İlişkime Ne Oldu?

2 yılı aşan tertemiz mutlu bir ilişkim vardı ki şu hayatım boyunca çok fazla ilişkide flört dahilinde bile bulunmadım. Gayet iyi giden oturaklı, tartışması az 2 senemiz oldu. Romantikliğimi de yeri gelse yapar, centilmen olurdum hep. Geçenlerde yine buluşup sohbetler ettiğimiz bir gün fark ettim ki kız arkadaşım çok düşünceli ve söylemek istediklerini tam söyleyemiyor gibiydi. Aradan birkaç gün geçince dayanamadım gece yarısı konuşurken sordum. Bana 1 hafta ara verelim ben kendimi bir düzene sokmaya çalışayım sonra tekrardan devam ederiz tarzı bir cümle sarf etti. Şaşırdım fakat soğukkanlı bir şekilde olur dedim. Konuşma devam etti ve olgunca bir şekilde karşıladığımı görünce biraz üzüldü sanırım. Ona ''1 haftanın sonunda ne olacak sende ne değişecek?'' diye sordum. Bana bilmediğini biraz kafasının karışık olduğunu söyledi. Tamam dedim geçtim ve aradan 2-3 gün geçmesine rağmen hiç merak edip aradığına da şahit olmadım. Ağlamak bile yanlış geldi bu açıdan bakarsak ama üzülmeye bile fırsat bulamadım. Şimdi ne olacak bilemiyorum ama sevse yazardı diye düşünüyorum. Gurur yaptığımdan değil ama yazışmayalım 1 hafta dediği için ona ulaşmaya çalışmıyorum. Sizce bu ilişkinin sonucu ne olur ve ne yapmam gerekiyor, tecrübelerini özellikle büyüklerim paylaşırlarsa benimle sevinirim.

Şimdiden sağlıcakla kalın. :)

İlişkime Ne Oldu?