Aşk İlişkileri Hasta oldum, sevgilimle buluşmayı eksem mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Sevgilimle temas bağımlısıyız yakınlasırsam mikrop kapıcak kıyamıyorum ve evdeki bebekten bende kaptım bunu. Acaba bulusmayı eksemmi bilmiyorum onuda özledim Güncellemeler+1 yıl Oda hastaydı sorun olmadı Hasta oldum, sevgilimle buluşmayı eksem mi? Cevapla Bebek Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Oropaa Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bende buna ekti deme. Neticede hastalık bu. Bende şu an hastayım mesela. Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayacağım Geçmiş olsun 1 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Ben giderim oda hasta oldun birlikte yatarız sjsjsj 0 0 Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 625 cevap paylaştı. Gitme oda hastalanmasın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hastaymış zaten bişey olmadı Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tabiki doğrusu olur 0 0 Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bence hasta halinle buluşma çok güzel geçmeyebilir 0 0 Yorumla
AnkaraKrali06 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Gitme tabi ki be 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Soğurmu benden? Yorumla Soran +1 yıl Ellerimde stresten çok terliyor ben iğreniyorum bundan tutma Şu an elimi dedim silicekken bırak tutucam dedi bişey olmaz dedi 🙄 Yorumla AnkaraKrali06 +1 yıl Hastalıktan kırılıypr milletsakın gitme Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bende buna ekti deme. Neticede hastalık bu. Bende şu an hastayım mesela. Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayacağım Geçmiş olsun
Ben giderim oda hasta oldun birlikte yatarız sjsjsj
Gitme oda hastalanmasın
Hastaymış zaten bişey olmadı
Tabiki doğrusu olur
Bence hasta halinle buluşma çok güzel geçmeyebilir
Gitme tabi ki be
Soğurmu benden?
Ellerimde stresten çok terliyor ben iğreniyorum bundan tutma Şu an elimi dedim silicekken bırak tutucam dedi bişey olmaz dedi 🙄
Hastalıktan kırılıypr milletsakın gitme
Doğrusu bu