaramazdı ama o yararmış gibi davranırdı. Sonra biraz soğuk yapmaya başladı. Daha sonra terslemeler. Sonra 1 hafta hiç yazışmayıp ayrılık konuşmasıyla perdeyi kapatmak istedi. Ben de kırılan duygularıma rağmen saygıyla karşıladım. Ama ayrılsa bile peşimi bırakmadı. Ayrılıktan birkaç ay sonra başladı tekrar yazmaya. Engellememe rağmen başka yerlerden de yazıyor. 2 senedir hala peşimi bırakmadı. O da diyor bizden bu saatten sonra olmaz biliyorum beni yeniden öyle güzel sevemezsin sadece arkadaş kalalım senden soğurum o zaman belki diyor ama olmaz. Kırgınlıkla geçen o zamanlar aklıma geldikçe kabul edemiyorum. Cevapsız bırakıyorum onu ya da reddediyorum. İçimde hala bir yarım kalmış duygu var ama kırılmış güven duygum onun çok daha önünde. Keşke başka zamanda başka yerde tanışsaydık da sonumuz böyle olup hikayemiz yarım kalmasaydı.
Tekrar dönmek istedi, hatta evlenmek istediğini söyledi. Yolda karşıma çıkıp, dilenci gibi , gitme nolur bı dur çok pismanim. Bı he de yemin ederim ailemi alıp gelicemm. Çok ciddiyim dedi diz çöktü.
Kalk dedim. Etraftaki insanlara gülünç duruma düşürme bizi dedim. Senden sevgili olmadı, onu bile beceremedin, koca hiç olmaz dedim. Şimdi bırak gideyim dedim. Bu sefer başka falan dedi ama ben ömrümü mahfetmemeye niyetliyim dedim. Kesinlikle olmaz. Umudun varsa yoket dedim
Eski sevgilim yok olsa bile vereceğim cevap da olmaz çünkü iletişim dahi kurmam.. kendisi kaybedeceği için çok geç olur onun için.. engellerim direk.. sevgim bittiyse tekrar sevemem birini
Cevap
12Cevap
Onun karısı benim kocam var dönmez 😀
Gelişine göre verdiğim cevap değişiyor
Kimseyle düşmanca bitirmedm ilişkimi o nedenle olmaz cevabını kibarca veriyorum
Çok geç kalmışız canım
Vakit bu vakit değil
Eski radyolar gibi
Çatıya saklanmış AŞK
Neden ayrıldığımıza bağlı basit bir sebep ise o da belki ama ağır bir hatası varsa asla cevap bile vermezdim
Kapıya sandalye verir, oturtur yollarım. Kapıma kadar geleni boş çeviremem.
Artık eskisi gibi olacağına inancım kalmadı çoğu şeyin.. git ötede oyna dedim.
Kendisine saygım sonsuz, ama bu saatten sonra bizden olmaz.
Vereceğim bir cevap olmazdı mesajı görmezdim görüyorsam cevap veriyorsam da kendime bir macera aradığım içindir tabi ne kadar eski olduğu da önemli
Cevabim olumsuz olur benim birine karsi sevgim bittiyse yeniden onu sevemem bosuna zaman kaybi olur
Kocan ne olacak? 😂
Benden bir kere gitmişse ya da ben gitmiş isem, tekrar dönüşü yok o işin
Olabilir ama dönmez artk
Hoşt hooooşt hooooğğşşttttt oşştt hade
Olduğun yerde dön bulaşma bana
İkimizde evliyiz dönmez 🤣
Yoksa keke sen mi geldin?
Bu üç olucak artık istemez derdim
Düşe kalka gelme EDERİN OLSUN!
Tanımıyorum seni demişligim olmuştu
Kabul etmezdim tabii ki de
En İyi Cevap