Bir erkeğin flört anlamında mı yoksa arkadaş anlamında mı yaklaştığını nasıl anlarız?

Arkadaş ise dümdüz konuşur öyle seninle alakalı her detaya girmez. Detaylı merak ediyorsa flörttur. Nerede yaşıyorsun, adın ne nerelisin gibi değil bunlar düz sorular. d
Şöyle ki sevgilim var biliyor ve bana iltifatlar ediyor alttan alttan arkadaş gibi yaklaşıyor ama yolunu uzatıyor konuşmak için çabalayır
Sevgilin varken sende bunları bildiğin halde hala konuşmaya devam ediyorsun. Pü senin kalıbına
Yavv arkadaş gibi davranıyor dümdüz yürümüyor ki bazen diyorum ben mi gereksiz yere şeylere giriyorum
Öyle bir dünya yok. Sevgilin varsa karşı cinsten uzak sıradan arkadaş. Ya cidden iqunuz düşük ya da enayi taklidi falan yapıyorsunuz
Ya me alaka insanın sevglisi varken erkek arkadaşı olamaz mı
Olamaz. Ne arkadaşı sen arkadaş de o sana yürüsün sen de yanlış mı anlıyorum de kafalara bak. Ziyan jdjsj
Cevap
5Cevap
Anlayamazsın , ilgisiz gibi görünüp güven kazanınca da yürüyebilir. Çenesi durmaz yürüyor sanırsın aslında ilgisi yoktur.
Şöyle ki sevgilim var biliyor başta bana en sevmediğim şey arkadaş olarak konuştuğum kişinin yanlış anlaması demişti ama sonra diğer arkadaşlarım dahi bana sevgilim olmasa o kişinin yürüyeceğini koşacağını söyledi
Bunu mesajlardan çok iyi anlayabilirsin bilmeden bir şey diyemem
Sevgilim var ve biliyor bu arada bu yüzden bodostlama yürüyemiyo
Arkadaşım çünkü ama niyeti kötüyse konuşmam
Sevgilisi olan kıza da niyetlenmezsin ya
Merak etme. analrsin.. tabi erkeğine de bağlı biraz.. çocuk olmucak
Seni kıskanıyorsa mesela başka bir erkekten bahsederken zoruna gidiyorsa arkadaş olan birinin zoruna gitmez tam tersi adına sevinir seni sürekli övüyorsa falan binlerce şey yazabilirim
Sevgilim var ve buna rağmen niyetini tam çözemedim beni devamlı övüyor iltifat ediyor kıskandırmaya çalışıyor vs
Erkekler sevgilisi olan birine kolay kolay o gözle bakmaz bilerk öyle davranıyor sevgilin var diye rahat bence
İşte bende bu yüzden rahattım uzun ilişkim var devamlı sevgilimden bahsediyorum vs niye k gözle baksın diyorum ancak diğer arkadaşlarım sevgilimden ayrılmamı beklediğini ve ayrılırsam hemen açılacağını söylüyor
Her erkek öyle ama sevgilinden ayrılırsan kardeşin dediğin erkek bile sana açılır erkeklerin kitabında bu var
erkekleein cogu yatak icin yaklasir
Mesajlardan anlik yazmasi gulmesi vs.
Sevgilim var ancak ona ne yazsam anında dönüyor hatta bunu söylüyor bana sen mesaj attığın an işim olsa da cevap veriyorum diye
Flört o. zaman
Gözlerinde
En İyi Cevap