Her ihtiyacımı o karsılasın istiyorum neden diceksiniz şimdi çünkü sebebi su ki ben geçmişimle alakalı çok karanlık kötü günler yasadım ve ben sorunlarımla basa çıkamıyorum ve geçmişten birileri gelip aramızı bozuyor ya da arkasında iş çeviriyor gibi oluyorum bunca zaman herşeyi kendi basıma yaptığım birilerine ihtiyaç duymadığım için kavga ediyoruz. Bana paraya ihtiyacın da olursa söyle diyor istemem dedim olmaz ama olursa söyle dedi peki dedim. Beni işimden de çıkardı Şu an artık çalışmıyorum. Ona maddi manevi arkamı nasıl yaslayacağım? Onun da tamda istediği bu zaten ama ben bilmiyorum uyum sağlamaya çalışıyorum sevgilimi çokta seviyorum ama benim için birşeyler yaptığı zamanda çok utanıyorum daa.
Dipnot :Kullanırım derken o anlamda değil bu anlamda işte ben varım seysini diyor o birde matematik için özel ders saatleri pahalı o konuda da yardım isticem kendisi özel ders dersane alıyor temeli iyi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bildiğin ondan para işte , ye iç , isteklerini söyle alsın , işten bile çıkarttıysa bunların hepsini yapar
Çekiniyorum zaten kavgalarımız ben varken sen ben hallederim kafasındasın yeter yalnız değilsin dedi yalvardım zaten dün aramızı bozuyorlar ben demiştim geçmişi desme falan diye ben onun geçmişini sormadım bu yüzden çünkü bütün sıkıntılı problemli insanlar geçmişten tak diye gelip hayatımı karartıyor bu sadece sevgili olarak değil. Benim sorunum su ki sessiz pasif bir kızım ve hakkım çok yendi sen nasıl böyle yaparsın nasıl kızsın ya dedi bayağı bağırdı bana kızdı ama ağladığımda da sarıldı bana ne gözle bakıyor bilmiyorum ama artık ben varım güzelim sırtını bana yasla dedi elimi tutuyor sözler falan veriyorda sorunun mu var kendinden önce hemen bana gel konus diyor geçen ailemle tartısmıstım içmişsin desen ondan farkım yok ne saçmaladıysam durdu dinledi oda. Seviyorum bilmiyorum ama ona nasıl kendimi bırakırım bilmiyorum kime yaslandıysam beni adağı düşürdü korkuyorum da biraz çünkü bunca zaman ben kendi ayaklarıma tutundum birileri kaldırmadı beni
Öncelikle 'sen nasıl böyle yaparsın ' diye çıkışması yanlış olmuş, seni kendine bu kadar bağlaması yanlış , sonuçta evli ya da nişanlı falan değilsiniz bu kadar samimi olmamanız lazım , ona bu kadar bağlanırsan bırakıp gittiği zaman ortada kalırsın , o yüzden bu kadarına izin vermeseydin keşke, zaten onun senin çalışmana bile karışması çok yanlış bu kadar müdahele etmemesi lazım
Benzer şeyi ablam yaşadı, sevgilisi ona senin borçlarını bile ben öderim dedi herşeyi sahiplendi , 2 ay sonra ayrılınca ablam boşluğa düştü 1 ayda falan anca toparlandı
Ben yıllarca toparlanamıyorum işte bırakırmı diye korkuyorum bu yüzden sırtımı yaslayamıyorum sonra arkamdan iş çevirdine dönüyor o olay. Aslında çıkmam iyi oldu çünkü orada ben grröeyiyi değildim bana büyümü yapmıştılar bir şey vardı orada valla bak kim hayatıma giriyor o adam sorduğu anda benden soğuyup gidiyordu.. ve hepsinin tek sorusu su oluyordu o adamla aranda ne var diye.. baktım 3 oldu artık çıkmakta istedim hayatımı değiştirmek istedim ne umduysam ne güzel sey olduysa hepsi enkaz oldu kazandığım para bile zaten bana yaramıyordu dediği su sözü haklı bence "enkaza döndüm"..
Ondan şimdilik yardım isteme, başka iş bul, o yokmuş gibi bir yaşam sür yani onu umursama demiyorum kendi paranı kazan vs. çok fazla bağlama kendini ona
Daha 2-3 gün önce sey dedi ev mi istiyorsun yoksa köy tarzı yermi ne istesen var sana sunarım seni bekliyor bizi bekleyen bir hayat var bu sene bekle sık disini gidicez uzaklara yasıcaz seni isticem diyor. Ben kaçma taraftarı değilim açıkçası ama ondan da ayrılmak istemiyorum zaten 2 sene falan çalıstım biraz birikimim Şu an var babam çok ufakta olsa aylık bişeyler veriyor bari üniversite kazansam memleketine gitsem çünkü seneye ayrılmak ta istemiyorum ondan ve ailemden kaçmakta istemiyorum. Bizimkiler diyor sen kazandında bizmi göndermedik. Layık bir puan alsaydın giderdin bende simdi Yks tekrar hazırlanmaya başladım
Ben doğudayım Şu an oda babasının işi burada ondan aileden nefret ederken sırf benim için Aydın'dan yobaz yere geldi. Seneye de Aydın'a gidelim diyor ben bunu doğulu bilirken buralı olmaması ama imkansızları Şu an o asıyor o yapamasaydı benim bu ilişkiyi tek basıma kaldırmam çok zordu
Aydın zaten İzmir'in diğer ismi dedi madem o kadar rahat sehirde doğdun büyüdün sen neden muzafakarsın dedim. İnsanın bence yapısı ile alakalı diye düşünüyorum bunu. Bana herşeyime karısır çünkü ve istediği güveni herşeyi veriyorum zaten onada
Tamamen güvenmeden işini bırakma. Bu zamana kadar tek başına ayakta durduysan bundan sonrada yap
Kavgalarımız oluyor bu yüzden.. Ama birşeyde fark ettim ki çalısırken orada olan ilişkilerim hep o adam yüzünden bitti bana kötü enerji veriyordu 4 aydır iyi kötü ilişkim vardı orada çalısırken adam sadece bir kere sordu ve sabahı bitirdi bende şaşkınım.. neyse aldatılma olayım olmustu onunda sözlerini bu sevgilim yineleyince konustum bir akşam aniden işten çıkma kararı aldım çünkü bana diyorki o adamla aranızda ne var bana doğruyu söyle diye. O adamın tek sorunu su ki o sadist narsist yani karsındaki insana acı çektirme eğiliminde ve beni sömürüyordu her anlamda. Paramı yiyo tokat attığı falanda oldu bunu sevgilime anlatınca tabi sinirlendi bayağı sen hala niye oradasın aptal mısın baban mı bakmıyor sana sokağa mı atıyor ya da muhtac mısın baska iş mi yok vs vs Şu an çalışmayacaksında kesinlikle dedi üniversite sınavına hazırlanıyoruz falan dedi yapabilirsen oku babamla sorunun yoksa dedi hatta varsa söyle bana ne olursa olsun ilk beni gör bana söyle dedi öyle bağırınca bunu konusurken korkuyorum ailesi hakim avukat ilişkileri varmış anne babanın ben bilmiyorum bana zaten bağıran birisiydi aileden görme ailelerine de karıştım az çok. Yani ne yaparım nasıl uyum sağlarım su tas kafamı nasıl düzeltebilirim diye asıl bu soruyu açtım çünkü arkadaslarıma falan da güvenmiyorum en yakın arkadaşım eskiden erkek arkadaşıma asık olmustu tabi o zamanlarda bizim aramızda birşeyler yoktu..
Ne çekinyosun iste direk. Erkeğe ihtiyacn olduğunu hissettir ona
Yüzüm kızarıyor utanıyorum bilmiyorum ki 🙄
Herkeste sey dedi yorumda o çıkardı çalısmanı istemiyor o yapsın dedi baska işte dün çalışacam diyince dün kızdı oku ya da evde otur diyor suanlık için
Utanlıcak bir şey yok canım ne nediyorsa onu yap hoşuna gider
İşten çıkardıysa maddi de arkanda olmali
Oluyorda zaten de ben çekiniyorum..
O kadar da yüklenme tabi de :) ne kadarlık ilişkin?
Daha 1 ay olucak
Bende uzun sanmıştım
Ama 1 yıldır bu cocuk eski dersanede bana platonikmiş az çok tanıyorduk birbirimizi zaten bu yüzden benimle konusunca baktı olumlu duruyorum öpüşme falan oldu bi baktım sevgilim işte
Evet ama 1 aya göre ne koparicaksin 😄
Bende hoslanıyordum ama hiç pas vermedim o geldi bana. Oda öyle bırakacaktı hatta ayrıldık memleketine gitti geldi bende sehir dışına çıktım geldim ama aynı sehirde Şu an sevgiliyiz kader işte.. sırf benim için bu yobaz sehire Şu an katlanıyor
Koparma gibimi düşünüyorsun. O diyor benim sözüm diye erkeklik damarımı kabarıyor ben onu erkeğimmiş gibi zaten hissettiriyorum. Kalkıp sorunlarımı falan dinlemesi.. zaten tek cinsellik işin içinde olsa adam sadece eve atardı diye düşünüyorum bana dokunmasa sokakta ben sırnasıyorum uzak dur diyo küsüncede tamam gel falan diyor çok tatlı samimi bir ilişki yani :D adam hem zeki hem yakısıklı hem zengin. Dersanede o kadar ortam kızı varken erkeklerle konudan kızlar özgüveni tavan kızlar varken benim gibi gariban sürekli odaklanma problemi olan sakat sakat kızla işi ne olur anlamıs değilim sadece sadakatim var ve sevince dünyam merkezim oymus gibi hissediyorum banada bu yeter diyor 🙄
Hem eleştiriyor hemde tamam gel falan diyor sevdiğini söylüyor hem seviyor olduğum gibi hemde şikayet ediyor bende bilmiyorum ki
Koparma diye düşünüyorum evet
Şey yani borç iste ama verme
Bu da kulağa pek hos gelmiyor ama maddi manevi ben varım dediği anda biliyorum ama istemeye gelirse yüzüm kızarır kalkıp beraber birşeyler yapmak isteyince ben yapmak istemiyorum yanında eziliyorum diye oda niye böyle yapıyorsun falan diyor moodu düşüyor illaki
İPhone aldır.
Bir karşılığı olmalı