Biz ayrıyken başka biriyle görüşmüş?

Arkadaşlar anlatıyorum şimdi biz 6 aydır sevgiliydik aralarda kavgalar tabiki oluyodu ama hiç uzun süreli ayrılık yaşamamıştık. Max 1 gündü. gecesinde evimin önüne gelip özür diliyodu hediyelerle çiçeklerle gönlümü alıyodu. Son kavgamız baya ciddiydi arkadaşlarım benim haksız olduğumu söyleseler bile ben kendimi haklı görüp yazmadım aramadım nasıl olsa gelir diye düşündüm. Ama bu gelmedi neyse bu gelmeyince ben de haksız olduğumu anladım hediye aldım ona akşam yemeğe davet edicektim aradım kendisini bir baktım arkadan kız sesleri geliyo dedim sen kimlesin falan şu an ismini vermek istemiyorum kız fenomen ve gerçekten iğrenç birisi utanıyorum yani dedi ki ben o kızlayım. Ben tabi şoka girdim o kızı duyunca biz telefonda kavga ettik baya arkadaşım falan dedi sonra evimin önüne geldi orada da kavga ettik yani kızla bir şeyler yaşamamış olma ihtimalleri sıfır bence çünkü tam öyle bir kız neyse ben bunu affetmiyorum ve çevremdekiler şu an bana kızıyo çocuğu aramadın etmedin sen hatalısın, ayrıyken başkasıyla görüşmeyecek erkek yok barış zaten tek gecelik falanlar filanlar ay baya uzun oldu ama herkes böyle mi düşünüyo yoksa benim çevremdikler mi değişik cevaplae mısınız
Biz ayrıyken başka biriyle görüşmüş?