Herşeyden önce ne hissettiğime bakarım ayrılırken nasıl bir diyalog kurduğumuzun önemi büyük olur. Eğer hiç bir şey demeden gitmiş ise bunun sebebini dinlerdim. Duygularım iç sesim önceki beraberliğimizde yaşananlar benim için büyük önem taşır. Bişiyler hala içimde varsa mutlaka bu adım beni mutlu ederdi. Duygularımı tekrar yaşama şansı bulduğum için. Bu sefer ilişkime daha emin adımlarla başlangıç sağlarım. Birde şu durum var hiç bişiy hissetmiyorsam yaşanmışlığın hatrına kısa bir konuşma yapar. Ona karşı hiç bir şey hissetmediğimi söyler veda ederdim. 🤷♀️
Bir hiç uğruna beni terk eden insan kesinlikle yine terk eder.. O şansı ona bir daha vermezdim ben.. Bazı insanlara şans veriyoruz, tanımaya çalışıyoruz ama daha ilişki biter bitmez ne karakterde olduklarını ortaya seriyorlar.. O sebeple kaçan trenin ardından el sallasınlar.. İnsan zamanında hayatındaki insanın değerini bilmeli.. Ben gittikten sonra, beni kırdıktan sonra asla bir anlamı da yok.. Keyifli geceler..
Oy oy oy oy :). Gece gece eski sevgilileri aklına gelenler yine coşmuş. İntikam rüzgarları sağdan sağdan esiyor. Size benden güzel bir tavsiye. Geçmiş geçmişte kaldı. Hiç bir sevgiliniz size geri dönmeyecek. Kapatın o defterleri. Kendinizi kandırmayı bırakın ve hayatınızı yaşayın. Yenden sevin ve sevilin
Bir hiç uğruna benden gidenler beni harcamıştır. Geriye adım atmaları anlamsız olur. Gitmeden düşünmesi lazım. Bu sadece sevgili değil bir dost veya arkadaşta olabilir.
Evet 2 senelik ilişkimizi kendisi bile bilmediği sebepten dolayı gitmişti bende yolu gösterdim hatta kolaylaştırdım dönmemesi için 3 aydır köpek gibi yalvarıyor pişmanlık yaşıyomuş beyefendi
Toplam ilişki 5 ay sürüyor ve bitiyor İlişkinizin 4 ay önce bitmesine rağmen kırgınlıklar, sitemler hâlâ taze gibi tepki veriyorsanız size yazdıktan sonra nasılsın dedikten sonra çat diye içinizi döküp sitem ediyorsanız hâlâ o kişiye duygularınız var mıdır?