Yanımdayken bana iyi davranıyor seviyor
ama telefonda arama sorma yok
nadir soruyor
bu 3 sene devam ettik böyle artık bıktım
ama telefonda arama sorma yok
nadir soruyor
bu 3 sene devam ettik böyle artık bıktım
Sevgilinizin yanınızdayken iyi ama telefonda ilgisiz olmasının birkaç nedeni olabilir.
1. Telefonda iletişim kurmak, yüz yüze iletişim kurmaktan daha zor olabilir.
Telefonda iletişim kurarken, kişinin yüz ifadelerini, vücut dillerini ve tonlarını göremeyiz. Bu da, karşımızdaki kişinin duygularını ve düşüncelerini doğru bir şekilde anlamamızı zorlaştırabilir. Bu nedenle, telefonda iletişim kurarken, karşımızdaki kişiden daha az etkilenebilir ve daha az ilgi gösterebiliriz.
2. Telefon, dikkat dağıtıcı bir araç olabilir.
Telefon, e-posta, sosyal medya, oyunlar ve diğer uygulamalar gibi birçok dikkat dağıtıcı unsur içerebilir. Bu nedenle, telefonla konuşurken, karşımızdaki kişiye tam olarak odaklanmak zor olabilir. Bu da, ilgisiz görünmemize neden olabilir.
3. Sevgilinizin telefonda konuşmaktan hoşlanmayabilir.
Bazı insanlar, telefonda konuşmaktan hoşlanmaz. Bunun nedeni, telefonla konuşmanın yüz yüze iletişim kadar etkili olmadığını düşünmeleri veya telefonda konuşmayı daha az kişisel bulabilmeleridir. Eğer sevgiliniz de telefonda konuşmaktan hoşlanmıyorsa, bu nedenle yanınızdayken daha iyi bir iletişim kurabilir.
4. Sevgilinizin başka bir sorunu olabilir.
Sevgilinizin ilgisiz görünmesinin başka bir nedeni de, başka bir sorunu olabilir. Örneğin, işiyle ilgili bir sorunu varsa veya stresli bir dönemden geçiyorsa, telefonda konuşmaya odaklanmakta zorlanabilir. Bu nedenle, sevgilinizle konuşmak için uygun bir zaman seçmek ve onunla ilgilendiğinizi göstermek önemlidir.
Sevgilinizin neden telefonda ilgisiz olduğunu anlamak için onunla konuşmanız önemlidir. Ona, neden telefonda konuşmaktan hoşlanmadığını veya neden yanınızdayken daha iyi iletişim kurduğunu sorabilirsiniz. Sevgilinizin sorununu anlamak ve ona yardımcı olmak için çaba göstermeniz, ilişkinizin daha sağlıklı bir şekilde ilerlemesine yardımcı olacaktır.
İşte sevgilinizle konuşmanız için bazı sorular:
Telefonda konuşmaktan hoşlanıyor musun?
Yanımdayken neden daha iyi iletişim kurabiliyorsun?
Telefonda konuşmaya çalışırken dikkatini dağıtan bir şey var mı?
Başka bir sorunun mu var?
Sevgilinizle konuşmak, onun neden telefonda ilgisiz olduğunu anlamanıza ve ilişkinizi geliştirmenize yardımcı olacaktır.
Bence yanındayken sevgisinden sana duygularından şüphen yoksa sorun yoktur. Telefonda herkes konuşmayı sürekli meşgul olmayı sevmeyebilir, hem sık görüşüyorsanız gerek duymayabilir. Gözlerindeki manaya sesindeki titremeye ellerini tutmasındaki görüşmeye gelirken ki heyecanına bak bunlardaki hislerin önemli, sadece telefon ölçüt değil bence. Bir de çok küçük ihtimal, seninle o işi tam yapmayı kafasına takmıştır onu yapmadan ayrılmaz gibi bir düşüncesi olabilir, ama o zamanda 3 sene bekleyeceğini zannetmiyorum çok sıkıştırırdı seni sürekli, vede telefonda sürekli bu konu hakkında konuşurdu ara ara dayanamzdı, yapıyor mu böyle?
Yapmıyor
sadece israr ediyorsun diyor ondan cevap vermiyorum
Sürekli ona şüpheleniyorum
Aynen sen fazla mesgul olmak istiyorsun telefonda, o da fazlasını sıkıcı buluyor herhalde, mesele budur bence. O iş için şüpheleniyorsan da bence değil çünkü sana sürekli geceleri falan ara ara bunu belli ederdi dayanamzdı fikrini yoklardı, sadece bu emeli olan kişi direk sonuca gitmeye calışır diye düşinüyorum.
Cevap
15Cevap
Erkek milleti hep aynı aman takılma
"ama" dan önce kullanılan cümlenin hiçbir anlamı yokmuş. Sadece kendini avutmak için söylenen bir cumleymis.
Ee bu seni mutlu etmiyorsa seni değersiz hissettiriyorsa neden hala ayrilmiyorsunuz
Arada cinsellik varsa istediği sadece cinselliktir kendini rahatlatmak istiyordur seninle
Başkasıyla yapabilirdi. yuzeysel sevisme sevişiyoruz
Sen artık onun için garantisin her istediğinde gidersin tanıyorsunuz da birbirinizi ki birde biraz arada ten uyumu varsa tamamdır işte
Erkek milleti hepsi aynı yanındayken dokunacak sevecek telefonda da yazmayacak konuşmayacak
Telefon kullamayı sevmiyordur. Veya başka bir halt yiyor sen yanında yok iken.
Telefonla konuşmayı sevmiyor seninle yüzyüze konuşması daha iyi
Çok konuşup boş konuşmasından iyidir.
Tadında bırakıyordur ilgiye boğmak istemiyordur seni
Telefonda iletişim kurmayı sevmiyordur. Ben de sevmem pek
Yanındayken sokulur cinsel olarak istediğin alıyordur teşefonda da ilgilenmez.3 senedir böyleyse neden devam ediyorsun
Birbirimizi bırakamıyoruz
İşte istediği zaman ysnına gelir sonrasında seni umursamaz
Çocuk eğlendirecek hali yok.
Neden öyle dedin
konuşacak konu kalmamıştır da ondan dır
Beni sevmediğimi anlamına gelir mi
bazen konular biter yani insan çağresiz kalabilir ondan dolayıdır ya da sadece cinsel muhabbet ile devam eder
telefonda bende çok sevmem
Telefonda konuşmayı sevmiyordur
sevişiyorsunuz herhalde
Birlikte mi oluyorsunyz
Telefonda konuşmayı sevmiyor olabilir.
Sıkılmış olabilir
Be j sevmediğini anlamına mı gelir
Seviyor ama sıkılmış yani heyecanı yok
Cinsellik için olabilir dikkat et
Kendisine sorun
Biz erkekler öyleyiz ihtiyaç üzerine bu dünyadayiz
Telefondan etkile