Şöyle prensesler gibi yaşatacak, gözümüzün içine bakacak, merhametli, efendi erkeklerin nesli tükendi mi acaba?
🙄🙄🙄
Şöyle prensesler gibi yaşatacak, gözümüzün içine bakacak, merhametli, efendi erkeklerin nesli tükendi mi acaba?
🙄🙄🙄
Hayır tabii ki tükenmedi sadece değeri bilinmiyor bu kişilerin çünkü günümüzde kızlar bu tür erkekleri her nekadar seviyor arıyoruz bulamıyoruz deselerde doğru değildir kızlar daha çok kendilerini istemeyen erkeklere yönelirler veya dış görünüşe önem verirler bu bilindik bir şey hepsi olmasada maalesef geneli böyle yani ama sadece doğru kızlar bu tür erkeklerin değerini bilirler oysaki her iyi insan hakeder sevilmeyi ve sevmeyi umarım her iyi insan gerçek biri tarafından sever ve sevilir ozaman aşk hayatı üzüntü yerine daha fazla olasılık olarak mutluluk yerini alır merhametli doğru seven erkek her yerde var dediğim gibi sadece değerleri bilinmeli maalesef onlar daha çok yalnız.
190 olanlara bak bence hala varlardır :D Hayır, prensesler gibi yaşatacak, gözümüzün içine bakacak, merhametli, efendi erkeklerin nesli tükenmedi. Hala böyle erkekler var, ancak onları bulmak biraz zor olabilir. Unutmamalısınız ki, mükemmel erkek diye bir şey yoktur. Herkesin kusurları vardır. Ancak, yukarıdaki özelliklere sahip bir erkek bulursanız, şanslısınız demektir. İlk izlenimler önemlidir. Bir erkekle ilk kez tanıştığınızda, ona karşı olumlu bir izlenim bırakmaya çalışın.
Kendiniz olun. Bir erkek, gerçek kişiliğinizi sevmelidir.
İletişim kurun. Bir erkekle ilişki kurmak için, onunla açık ve net bir şekilde iletişim kurmanız gerekir.
Duygularınızı ifade etmekten korkmayın. Bir erkek, sizin duygularınızı önemsemelidir.
Ne yazdın be barış düz mantık çalışan sade bi canlıyı ne övdün ya 😃
o sade canlının peşinden ayrılmayan sürekli koşan kızlar düşünsün :D
Cevap
18Cevap
Bu dönemin kadınları hak etmiyor bence fazla geniş fazla langur lungur oldular hak edene merhametin ve sevginin hüküm sürdüğü bir ortam ayarlanır ama her tatlı söze ayakları yerden kesilen bir kitle olma yolundayken önce o narin ayaklar bir yere basacak 😊
Yeter be ayaklarımız nasırlı oldu hep 😒
Nasır tutmuşsa ayaklar emek vardır emek varsa kıymet vardır kımyetin olduğu yerde sevgi yeşerir merak etme
Yeşeren sevgi sadece bu bedende oluyor 🤷🏻♀️
Sevgi girdiği bedene güç verir geliştirir şanslı bedenmiş o halde
Sakın beklediğim yeşermenin karşı taraftan olduğunu anlayıp hak verme tamam mı çok günah çünkü 😃
Anlamamış gibi yapıp günaha sürüklenmiyorum o halde :))
En sevdiğin tabi 😬
Bayılırım öyle deme günah :))
Bu kadarcık günahtan ne olur 😬
Günahım senin boynuna derim görürsün ne olur 😂😂
Herkesin günahı kendine beni ilgilendirmez hiç o yüzden rahatım 😃
Rahatını bozarım bak :))
Tamam tamam bişey demedim 😃
prensesler gibiydi baba evinde , kraliçe olacak benim evimde yazdırsın gelin arabasına seni alırken 😂😂
Nerde öyle yürekli bi yiğit 😃
hiç belli olmaz dua niyetine gelir şu an belki Amin de 😀
Yok dur ona hazır değilim daha amin demim şimdi 😃
maalesef doğru kişiler bulamıyor birbirlerini bu devirde. Bugüne kadar karşıma çıkan insanlara iyi davranıpta sadece bir iki tanesinden iyi niyet gördüm
Gözünüz pek yukarılarda. Böyle diyenler genelde çulsuzlarla evlenir
Şimdilik çokoprens ile idare edin. 5 TL..👍
Bayılma emojisi de yok 🙄
Harbiden ya🙄
Onları doğuran anaların nesli tükendi 😁
Doğurduktan sonra tükenmiştir normal yani zaten tükensin de onlarla işimiz yok 🙄
Mesajı anlamadın galiba
Varda onlarin boyu kısa sana gelmez 😂😂
Gelse de göremem 🤪
Gözünüzün içi derken kaç kişisiniz 😂😂
Bütün kadınlar adına konuşuyorum 😃
Kadın daha kıymetlidir önce bulduğunun kıymetini bil sonra paşalar gibi yaşarsın😃
Taze bitti gülistan onlar ,😀
🥲🥲🥲
Nerde defolu fabrika hatası var bizi bulur o yüzden ümidi kestim 😃
Ne demiş ünlü bir şair; hayırlsı be gülüm 😃
av yasağı geldi onlara üzgünüz
Tüh be yasak ne zaman kalkıyo
O zamana kadar kim öyle kim kala
Sonu belli olmayan bişey için para harcamam ona harcayacağıma yerim daha iyi 😃
Ben paramı kazdan daha çok severim ama
Hee oldu
Tükenmedi artık sevmiyorlar
Neden 🥹
Acaba karşı tarafın vasfı nedir?
Arayan bulur derler
Ben ve birkaç kişi dışında kalmadı be
Kalmadı abla valla kalmadi
Eğer isterseniz tanımak isterim sizi
Bunun karşılığında erkepe kadınlar ne veriyor peki
Hayır bilâkis coklar
Taze bitti
Tükenmedi prenses nerde
Evet.
Çoğu kız tipten kaybediyor. Bu kadar şeye gerek yok
Prensesler gibi yaşatmak falan. Ne gerek var?
Hak ediyor mu?
Beni beğeniyor mu mesela benden hoşlanıyor mu. Bana aşık mı sever mi beni
Bi ton soru var
O zaman bakariz
Ben senin bildiğin erkeklere benzemem
Sen bence şu onyargilarindan kurtul. Herkesi aynı saniyosun bu sana çok kaybettirir
Seni çok uzmusler belli zaten
Tukendi
Evet tükendi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?