sevgilimle 6 senelik birlikteliğimiz var
ben aslan o boğa erkeği
arkadaşlarımın ilişkilerine hatta evliliklerine bakıyorum. o kadar cıvıl cıvıllar ki
biz en ufak bi ciddi konuşma geçse mesajda o arada dediğimiz tatlım aşkımlar hemen kayboluyor.
tamam yazıyoruz birbirimize kalıyor öyle 2 zorla evli duran çift gibi
ikimiz de evdeyiz. pek konuşacak bir şey yok evet ama bu genel bir can sıkıcılık bizdeki
ben tatlı durmaya, aşkım vs demeye çalışıyorum ama ne zaman bi konuşma olsa aşırı ciddi oluyoruz
aldatma, küfür, hakaret vs yoktur bizde ama soğukluk okuyor
bunu nasıl önlerim.. yanana olduğumuzda eğleniyoruz, geziyoruz birbirimizin en iyi arkadaşıyız ama bazen de soğuğuz. özellikle mesajda
ben aslan o boğa erkeği
arkadaşlarımın ilişkilerine hatta evliliklerine bakıyorum. o kadar cıvıl cıvıllar ki
biz en ufak bi ciddi konuşma geçse mesajda o arada dediğimiz tatlım aşkımlar hemen kayboluyor.
tamam yazıyoruz birbirimize kalıyor öyle 2 zorla evli duran çift gibi
ikimiz de evdeyiz. pek konuşacak bir şey yok evet ama bu genel bir can sıkıcılık bizdeki
ben tatlı durmaya, aşkım vs demeye çalışıyorum ama ne zaman bi konuşma olsa aşırı ciddi oluyoruz
aldatma, küfür, hakaret vs yoktur bizde ama soğukluk okuyor
bunu nasıl önlerim.. yanana olduğumuzda eğleniyoruz, geziyoruz birbirimizin en iyi arkadaşıyız ama bazen de soğuğuz. özellikle mesajda
Güncellemeler
+1 yıl
onun dışında buluşmalarımızın arası da uzamaya başladı mesela...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bende boğayım bi aslanla yapamadım çok dediler uyumsuzluk çok diye burçlara çok takmıyordum ama gerçekten doğru
niye ki ne sıkıntı vardı
Aslanın büyük bi umursamazlığı var
nE boğanın umursamazlığı karşısında eriyorum ya resmen boğa dururken bunu aslana demek... günahtır tövbe haşa
Neğğğ iftiraya bak. Bak canım boğa dışardan sert içerden çocuktur. Git sevgilinin yanına çocukça bişiyler öner kabul etmezse gel burada tartışalım. Ama senin umursamaz düşüncesiz tavırların karşısında kendisi de o şekilde davranıyor mecburen ☺️
umursamazı kabul etmiyorum belki bazen düşüncesiz ve bencillik olabilir ama...
çocuksu kısmına katılıyorum
ve dışarıdan sanki hiç ince düşünmüyormuş, kafaya takmıyormuş izlenimi veriyor ama ben ince düşündüğünü düşünüyorum çoğu konuda özellikle sıkıntı oluşturan konularda
Evet düşünürüz hatta bazı şeyleri zamanı gelmeden bile düşünürüz.
İlişkinizin enerjisi bitmiş muhtemelen, soğumuşsunuz. İlişkinizi ciddiyete dökseniz bile yine sürmez.
sağol canım o kadar ferahlattın ki
ben zaten şu anı düşünüyorum neler olabilir, iyileşebilir diye şu durumda gidip nikah kıyma derdim yok
Ferahlayabileceğin bir şey kalmamış. Sen sürdürmek mutluluğu yakalamak istiyorsun fakat bu tek taraflı olacak iş değil. Sadece sen değil sevgilinde isteseydi sen şu an bu soruyu sormaya, çözüm bulmaya gerek duymazdın.
Ciddi ciddi konuşacaksın taşın altına elini koyacak mı bakalım senin kadar mücadele edecek mi? Hep kendinizden veriyorsunuz neden karşı taraftanda iyileştirme beklemiyorsunuz anlamıyorum.
Neden sen mutsuz oluyorsun anladın mı? Kendini yıpratma değmiyorsa bitmeli. 6 yılın çöp olabilir ama üstüne üstüne gidip zorlarsan bir 6 yılın daha çöp olacak bunun bilincinde hareket et.
ya söylediğimde soğuk değilim normalim diyor.
bunda benim de payım var ben de eskiden böyleydim soğuk davranmaya yer arardım resmen, hele bir tartışma olmayagörsün hep tamam iyi güzel ile geçiştirirdim.. şimdi bundan vazgeçmek istiyorum
aslına bakarsan da o benden daha yatkın aşkımlı tatlımlı konuşmaya, samimi olmaya vs o yüzden böyle anlaşılmış olabilirim gözünde.
ben eskisi gibi soğuk olmadığımı göstermek istiyorum ona, ama o bazen konuşma tamam ile bittiğinde yazmıyor ben de peşinden koşar gibi yazmak istemiyorum
Tövbe haşa abla ama bu adam seni aldatıyor olabilir mi
yok ahahsjah düşünmüyorum ya bugüne kadar olmadı yani telefonunu vs de saklamaz
ln aklıma düşürdün zaten güven zorluğu yaşayan biriyim gidip gelip yazdığını okuyorum ya ajshau ama düşününce çocuk bu durum için hiçbir neden vermiyor bana
yani mesaj atıyor, gereksiz şeyleri bile anlatıyor durduk yere falan ...
Abla çok gizli yapıyorlar en son boğa burcu erkehiyle sevgili olduğumda evli çıkmıştı hemde 5 yıl sevgililik süreçleri olmuştu karısının sudan haberi yoktu oyundan kız dusuruyordu fake hesabı vardı kızın yanına gidince siliyordu hesabı çünkü birden rotadan kayboluyordu yani seninkide öyle bir şey olabilir fazla güvenme hele ki ilgisiz ise
way be
babam da boğa burcudur ve aldatmışlığı vardır 💀
ama ben istediğim zaman telefonunu alıp karıştırıyorum sorun olmuyor mesela o yönde
6 senedir de bir yamuğunu görmedim şükür
telefonunu karıştırsam nelere bakmam gerekir sence...
snap kullanmıyor, instagramı facebooku bile bende var
Ablam yanına gelince siliyordur diyorum sana hem zeki hemde pcler çünkü yakalanma ihtimalleri çok düşük
ahsgjas o kadar uğraşacağını hiç düşünmüyorum ya...
öyle birisi olsa oynadığı oyunlarda kızlarla oynar arkadaş ekler vs diye düşünüyorum en ufağından
böyle şeylere dikkat ediyor ve bende de istemiyor..
böyle konuştukça bahane üretiyormuş gibi hissettim sjagskqhıshs of naptın bana
Ablam savunma boşuna zamanla görürsün
mesajlaşmada iyi olmayabilir abimiz. çok uzatmasan mı? erkekler çok mıçmıç sevmez
bilmiyorum ya... bu soğukluk çok sıkıcı sıkılıyorum
soğuk yani normal adı altında bi soğukluk, geride durma olayı, bi rakip gibi edalar
yanyanayken eser yok ise sorun yapma
ilişkinin bir yerden sonra kısır döngüye dönmesi tam olarak da bu oluyor. 6 sene sevgililik ne?
erken sevgili olduk
Erken sevgili?
yaşımız küçüktü yani,, yaş olarak erkendi
simdi kaç yaşındasınız?
20 yaşındayız
Daha neler
Ben Balık burcuyum ama yaşadığım en gergin ilişkide karşı taraf Aslan burcuydu.
gergın meslekler mı var asker polıs gıbı
hayır o şu an katiplik sonuçlarını bekliyor. hep evde. ben de ders çalışıyorum hep evdeyim.
ama sonuçlar için gergin, Bayadır açıklanmadı ve sonucun ne olacağını da kestiremediği için
bizim ilişkimiz öyle mıç mıç değildir de açıkçası ama insan bazen de öyle olmak istiyor.
gergınlık de kötu ya ask mutluluk dur
6 senen çöp olmuş ayrıl yavaş yavaş artık çevrende bekar biri de kalmaz en azından bi şansın olsun
abart awk 6 senem niye çöp olsun ya
Neden onu savunuyorsun ki? Sende kabul edecek raddeye gelmişsin ki soru sorma ihtiyacı bulunmuşsun burada ahlak yoksunu gelmiş bana küfür ediyorsun
Herşeyi hallediyormuşsun demekki sen
Hakediyorsun demekki herşeyi
onu savunmak değil yani 6 yılımın hepsi böyle geçmedi son dönemlerde bu şekilde biraz daha uzağız ve bunun için yazdım ben
Başta arkadaşlık sevgili dönemi Nişanlılık ve evlilik dönemlerini birbirine katmayın ve etrafı incelemeden devam edin
6 sene sevgililik nedir?
erken sevgili olduk canım
yaşımız küçüktü yani
Şimdiden böyleyseniz evliyken düşünemiyorum.
Birlikte olun
Boga yuksektir cok
Gerginlik iyi değil