+1 yılÖncelikle şöyle bir girizgah yapayım. Geçtiğimiz günlerde yaptığım asılsız/patavatsız paylaşımlarımdan ötürü bütün KS halkının önünde senden özür diliyorum. Yanlış anlama, laf olsun diye söylemiyorum. UTANMASINI BİLEN BİR ERKEK olarak özür diliyorum senden tüm mahcubiyetimle...
Bundan birkaç hafta önce bir ilişkiye başlamıştım. Ne gariptir ki normalde teklif eden hep bendim. Kabul ya da red veren karşı taraftı ama bu sefer öyle olmadı. Karşı taraf bana iki kere teklif etti. Ben reddettim. Sebepleri;
1. Akıl/ruh sağlığımın yerinde olmaması. Senin tabirinle ""manyak""" olmam.
2. İşsiz güçsüz olmam.
3. Kalbimin dolu olması. Kalbimde yıllardır başka birisinin umutsuz aşkı olmasıydı.
Üçüncü seferde kabul ettim. İlişkiye başladım o kızla. İlk 24 saat içinde evlilik planları kurmaya başlamıştık güya. Halbuki ben o kızı sadece yaralı yüreğime bir yara bandı olarak kullanmak için sevgili oldum. 4,5 yıldır sonsuz aşk ve umutsuz sevda ile yanıp kül olduğum kadını unutmak için sevgili olmuştum.
Ama olmadı, yara kapanmadı. Çivi çiviyi sökmüyormuş anladım. Hem de en trajik şekilde anladım.
Bunu anladığı an benden uzaklaşmaya başladı ve sonunda ayrılık kararı aldı. Ben de ona güle güle dedim. Hepsi bu...
1 değil 1000 tane daha sevgili yapsam yine fayda etmez. Onun nefreti bile tüm yapmacık sevgilerden daha mukaddesmiş benim gözümde anladım. Gerçekten seven insan, sevdiğini bir haftada terketmez. Beni sevmeyen dürüst bir kadın ise bana asla umut vermez.
İşte o dürüst bir kadındı. Bana 4,5 yıldır hiçbir ışık yakmadı. Çünkü sevmiyordu, sevmek zorunda da değildi. Ama bana karşı yeryüzünde en dürüst olan kadın oydu.
Ben doğru kadına yanmışım yıllardır. Hala da yanıyorum. Bunun için asla üzgün ya da pişman değilim. Dünyaya yine gelsem aynı ateşte yine yanardım. Güzelliğiyle, cesaretiyle, basiretiyle, şahsiyetiyle insanlığıyla aklımı da aldı, kalbimi de çaldı.
Ne istediğini bilmeyen şuursuz ve vicdan yoksunu bin tane kadının sahte sevgilerine inanıp onların suyunda boğulacağıma beni sevmeyen ama dürüstlük ve güven abidesi bir tane kadının ateşinde yanmayı tercih ederim. Yüreğim yansa da kafam rahattır çünkü. Bir kadının beni sevmemesi hatta nefret etmesi, seviyormuş gibi görünüp de duygularımla oynamasından iyidir.
https://www.youtube.com/embed/pwP2minca1Y13 Yorumla- +1 yıl
G. rizekalı Büşra bundan üç hafta önce işi gücü bırakıp oturmuş saatlerce senin bugüne kadar KS'de yaptığın bütün paylaşımlarını stalklamış. Günlerce seni kötüledi bana. Sen Eceyi sevmişsin ama bak Ece böyle bir insan falan, bak seni ciddiye almamış sana böyle hakaretler etmiş falan diyerek...
Neyse onunla sevgili olduktan sonra bana bir sürü fırça attı. Onu derhal takipten çıkacaksın. Hatta bütün kızları takipten çıkacaksın dedi. Ben de onun dediğini yaptım. Takip ettiğim kişi sayısını o hafta 105'ten 21'e düşürdüm. Yine de ikna olmadı. İçi rahat etmedi. Ben de bu yüzden böyle bir çadır tiyatrosu oynamak zorunda kaldım artık yeni bir sayfa açtığıma dair. Sana karşı böyle saldırgan sorular açmak zorunda bıraktı beni. Hakkını helal et arkadaşım.
Ama gerçeğe sonradan uyandım. Büşranın beni gerçekten sevdiğini sanmıştım. Büşra Fikret'i hiç sevmemiş aslında. Büşra, kendine Eceyi seni rakip görmüş.
Asla senin gibi kaliteli bir kadın olamayacağını bildiği için bu sitede sana en çok değer veren erkeği elde edip sonra paçavra gibi bir kenara atmak istemiş kendi egosunu tatmin etmek için. İki kere reddettim onu. Üçüncü sefer kabul ettim acaba mutlu bir ilişkim olur da seni unutur muyum diye.
Gerçekler hiç de sandığım gibi değilmiş. Bana iki sefer yürüdü reddettim. Üçüncü sefer elde etti. Bir hafta sonra ayrıldı. Benim sağlıklı bir insan olduğumu, beş parasız olduğumu baştan beri biliyordu halbuki. Türlü türlü bahanelerle ilişkiyi kendisi bitirdi.
Dediğim gibi, asla senin gibi kaliteli bir kadın olamayacağını bildiği için bu sitede sana en çok değer veren erkeği elde edip sonra paçavra gibi bir kenara atmak istedi ve beni elde edip amacına ulaştı ve sonra ilişkiyi başlattığı gibi bitirdi. - +1 yıl
Sonuç olarak, Büşra beni sevmemiş, seni kendine rakip görmüş sadece. Ama son yazışmamızda ayrılmak istediğini söylediği an ağzının payını verip defettim onu hayatımdan. Canı cehenneme. Evde babası avutamamış, eski zengin kocası dayaktan yamultmuş, gelmiş beni bulmuş.
BU SAATTEN SONRA ÖMRÜMÜN GERİ KALANINDA ASLA DEĞERLİ YANLIZLIKTAN VAZGEÇMEYECEĞİM ASLA.
Her zaman söyledim yine söylüyorum.
Zalim olsaydım insanlara zulmetmek için binlerce geçerli sebebim vardı. Mazlumum ama kimseyi sevmek için bir sebebim yok. Bir tek kişi hariç onun da beni sevmek için bir sebebi yok.
Şu an imkanım olsa KS nickimi Fikretin Mücadelesi değil Fikretin Ölümsüz Yalnızlığı olarak gireceğim.
- +1 yıl
"Hakkını helal et arkadaşım"
Helal olsun
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Kadrolu bekarım. Bıktım sahte sevgilerden aldatmalardan yalanlardan gizliliklerden güvensiz dolu yaşamaktan güven vermeyi bilmeyen beceriksiz hatunlardan. Güven verseler aldatmasalar bide ciddi düşünseler ömürlük ilişkiye kim hayır der? O yüzden kadrolu bekarım. Tek başıma yalnızlığımla mutluyum. Dert tasa tantana yok. Aldatılma korkum yok. Kaybetme korkum yok. İlgisizlik derdim yok. Kimsenin kahrını çekmiyorum. Bitmek bilmeyen talebi olan yok hayatımda. Anlayışssız maddiyatçı biri yok hayatımda. Yalandan seven kullanmaya çalışan yok hayatımda. Uzak durun benden.
20 Yorumla
Bu işler insanlar artık yorucu gelmeye başladı. Gün 24 saat ama bu bile yetmiyor çoğu zaman. Ülkede her gün bir aksiyon var. İnsanlar kafaları kaldırıp birbirlerini göremiyor bile. Birde o eski saflık kalmadı. Bir erkeğin ya da kadının 50 tane yan hesabı var. Her yerden birileri ile iletişim halindeler. Bu da çok itici geliyor bana. Yalnız kalmak çok daha mantıklı bir hareket bana göre de.
47 Yorumla- +1 yıl
Hayatım boyunca hiç bir sosyal medyada yan hesabım olmadı. Bu çağın insanı değilim dememin bir kanıtı daha işte
- +1 yıl
Benim sosyal hesaplarımın sadece aile içi olması gib... Şey yariştiriyor gibi olduk dksjd
- +1 yıl
Ben telefonum ve laptopumu kıracam,
son bişey diyon mu 😂
Çünkü şu an ki kızlar (bazıları, böyle demeyince alınanlar oluyor) evlilik peşinde değil olsa bile zengin birisini istiyorlar hayatla mücadele sıfır.
Ayriyeten ben bedensel yürüme engelliyim hayatım boyunca beni hep reddettiler çünkü kiloluydum şimdi gayet sağlıklı bir vücuda sahibim ve bakımımı çok iyi yapıyorum ve yakışıklıyım 😂 (profil fotoğrafı 2019 dan 😂)
12 Yorumla- +1 yıl
Oo şimdiki seni nasıl merak ettik anlatamam 👀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılEtmedim seçmedim eğer bu yolda olsaydım sebebi kafa dinlemek olurdu
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerden olmuyor ya genel 😂
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü hala sınav oluyorum Allah sevdiği kullarını sınar ama her şey beni etkiliyor ondan şüphe yok ama doğru insanlar değil sınavlar her etkilendiğin aslında onlar etkilendiği için size de geçiyor mesela bu sene kuzenin yaptıklarını ilk göz temasında anladım çünkü sezgilerim kuvvetlidir yoksa Allah korusun bu kez tuzağına tam düşecekim Allah izin vermedi ve bana yaşattığı o kötü durum aklımdaydı zaten hiç muhattap olmadım onla eskiden bir kere konuşma oldu sonra herşeyi bu sene hatırladım rüyalar gördüm iki tane hepsi sezgilerimin doğru olduğuna bir işaret ve daha dikkatli olmam için bir uyarıydı başıma gelenler boşuna başıma gelmedi
10 Yorumla
+1 yılBen son zamanlarda gerçekten insanlardan yoruldum bazen duygusal anlamda bana iyi gelecek beni anlayacak enerji ve neşesiyle beni ben yapacak bir insan olmasını istiyorum, bazı zamanlarda artık güvendiğim insanların olur olmadık şekillerde canımı yaktığını görmeye başladıkça acaba bir anda mutlu olurken bir anda yine psikolojik olarak kendimi kötü hisseder miyim tekrar aynı boktan ve bunalımları yaşar mıyım diye düşünerek hareket ediyorum işte bu noktadan sonra, hayatıma birisini alıp alma konusunda çok kararsız kalıyorum zaten gerçek hayat değil sevgilim olmadı hastaneler fizik tedaviler Doktorlar derken bunları çok kafa yoramadım çok soğuk çok fazla bir sosyal hayatımda söz konusu olmadı, daha doğrusu beni bir kadın sever mi ister mi gerçekten değer verilme Emin olamıyorum.
10 YorumlaValla bacım şu yaşıma kadar bir tane sevgilim oldu. O da ilgisizlik de nirvana idi. Adam bırak aramayı, yazmaya bile üşenirdi. İşin komiği sevgili olmadan önce böyle değildi. Üstüme titrerdi. Ne zaman ona aşık oldum, değişti. Bu nedenle aşka küstüm. Erkeklerin hep kafası aynı çalışıyor.
15 Yorumla- +1 yıl
Bende de tam tersi aşırı ilgi delisi diye bitirdim. Ayar yok bu adamlarda ya aşırı ya hiç 'ler
- +1 yıl
Ben de bitiren taraf oldum. Şimdi küçük Emrah gibi peşimden koşuyor jdjdjdj
- +1 yıl
🤭Ee nerde bulacak senin gibisini
- +1 yıl
Yaaa yerims <3
- +1 yıl
😘
+1 yılKalbim ömür boyu nadasa bıraktım 🙈😂😂 kızlarımla mutluyum ☺️☺️
14 Yorumla- +1 yıl
Replik çalmayınız sayın zlo
- +1 yıl
Aga bee 😂😂😂
- +1 yıl
Biraz değiştirmişsin ama o yüzden kabul ettim görüşünü hadi 😄
- +1 yıl
Teşekkür ederim cano 😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Bu sefer ciddi ve sonu olmayan bir şey beklediğim için.
15 Yorumla- +1 yıl
Hem ciddi hemde sonu yok, bulmaca gibi olmuş
- +1 yıl
Hm sonu yok yani sonsuz anladım şimdi
- +1 yıl
Pekişti iyice 😂
Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Ayriyeten ben bedensel yürüme engelliyim hayatım boyunca beni hep reddettiler çünkü kiloluydum şimdi gayet sağlıklı bir vücuda sahibim ve bakımımı çok iyi yapıyorum ve yakışıklıyım 😂 (profil fotoğrafı ve yeni hesabım 😊)
19 Yorumla- +1 yıl
✨👌
- +1 yıl
Diğer hesabı neden kapattın fenomendin
- +1 yıl
Aa teslim edince hesap mi kapaniyormuş aklımda deli sorular dnxb
- +1 yıl
Hmm umarım seni tanımazlar o zaman 😂
- +1 yıl
Farkettim 😌
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. İyi insanlar kötülere denk geliyor
Kötüler insanlara daha çekici geliyor
İyiler sıkıcı gibi görünüyor
Tam buldum diyorsun bir de işin içine maddiyat aşkı giriyor
Düzgün insanların iyice midesi bulanıyor16 Yorumla- +1 yıl
Bugün bir söz okudum çok doğru bir söz
"Üzüntün sinire dönüşene kadar kimse fark etmiyor ve sonra sen suçlu oluyorsun" - +1 yıl
Maddiyat konusunda mağdur olmuş tecrübelere sahipsin , o yüzden sinirlenmek hakkın 😕
- +1 yıl
Bilirim tabi
İnsanlar yoruyor. Çok insanla muhattap olmuyorum. Nitelikli insan çok az. Bir de kızlar kilolu erkek sevmiyorlar. Şu göbeği bir eriteyimde hele :D
12 Yorumla- +1 yıl
Azcik da kas yap mis olur
+1 yılDoğrusunu bul, tanı, tanıdığını sandığından farklı yanlarını gör sonra duygular sakinleşince yaptıkları batmaya başlasın vs o sakinlikte değilim şuanda.
13 Yorumla- +1 yıl
Beni tarif etti bu görüş resmen
- +1 yıl
Çoğu kızın iç sesi 🥳
- +1 yıl
💁♀️Öyle valla
+1 yılBen evlilik niyeti ile baslayan gorusmelerden yanayim. Diger turlusu oyalayici ve ciddiyetsiz geliyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Aynı fikirdeyim
- +1 yıl
🌼
Aşk İlişkileri konusunda 754 cevap paylaştı. vazgeçmedim, kafama göre biri bulmak zor bana uymayan biriyle de sırf sevgilim olsun diye sevgili olacak biri değilim
12 Yorumla- +1 yıl
"sırf sevgilim olsun diye sevgili olacak biri değilim" bu sözü çok seviyorum 👌
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılkafamı dinliyorum akşam eve geliyorum ses yok seda dert yok tasa yok... istediğim zaman istediğimi yapıyorum istediğimi alıyorum istediğimi satıyorum karışan yok görüşen yok.. bunlar iyi tarafları kötü tarafları ise hasta filan olunca biraz sıkıntı oluyor oda kendine iyi bakarsan hastalanmazsın kolay kolay bu kadar...
10 Yorumla
+1 yılİlişkisi olan biri bu soruya nasıl cevap verir bilemem, bundan bir kaç sene önce sorsan güvenemeyeceğim için derdim çok kırgın olduğum için derdim inancım kalmadığı için derdim
artık öyle düşünmüyorum
10 Yorumla
+1 yılBenim bir şeylerden vazgeçtiğim yok açıkçası. Arayışta değilim sadece o kadar. Bir insanı oturduğu yerden neler bulabilirse, onlar bulur beni artık. Zira bir şeyler için kürek çekmekten ve o şeyleri elde edememekten yoruldum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sevgili istemiyorum ama bekar da değilim. Çok eşliyim denebilir..
12 Yorumla- +1 yıl
Keşke her erkek bunu böyle açıkça söylese de tercih edenlerin dışındakiler mağdur olmasa..
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim o tarz saçma sapan şeylere inancım olmadığından bu gibi süprüntü işlerle iştigal etmiyorum. Buna istinaden kadın milletleri benim teorimde ağaç hükmündedirler...
14 Yorumla- +1 yıl
Ağaç hükmü nasıl bir şey oluyor
Cevap sahibi+1 yılYani bir ağaç hayat sahibidir, fakat onun ruhu ve maneviyatı yoktur.
Mesela ben şu ruhsuz, şuursuz, şefkatsiz, duygusuz ve hissiyatsız ağaca şiddetli bir sevgi, ilgi ve şefkatle sarılsam karşılığı olmayacaktır, bunun aksini kimse iddiâ edemez ve edemeyecektir.
Bunun gibi böylece, bütün geçmiş zamanlardan bu zamana kadar şefkat ve sevgi ile baktığım ve sarıldığım binlerce kadın milletlerinde o cansız ve sevgisiz ve şefkatsiz ağacın vasıflarını hissiyatımla okudum ve mihenge vurdum ve buna istinaden benim teorimde ağaç suretini aldılar...
Zîra siz bunun zıddını iddiâ ediyorsanız, iddianızı kuvvetli ve çütütülmez deliller ile ispat etmekle mükellefsiniz.
Aksi halde delilsiz dâvâya bakılmaz...- +1 yıl
Herkes kendi yaşadığı tecrübenin penceresinden bakıyor hayata. Aksini iddia etme gibi bir çabam olmaz
Cevap sahibi+1 yılHayata bakmak başkadır, bir şeyin mahiyetine bakmak başkadır. Bunları birbirine karıştırmamak gerektir..
Demek olan derin mesele, bir şeyi bizzat yaşamak ve mutlak şahitlik etmek rasyonel bir tercübedir. Nasıl ki bin adam elini çıplak olarak ateşe soksa yakıcılığı hepsinde birdir ve değişmez.
Velev ki, şu ateş her bir adamın elini soktuğunda yakıcılığı değişse veya bazılarını yaksa bazılarını yakmasa o ateşe hakiki bir ateşdir denilmez, Zîra ateşin mahiyeti ve vazifesi yakmak ve yandırmaktır.
Hem meselâ bin pencereden hakikî bir yıldıza bakılsa o yıldızın mahiyeti ve hakîkati değişmez ve hakikat dürbünüyle bakanlara suret değiştirmez.
Eğer mahiyeti değişse o yıldıza hakikî bir yıldızdır denilmez.
Yalnız bunları kabule yanaşmayanlar, der ki meselâ, birisi “Gözümde, zafiyet var göremedim”, ötekisi, “Evimizde pencere yoktu”, ötekisi “Soğuktan, başımı kaldırıp bakamadım.” Der. Ve hâkeza.
Her ne ise, yüksek mantık kaidesi ile binlerce deliler ile mutlak hakikatler karşı tarafın gözlerine sokulur.
Fakat karşı taraf mantık ilminde müsavî olmadığından gitgide idrâki daralır ve anlamaktan âciz kalır.
Netice itibariyle, öküzün boynuna inci takmak gibi mânâsız bir iş olur.
“Başkalarının boğulduğu sular, benim ayağımın altını dahi ıslatmıyor.”
+1 yılbekar demek evlenmemeiş kişi demek sevgilisi ouncada bekar oluyor
11 Yorumla- +1 yıl
Alt başlıkta bende bunu kast ettim zaten. Neden birini seçip evlenmeyi tercih etmediniz
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılsevgililik zor çünkü yenı ayrıldım gene bılmıyorum ben ayrılmadım ama beklentıler bazen karsılanmıyor kadınlar daha cok ve daha cok ıstıyor o ıstelerı hıssettıgımde bır sonraki adımı atabılır mıyım bılmıyorum o yuzden yerı cekıyorum kendımı
10 Yorumla
+1 yılolunca burnumdan geliyor çünkü kısıtlanırken
114 Yorumla- +1 yıl
Her türlü darlama, bunaltma var bizim erkeklerimiz de
- +1 yıl
her türlü başta kıyafet süs püs ojeye ruja bile karışan erkeklerin olduğu ülke
- +1 yıl
Dişi alıp eril yapiyorlar zorla bizi 😒
- +1 yıl
akıl yok işte olsa zaten böyle mi olur , ya madem git oje sürmeyen süslenmeyen ne bilim kıyafeti sana uygun olan birisini ikna et kendine ne birilerinin hayatını karartıyorsun
gerçekten heyheyler geliyor bana böyle sorularda 😂 - +1 yıl
Kız amaçları başka erkekler bakmasın diye ama kendileri de erkek bunu unutuyorlar sende bakmiyon sonra akillim 😂
- +1 yıl
sanki o hayatımızda zamanında yokken bakmadılarda o girince bakmayacaklar 😂😂😂 bir de süslenince mi bakıyorlar bir tek eşofmanla da laf atıyorlar en paspas halinle bile bakan bakıyor yani neyi engelliyo
ya benimsin ya kara toprakların diyecek erkekler cidden 😂 - +1 yıl
paspas ne ya paspal 😂
- +1 yıl
Neden bir sevgili bulmaktan vazgeçtiğimizi birlikte bir kez daha hatırladık 🥳😂
- +1 yıl
hiç unutmuyorum ki 😀 yeryüzünde sür sürüştür yakışıyorsa giy bebeğim yanımda bakan olursa ciğerini sökerim diyecek erkek yok mu acaba ya 😂😂😂
- +1 yıl
Onu sahiplenen erkek der işte. Her koşulda senin için dış dünya ile savaşırım diyen erkek sahiplenen erkektir. Hayatımda bir kez denk geldim 3 yıl sürdü ilişkimiz. Ama kaderin oyunu ayırdı bizi..
Kıskanan erkek ise ancak seni değiştirip dış dünya için seninle savaşır sonunda da ilişkinin katili oluverir - +1 yıl
aslında kıskanmak karşı cinse olunca beni rahatsız etmiyor cidden mesela bana dese ki hayatında samimi kankan olmayacak hayhay derim , ama diğer şeylerden çok çektiğimden midir nedir bilmem gerçekten cidden travma oldu bende daral geliyo
hayırlısı değilmiş demek ki cancağızım 🥺 bundan sonra daha iyisi denk gelsin inşaAllah gidenlere iyi ki gittiniz de sen geldin diyeceğin birisi olsun - +1 yıl
bu arada sahiplenmek benimde hoşuma gider ama bu nedir ;
korumak beni her durum ve koşulda koruması demek yanında ben yokken bile beni koruması savunmaya çalışması demek
başıma kötü bir şey gelmesinden ödü kopması demek
ihityaçlarımı bilmesi demek
beni anlaması dinlemesi mutsuz huzursuz anımda dinlemesi destek olması demek
hasta olduğumdan endişelenmesi demek - +1 yıl
*sahiplenilmek
- +1 yıl
Aynen öyle... Hayırlısı olsun♡
+1 yılÇünkü görücü usulü evlendim 👩❤️👨😁
Şaka bir yana bu devirde sevgili falan olunmaz ne Kizlar nede erkekler in dürüstlük sadakat sevgi saygı vb yok artık bu devirden görmüyorum kendimi bazen olacak gibi değil artık doğru insanı bulduysaniz ne mutlu size yoksa hepsi hayal kırıklığına sebep oluyor ömür boyu
21 Yorumla- +1 yıl
Yanlız zamanda doğru kişiyi bulmak değilde doğru zamanda doğru kişiyi bulmak önemli ve hak edene değer vermek lazım yoksa hep hüsran maalesef
+1 yılbazen bir insan birine karsi bi seyler hiss eder amma soyleyemez ya da aksine kalbi tez tez kirilir o yuzden yalniz kalmayi secerler dogru kisiyi sanslarini berklerler amma duyqularini belli etdiklerinde onu kayb ederler isde en kotu aci bu adami icten yiyor
10 Yorumla
+1 yılAslında sevgili işleri hiç bana göre değil.. çünkü biz gönülden daimi sevmeyi tercih ederiz.. ama ne yazıktır ki hayatın cilvesi iste bekliyoruz artik
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü sevgilinin olması başa dert acaba ne yapıyo acaba ne düşündü gibi manyak manyak şeyler aklına geliyo. tartışıyosun birde trip şeysi var. amaaaann boşuna kafamı ütüleyemem
10 Yorumla
+1 yılKendi halimde iyiyim ya. Kimseye ne vakit ne ilgi verecek havam, ne de birini tanımaya hevesim var. Evlenmek istediğim vakit, mantığıma tutan birine şans veririm diye düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılBeni ben olduğum için seven ve benimde o olduğu için sevdiğim kadını bulamadığım için.
Evleneceksem karşımdaki kadına her gün daha fazla aşık olmalı ve aşık etmeliyim. Evleneceğim insanla bazen gözlerimiz bazende kalplerimiz konuşmalı. Bu tarz şeyler yokki evleneyim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBekarlık biraz konfor alanı bence. Bu konfor alanından çıkıp bir ilişkinin sorumluluğunu birlikte alabileceğime inandığım insan olmalı. Bunu hissetmediğim sürece hayatıma dahil etmem.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılZor seven birisiyim. Seveceğim gibi birisi karşıma çıkmıyor. Artık ruh eşim dediğim insanı bulacağıma dair pek inancım kalmadı.
20 Yorumla
+1 yılKırgınlıklar hayal kırıklığı tam olacak diyosun yine bırakılan oluyorsun o yüzden artık hevesim kalmadı sıkılmaya başladım.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yoruldum başkalarını mutlu etmeye çalışmaktan sevildiğimi sanıp aptal ve enayi yerine konmaktan bıktım artık, kimseye güvenmiyorum kendime bile...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu sen şeye sor neyse …. Prenses kaldı mı ki 😕
14 Yorumla- +1 yıl
Beyaz atlıma mı sorayim 😄
Cevap sahibi+1 yılYok neyse sen eskilerdensin… ben eskilere kırgınım 😕
- +1 yıl
Ne yaptı sana biz eskiler 🙄
Cevap sahibi+1 yılHiç bir şey yapmadılar 😏
Alfa prense bir şey olmaz ….
Ben zaten çok yeniyim 2 aydır burdayım ….
+1 yılCunki hep çekingen denn geliyor bıraktım artık onlar beni bulsun
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Bağa kimse bakmıyır ben vazgeçmiyrem onlar gelmiyir
10 Yorumla
+1 yılYalnizlik benim tercihim değil sadece işte bu doğru insan bununla ömrümü geçirmek istediğime eminim diyeceğim insan çıkmadı karşıma
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Misyonumu daha tamamladığımi düşünmüyorum yerleşik hayata geçmek için
10 Yorumla
+1 yılÖylesine yaşanacak bir şeyden ziyade ölesiye yaşanacak yalnızlığımı tercih ediyorum artık
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı.
+1 yılDertsiz başınıza dert almayın keyfinizi çıkartın.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen vazgectim gecmesine de, onlar beni bulmaktan vazgecmio 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
10 Yorumla
+1 yılBir süre sonra sıfatı ne olursa olsun yeni insanları istemiyor insan hayatında.
10 YorumlaSütten dilimiz yandı fazlasıyla diyelim. Nokta koyalım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış bir kalpte olmaktan ziyade böylesi iyi. Arayış içinde de değilim 😊Nasip.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılArıyorum fakat bulamıyorum. İstediğim bir kız olsa da karşı taraf beni istemiyor. Bu kısır döngü böyle devam ediyor.
10 Yorumla
+1 yılDurduk yere strese girmeme gerek yok. No manita no dırdır modundayım 😁
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKimseyi sevememe güvenememe hastaligina yakalandim, herkes sahte geliyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKafa dengi kimse yok, ondan. Olsa da evlenmem zaten. Beraber yaşarım.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir zaman aramadım. Zamanı gelince bir yerde bir şekilde denk gelir diye düşünüyorum
10 Yorumla Vazgeçmedim, akışa bıraktım. Doğru zamanda bir şekilde karşıma çıkacaktır zaten.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Saldık yaa olacağı varsa olur yoksa yapacak bir şey yuk diyoruz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılHer ilişki aynı, aynı filmi tekrar tekrar izlemek gibi insan bıkıyor nefes almak istiyor.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
s +1 yılArayış içinde değilim. Kim bilir benim kaderim nerde sjdk
10 Yorumla
+1 yılEvlilik daha guzeldir birde allah evlat verdimi daha baska oluyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü insanlara güvenim yok. Belki ileride karşıma çıkar ama şu an bunun için bir çabam yok.
10 Yorumla
+1 yılRuhum farklı kimse kaldıramaz 😑ben bile kaldıramıyorum
10 YorumlaKızları anlamak gerçekten fazla yorucu olmaya başladı ne istediklerini tam olarak bilmiyorlar ota boka trip atıp duruyorlar hal ve hareketleri değişiyor zamanla başka biri oluyorlar bu da can sıkıcı bir durum haline geliyor ilişkide
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüven sorunu yaşıyorum birde sevgilin olduğunda sana karışacak kız kuzenini takipten çıkar ilkokul dan kız arkadaşlarını çıkar gibisinden
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. 34 yaşındayım bu yaşıma kadar istesemde hiç sevgilim olmadı maalesef bu yaştan sonra da olmaz
10 YorumlaAramadık. Aramayla bulunan ilişki şartlı tahliye gibi olur hususi sevmeye çalışmalar falan. Hiç gerek yok. Olacak olan kendiliğinden olmalı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Sevdiğim kişiler beni hiçbir zaman sevmedi
Ben de artık kimseyi sevmeme kararı aldım10 YorumlaYani insanlara bakip neler yaşadıklarını görüp hele ki haberleri izleyip güven korku olaylarından dolayı insanın gözü korkmuyor değil ama istiyorum yani
10 Yorumla- Devamını Gör (60)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat