Kendisi flörtüm hatta her şeyi yapıyoruz. Geçende buluştuk 2000 kişiyle takipleşmesine rağmen 6 aydır tüm hikayelerimi hergün gören erkek o buluşmadan 5,6 gün sonra hiçbir hikayemi açmaz oldu. Bilerek olduğunu düşünüyorum instagram algoritması bir anda değişmiş olamaz. Üstelik whatsapp profil fotosunu da kaldırmış, engel değil sadece foto silmiş onu anlayabiliyorum
bunlar kasıtlı mı yapılıyor sizce?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Acı ama gerçek sana karşı hevesi ve tutkusu bitmiş olabilir çünkü herşeyi yaşadınız buda monotoluk ve sıkıcı durum yaşatır senle ciddi düşünmediği için rotayı keşfedilmeyi bekleyem başka kadınlara çevirmiş olabilir
Aranzdaki ilişkiyi bilmiyorum ama bi erkek flört döneminde altına yatan kızdan evlenmeyi bırak nikah dairesinin önünden geçmez
Of ne alaka aw keşfedilmeyen kadınlara derken dkkdkdk. Adam benim ilkim oldu da bu arada..
Flörtken her şeyi yaptığınız için olabilir. İlgisi merakı gidince kesilmiştir. + Profil fotosunu sadece senden gizlemiş de olabilir.
Profil fotosu gizleme mi var? Neden öyle bişi yapsın
Dediğim gibi merak kalmayınca ilgi de kesilir, kafasına eser yapar, ilerde terk de edebilir bu gidişle. + evet var gizlilik>profil fotoğrafımı kimler görebilir>şu kişiler hariç herkes
Profil fotosunu niye gizlesin ki. Kaldı ki ilgiyle bunun alakası ne? Sürekli hikayelerime baktığı için üstte çıktığıma eminim bilerek açmıyor bence
Yine aynı şey. "Umrum dışısın" demek o dediğin.
Umrum dışısın imajı çizmeye çalışmak umursamaktır yalnız…
Bir de evli mi, memnun oldum metres hanım. Kızlar kendinizi asla bu durumlara düşürmeyin, asla. Ne olursa olsun değerinizi, ağırlığınızı koruyun yoksa örnekteki gibi oyuncak olursunuz, ksye sorular yazıp durusunuz.
Seni siklemedğini belli etmek için daha çok şey yapması gerek anlaşılan 😂
Kasıtlıda ola bilir seninle alakasız başka bir sebep yüzündende ola bilir
Neden kasıtlı yapar peki?
Eşi öğrenmiştir ilişkinizi
Hayır yahu ne alaka
Evli demedin mi sorunda
Tamam da öğrenme yok of
o 2000 kisinin hepsini reelde tanıyo mu ki kimse o kadar kisiyi tanıyamaz kaypagın teki belli
Ya tanıyor of konu o değil
cumhurbaskanı bile o kadar insan tanımıyodur gkdkgkdkg konu bu iste kaypak biri tek flortu sen degilsindir muhtemelen. ay hala su erkekleri tanımadıgınıza inanamıyorum
O buluşmadan sonra demişsin ama o bululma ne orada ne oldu onları yazmamışsın biz kendi kendimize mi tahmin edeceğiz asıl önemli kısımları😄
O buluşmadan sonra da bakıyordu sonra bakmayı bıraktı. O günden sonra da bakıyordu hikayelerime sonra bakmayı bıraktı. buluştuğumuzda ben sen boşansan bile seni istemem çünkü çocuk için birbirinizle hayat boyu görüşmek zorunda olacaksınız demiştim bana bir anda ben boşansam zaten burada durmam ki yurtdışına giderim demişti benim yurt dışı hayalimi biliyor ayrıca? Sizce buna takılmış olabilir mi
Evli olduğunu bile bile adamla sevgili oluyorsun , seni istemem diye bir de üstüne garip davranıyorsun sonra niye böyle. Sen tam olarak ne olsun istiyorsun?
Geçen gün ne olduda bıraktı seni?
O günden sonra da bakıyordu hikayelerime sonra bakmayı bıraktı. buluştuğumuzda ben sen boşansan bile seni istemem çünkü çocuk için birbirinizle hayat boyu görüşmek zorunda olacaksınız demiştim bana bir anda ben boşansam zaten burada durmam ki yurtdışına giderim demişti benim yurt dışı hayalimi biliyor ayrıca? Sizce buna takılmış olabilir mi
Hayır. Skti attı olay bundan ibaret
Yahu o gün * kardeşim bir defa görüşülmüş bırakılmış gibi senaryo yazmayın kafanızda. Ayrıca hikayeye bakmakla bu ne alaka. Madem öyle neden ben sen boşansan bile seni istemem için rahat olsun dediğimde ben boşansam onunla görüşmem ki imajı çizmeye çalıştı
Hepsi senin için kesin
Pardon?
Saydiklarin hayal urunu
Evet hayır gelmez
Neden bilerek açmıyor peki
Her şeyi yaparak sebep olmuşsun
Hayatım ne alaka ya dün yapmadık her şeyi. Ne oldu da bakmıyor. Üstte çıktığıma eminim bilerek açmıyor bence
Kanki emin ol başkalarını deniyor gerçekliğe dön
Başkasını denemekle hikayemi açıp açmaması ne alaka sahhajdjdjd ayrıca adam evli boş yapmayın detay bilmeden
Peki evli adamı, dertlerini ve metres olmayı müsait bir yerine sok iyi sabahlar...
İyi geceler konu üzerine müteala etmek gelir