Aşk İlişkileri Nişanlım her dakika öpüşmek istiyor, ne yapmalıyım? Themost99 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor nişanlım her dakika öpüşmek istiyor ne yapmalıyım ağırdan almalımıyım yoksa karşılık vermelimiyim Nişanlım her dakika öpüşmek istiyor, ne yapmalıyım? Cevapla Nişan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı. O zaman ayrılın sizde.. amacı belli ki de seninle öpüşmek sadece 0 0 Yorumla
Byeconomist4721 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Biraz ağırdan al istemiyormuş gibi sonra yanma çünkü insan kolay ulaşabildiği kişiden çabuk soğur ya da vazgeçebilir bilemiyorum 🙂 0 0 Yorumla
Sivilmemuradayı Takip Et Xper 3 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Her dakika da öpme ihtiyacı hissetmezsin yani… 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Nişanlın olduğunu emin misin bunun yoksa bir seks fabrikatörü mü belli değil adam yolunda aş 0 0 Yorumla
Erens19 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl İlerisini görmüyorum neden böyle dediğimide bilmiyorum ama :) 0 0 Yorumla
person_52 Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evlenince ne yapılan acaba şimdiden şikayet etmeye başlamış sın🤪 0 0 Yorumla
Kırlariçindebikız Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı. Nisanliyken boyleyse ohoo😅 1 0 Yorumla
oztrkilggm Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Kaç yıldır birliktesiniz 0 0 Yorumla
xxxDaNgeRxxx Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 62% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 577 cevap paylaştı. bence ağırdan al çünkü sonradan üzülürsün 0 0 Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Karsilik ver ne var bunda 0 0 Yorumla
Esmeeerr-47 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Beraber oldunuz mu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
O zaman ayrılın sizde.. amacı belli ki de seninle öpüşmek sadece
Biraz ağırdan al istemiyormuş gibi sonra yanma çünkü insan kolay ulaşabildiği kişiden çabuk soğur ya da vazgeçebilir bilemiyorum 🙂
Her dakika da öpme ihtiyacı hissetmezsin yani…
Nişanlın olduğunu emin misin bunun yoksa bir seks fabrikatörü mü belli değil adam yolunda aş
İlerisini görmüyorum neden böyle dediğimide bilmiyorum ama :)
Bu kişi gorucu usulü mu yoksa daha önce tanıştınız mı?
Evlenince ne yapılan acaba şimdiden şikayet etmeye başlamış sın🤪
Nisanliyken boyleyse ohoo😅
Kaç yıldır birliktesiniz
bence ağırdan al çünkü sonradan üzülürsün
Karsilik ver ne var bunda
yapış dudaklarına boş ver
Opme
Beraber oldunuz mu
Çak tokadı 💗
Amann öpüş sen de
Ver girsin