Güncellemeler
+1 yıl
anne babamla nasıl tanıştın?
+ işte baban bir milyon beş yüz küsürüncü kıza mesaj atarken bana denk geldi, ben de cevap yazdım öyle tanıştık.
+ işte baban bir milyon beş yüz küsürüncü kıza mesaj atarken bana denk geldi, ben de cevap yazdım öyle tanıştık.
Güncellemeler
+1 yıl
erkekler için hava hoş ama bir kadın olarak hazmetmesi biraz saçma geliyor bana. size yazan erkek, size kadar kaç yüz tane kızı düşürmek için mesaj atmıştır. sonunda oltaya takılanı kazanır.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
ben yapmam
Sacmalık degıl.. Insanın cevresı olmayabılıyor. ya da ne bıleyım aynı sehır de frekansları uyusabılen bırıne rastlayamayabılıyor.. Dogru İnsan olduktan sonra, kalıbını carptıeıp senı heyecanlandırduktan, kafa dengi olduktan sonra nerden tanıstıgın onemsız bır detay..
Sevgilimle o sacma dedigin yontemle tanistim. Gidip milyon tane kiza mesaj atmadim hatta hic atmadim. O bana mesaj atti. Tanistik, cok hosuma gitti. Daha once de hic sevgilim olmamisti, simdi ona prensesler gibi davraniyorum
ilk mesaj atan kimse o, kim bilir kaç kişiye yazmış olsun o zaman. illa kadın erkek değil konu.
Dışarda tanıştıgın kişiler sanala girmiyor mu? ya da şöyle sorayım sanaldakiler yamyam, insan dışı varlık olup reeldekiler hep düzgün mü oluyor?
yoo, devir itibariyle hepsi aynı ama sanaldan birini aramak özellikle tuhaflık. düşünsene, kaç yüz kişiyi düşürmek için mesaj atan erkek, sonunda bir kadını düşürür o da sne çıkarsın.
Peki.
He yani burada sana yazanlar baskalarina da yaziyor, ama reelde sana yuruyenler baskalarina yurumuyor oyle mi 🤣 Ah safim benimm
reelde insan yaklaşımlarını daha rahat ayırırsın. örneğin arkadaşça yani daha kaliteli duygularla başlayan ilişki reelde daha mümkünken sanalda pek mümkün değildir. çünkü enteresan bir şekilde insan beyni, özellikle erkekler, sanalda her karşı cins üyesini potansiyel ilişki yaşabilecği o tek kişi olarka görür.
yaşayabileceği
bilmiyorum artik ben bu dediğini reelde sürekli yapıyorumm aynanda idare ettiğim 4 kız demek ki pek insan davranışıdan anlamıyor veya ben uzman bir dolandırıcıyım 😁
evet mal kızlar yok demedim. zaten mal oranı çok olmasa sanaldakiler de bu kadar rahat pembe avına çıkmaz
Sacmalikmi arkadasim burada sende varsan demekki bende varsam duzgunuz die dusunuosak demekki duzgun insanlar olabiliyor
Guncelleme super yanliz
Ya dostum sen once kendi hemcinslerine saygi duyarmisin ya oltaya takilan vs
erkek bakış açısından tarif ettim, benim hemcinslerim de oltaya takılmasınlar.
He peki sen sanaldan die seni mutlu wdebilcek yuva kurcak kisiye denk gelirsen oltadaki yem olmucan yani
Anne baba tavsiyesi üzerine falan mı tanışmalıyız? Çoğu insan sanaldan tanışıp evleniyor, atlatın bence artık bu geri kalmışlığı.
sanal ortam çöp gibi insan bakımından. çoğu evli zaten. burdan tanışan da evlendikten sonra burdan kopmuyor, yine ona buna yazıyor
Bakış açın çok gülünç neden birisiyle ayrıldı diye o kişi sanal ortamdan kopsun ki? Asıl saçma ya da ergence olan ayrıldılar diye kendi içine kapanmaktır. Ona buna yazma konusunu aşka dahil etmekte gülünç çünkü bunu yapan insan zaten aşkın ne olduğunu bilmiyordur.
ayrılık konusuna hiç girmedim yalnız. evliyken de giriyorlar.
Sanal ortam sana göre sadece KS mi? Instagram veyahut Twitter sanal ortam değil mi? Genel olarak bakılırsa bu devirde çoğu insan sosyal medyadan tanışıyor tek sosyal medya burası değil bu uygulamayı hedef alacaksan uygulama adını kullan çünkü soru çok yanlış anlaşılıyor.
Ayrıca İnsanların sosyal medyada bir haltlar yemesi için illa sosyal medyadan tanışmış olmaları şart değil reel ortamda tanışan bir insan içinde bir pislik varsa her şekilde sosyal medyadan birilerine yazıp durur.
sanal derken genelledim, konu KS değil. peki sizi hiç mi rahatsız etmiyor size yazan erkeğin, size kadar kaç yüz tane kızla tanışmak için mesaj attığı gerçeği?
Bende diyorum ki bir insan başka birisine yazmak için can atıyorsa bunu reel ortamdan da yapabilir. O zaman şuna da takalım reelde tanıştığımız birisinin hangi tür kızlarla tanıştığına. Aşırı saçma. Tanışmak normal bir şey bu sanalda da var reelde de kimlerle tanışmak istemiş olması beni ilgilendirmez ben hayatına girdiğim andaki zamana ve sonrasına odaklanırım.
Neden saçmalık olsun
Düşünsene başka nasıl tanışacaksın başka ülkede olan veya sana uzakta olan birisiyle ki
Sanalda oluyor diye sanalda kalacak değil ya vakti gelir reele geçilir
Adam olanı sanalda bozmaz. Emin ol. Ama adam olan zaten sanalla uğraşmaz 🤣
ahahaha iyiydi bu
Benim ksde tanıyıp çok cici olan erkek bir arkadaşımda var. Ama böylesine denk gelmek binde birdir herhalde.
Saçmalık değil. Sanal ya da herhangi bir ortamda biriyle tanışıp zamanla tanıyorsun reelde olması da garanti olmuyor
Sanaldan tanışınca insan mı yiyorlar? Ön yargılı olmak iyi bir şey değil.
Sosyal medyanın varoşluğunu kimse savunmasın arkadaş ya hayır bir defa sosyal medya kullanan tiplerden bi cacık olmaz zaten kullanana saygı sevgi duymuyorum
Olumlu bakıyorum. Tanışıp güzel zaman geçirdiğim insalar çok oldu yani.
Ne ergenlik ne yokluk bence tamamen yeni arkadaşlık kurmak sohbet etmek dertleşmek bu yani
Sosyallik. Neden saçmalık olduğunu düşünüyorsun?
Sanal dünyaya ayak uyduramiyorsaniz ve şanslı sanalda taşlayana kadar gidin magaranizda yaşayın.
Sanalda tanışıp evlenen çok çift var
işte a mı b mi
Herkes dışarda tanışmak zorunda değil millet çalışıyor zamanı olmuyor genelde internet ortamında tanışıyorlar instadan falan zaten çok yazan olmaz o ortamlarda
Olgunlaştığında tekrar konuşalım.
Gülme komşuna gelir başına derler.
Her zaman erkekler kadınların peşinde koşmuyor.
İş güçten fırsat olmuyor sosyal medya daha yakın
Olabilir ne varmış bunda
Cogu kisi sanaldan tanıyo evleniyo
Sanaldan tanısıp evlenenler var gerikafalısın bence
Cogu kisi sanaldan evleniyo
Yokluk 😁 tanisalim mi cicikız
Teknoloji çağındayız normal.
Yokluk
Anlamsız
Kızlar seviyor
Mormal
İdare eder