2 yılı aşan tertemiz mutlu bir ilişkim vardı ki şu hayatım boyunca çok fazla ilişkide flört dahilinde bile bulunmadım. Gayet iyi giden oturaklı, tartışması az 2 senemiz oldu. Romantikliğimi de yeri gelse yapar, centilmen olurdum hep. Geçenlerde yine buluşup sohbetler ettiğimiz bir gün fark ettim ki kız arkadaşım çok düşünceli ve söylemek istediklerini tam söyleyemiyor gibiydi. Aradan birkaç gün geçince dayanamadım gece yarısı konuşurken sordum. Bana 1 hafta ara verelim ben kendimi bir düzene sokmaya çalışayım sonra tekrardan devam ederiz tarzı bir cümle sarf etti. Şaşırdım fakat soğukkanlı bir şekilde olur dedim. Konuşma devam etti ve olgunca bir şekilde karşıladığımı görünce biraz üzüldü sanırım. Ona ''1 haftanın sonunda ne olacak sende ne değişecek?'' diye sordum. Bana bilmediğini biraz kafasının karışık olduğunu söyledi. Tamam dedim geçtim ve aradan 2-3 gün geçmesine rağmen hiç merak edip aradığına da şahit olmadım. Ağlamak bile yanlış geldi bu açıdan bakarsak ama üzülmeye bile fırsat bulamadım. Şimdi ne olacak bilemiyorum ama sevse yazardı diye düşünüyorum. Gurur yaptığımdan değil ama yazışmayalım 1 hafta dediği için ona ulaşmaya çalışmıyorum. Sizce bu ilişkinin sonucu ne olur ve ne yapmam gerekiyor, tecrübelerini özellikle büyüklerim paylaşırlarsa benimle sevinirim.
Şimdiden sağlıcakla kalın. :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Simdi kötü Energie vermek istemem. Ama kizin karekterine bağlı. Nasıl biri onu söylemen lazım ilk önce?
Senden bir hafta ara vermeni istiyorsa kesin birisi vardır diye düşünüyorum. (Yani ya o ara o kişiyi iyicene tanıyacak sonra sana geri ya dönecek ya da dönmeyecek ayrılacak.) Çünkü insan sevdiğine böyle ara vermez hic yoktan yere. Yani ya birisiyle dişarda tanışdı. Ya da sen çok ilgisiz davrandın son zamanlarda. Ama İnsan sevdiğini yinede yani bırakmaz ya dayanamaz böyle ara vermez max. 1-2 zaman ister. tecrübeme göre de konuşursak ayrılacak gibi gözüküyor sen biraz üstüne düş derim.
Duygularını açıkça ifade edebilen ve eden de bir kız kendisi. Başkası için bırakacağını sanmam çünkü çakı gibi adam taşıyordu yanında. Üstüne düşüp barışmaya çalışmalı mıyım yoksa bırakayım kendisi döner mi?
Sen erkeksin Sen yaz sen sor bence.
Seni merak ettim nasilsin iyimisin diye basla
Tamamdırr teşekkür ediyorum nezaketin ve ilgin için. :)
Şimdi mantık 1 hafta bulaşma diyor evet. Ama bu ülkenin kızlarının ilişkiye bakış açısı o kadar çarpık ki, şu anda sırsevgini ölçmek için iletişim kurmanı bekliyor olabilir. Gerçekten, sevgilinin ilgi düşkünlüğü varsa ikinci ihtimali bir düşün derim.
Gerçekten efendi ve ergence duygular besleyen bir kız olduğunu düşünmüyorum bana karşı. Peşinden koşturmak gibi bir amacı olsaydı fark ederdim fakat cilve dahi yapmadı. Sosyal medya da kullanmıyoruz yine de ne yapmam gerekir? teşekkür ederim
Eğer öyleyse sınırlarına saygı gösterip beklemek en iyisi bence de. İkiniz de makul insanlarsınız belli ki, kafasını karıştıranın ne olduğunu sorarsın tekrar görüştüğünüzde. Moralini bozacağım gerçekten çok özür dilerim; 'ara verelim'den dönen ilişki görmedim pek. Ama en azından medeniyet seviyesinde konuyu konuşup vedalaşacaksanız öyle vedalaşabilirsiniz.
Doğrular can acıtır evet, haklısın. Teşekkür ediyorum ilgin ve alakan için. İyi akşamlar dilerim sağol!
Buna neyin sebep oldugunu bilmiyor musun
Hayır, öyle isteyipte yaptıramadığı veyahut benim yapmadığım onu rahatsız edecek bir davranışta da bulunmuyorum. Sence ne olabilir acaba?
İlginde falan azalma aramama vakit ayiramama kirici davranislar ya da tartisma olmadi mi oncesinde
İlgim, alakam, odağım işimden sonra kız arkadaşımdır. Kalbini kırmamaya özen gösterir onu mutlu etmeye çalışırım. Sence neden olmuş olabilir?
Kendi kendine tribe girmistir o zaman ya da gercekten bir sıkıntısı var anlatamiyor net bir sekilde yazip konus istersen sorunun ne oldugunu anlamaya calis
Teşekkür ederim :)))
Rica ederimm