Bu bilerek yapılan bir şey midir sizce?

‘Benim 4-5 yıl sevdiğim biri vardı istemedi beni sevgili olmadı 19 yaşındaydım ona aşık olduğumda şu an 25 im o da 35. Ben hep sevdim onu hep irtibatta kalmışımdır yıllarca
Sonra bana karşı bir kez kendisine korunma kararı aldırdı yazmayayım diye. Ben zaten artık yazmayacaktım ve onu yapınca iyice silmiştim onu

Bu yaz insta açıp bir iki foto çekinip atmıştım sonra geldi storylerime baktı gizlice ama ben yakaladım yakaladığımı görünce tekrar ilgi çekmeye çalıştı başardı da baya 15-20 gün her gün irtibatta kalmaya çalıştı hatta kapattığı mesaj istek kısmını o dönem açtı ben mesaj atayım diye, sonra da bir anda kesti, istek kısmını da kapattı falan.

O gün bugündür ara ara bir şekilde ulaşıp sormaya falan çalışıyorum. Boş hesap açıp istek atıyorum instadan ve yazacağım şeyi o hesabın biosuna yazıyorum ve eminim görüp okuyor, twitterdan falan yazıyorum asla tepki vermiyor görmemezlikten geliyor. Çok garip değil mi? Bunca yıl hatta koruma kararı aldırdığı dönemde bile beni gözden çıkartmamıştı peki tam da ilgi duyduğu anda ne oldu? Yoksa taktik mi bu nedir?’
Bu bilerek yapılan bir şey midir sizce?