Sevgilim telefonuna dokunmama izin vermiyor. Birileriyle konuşuyor olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar. Bir çıkmaza girdiğim için sizinle bu durumu paylaşmak ve sizin görüşlerinizi almak istedim. Ben birkaç yıldır uzaktan bir ilişki yaşıyorum. Yüz yüze görüştüğümüz çok oldu. Aynı şekilde aile tanışması yaptık, birkaç ay sonra nişan yapmayı düşünüyoruz. Ancak erkek arkadaşımın bazı tavırları bana güven vermiyor. O lise hayatında vs. kız arkadaşları olan bir insandı sınıfındaki kişiler olsun ve rehberinde de birçok arkadaşı vardı. Bense onun tam tersi şekilde büyümüş muhafazakar bir insanım. Onunla ilk tanıştığımızda hayatında kız arkadaşları olmaması şartıyla başlayacağımı söyledim ve o da bu düşüncemi kabul ederek benimle bir yola çıktı ve kız arkadaşlarından vazgeçti aynı şekilde sosyal medya dahil. Birgün biz buluştuğumuzda ben rehberine bakmak istedim ve kişilerin aynen durduğunu çekinerekte olsa bana gösterdi. Daha sonra ben tepkimi ortaya koyunca “Hepsini silmiştim ama icloud yedeklemesi yapınca geri geldi” şeklinde bir bahaneyle beni inandırdı.(Ki böyle bir şey oluyor mu yaşayan varsa böyle iphoneda bilgisayar üzerinden yedekleme yapınca silinen kişiler geri geliyor mu söylerse çok mutlu olurum) Sonra ben tepkili olunca gözümün önünde icloud’un ana yerinden tüm kişilerini sildi. Daha sonra ben neyse dedim devam ettim. Son görüşmemizde ise biz birlikte fotoğraf çekiliyorduk telefonu bendeydi. Sonra ben telefonuna bakmak istedim ve o anda benim elimi acıtıcak şekilde telefonu çekip elimden aldı. Neden böyle yaptığını hiç anlamadım ama bir şey saklamayan insanın böyle yapmayacağını düşünüyorum. Bunun için de bana “Ailemdeki herkese sor, telefonumun izinsiz alınmasından hoşlanmam” şeklinde konuştu. Ben ise o anda telefonumu ona uzatıp “Al istediğin gibi bakabilirsin, ben senin gibi yapmam çünkü sakladığım bir şey yok” dedim daha sonra o da bana şifresiyle birlikte verdi bakmam için ama ben bakmak istemedim. Çünkü bakmamı isteyen insan zaten başından çekip almazdı diye düşünüyorum. Ben ne kadar bunlara bir şey desemde bir şekilde beni ikna etmeye çalıştı ama benim aklımı kurcalayıp duruyor. Çünkü bana göre insanlar bir ilişkide şeffaf olmalı güven sağlamak istiyorsa. Ancak hareketleri benim aklımda sürekli soru işareti bırakıyor. Bu olaylarla ilgili sizce ne yapmalıyım? Bu şekilde davranılması dürüst olduğunu gösterir mi? Güvenim kırıldı.

Sevgilim telefonuna dokunmama izin vermiyor. Birileriyle konuşuyor olabilir mi?