AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Eğer sürekli iltifat ediyorsa
Çok ediyo
Aradaki davranış, mimiklerden ve elektrikten anlarsın. Hoş erkeklerin çoğu flörtöz yaklaşır, arkadaşça yaklaşamı pek görmedim
Temastan ya , sözlerden çok nadir olur. Belki fazla samimiyeti seviyordur , sen flortoz sanarsın arkadaş çıkar.
İştee bu durum varrr. Herkese iltifat etmeyen ama bana iltifat eden ( sevgilim olduğunu bildiğü ve bu yüzden aramıza mesafe koymamıza rağmen ) bir arkadaşım var. Sevgilimin ne kadar kıskanç olduğunu biliyo ama misal bir şey oluyo çok tatlısın sen konuşsan sabaha kadar dinlerim sesin, sesinin tonu çok güzel diyo
Kusura bakma ama o mesafeyi tam koymalisin. Ya sevgilinden ayrıl ya da tam koy mesafeyi. Büyük ihtimalle ya sevgilin sana ilgi göstermediği için bu adamın ilgisi hoşuna gidiyor pekte birsey diyemiyorsun.
Hayır sevgilim ilgi gösteriyor. Sorun şu arkadaştık ve çocuk sonradan böyle yapmaya başladı tek benimle konuşmak benimle arkadaş olmak istiyormuş üniversitede. Benim çok fazla erkek arkadaşım olmadığı için erkeklerin üslubunu kestiremiyorum. Pekte bir şey diyemiyosun kısmı şöyle seğer verdiğim biri kendi kendime gelin güvey olup onu yanlış anlayıp patlarsam sonrası kötü olacak. O öyle bir şey dediği anda yanımda tutmam zaten
Ya bak bu samimiyet bile olması yapması yanlış, çünkü senin bir erkek arkadaşın var. Şöyle düşün erkek arkadaşının aynı durumu yaşadığını varsayalım onunda bir kız arkadaşı var böyle, ne hissedersin? Neler söylersin o kıza?
Tabi ki zaten o yüzdwn konuşmuyoruz daha ama kendisi benimle konuşmaya çalışıyo haklısınn
Direkt söylemiyorsa bu zamanda anlamak zor artık. Herkes flörtöz oldu 😃 arkadaşlik düşünen de flörtöz yaklaşıyor
Valla ya
Arkadaş yaklaşmaz kesinlikle flört istiyordur hatta direk söylim seni * istiyor
* isteyeceği fiziği benden çok daha güzel ve benden daha cesur kıyafetler giyen kızlat varken benden neden istesin sevgilim de var biliho niye zora koşsun
arkadaşın gibi muamele yap hoşuna gitmezse belli eder
Arkadaşlarına bak arkadaşları onun senin yanında değiştiğini düşünüyorsa net flört
Seninle ilgileniyorsa ve iltifatlar yaparsa flört
Yapıyo
Uyudun mu mesajı aldın mı hic
Yok konuşmuyoruz ben konuşmayalım mesajla dediğim için
Ay yanlış okumuşum.. şöyle ki gece mesaj atıyodu
Erkeklerin işi gücü bel altı boş ver yanı
Bel altı muhabbeti hiç yapmadı
Çevresinde yapabileceği çok kız var açık giyimli ben usturuplu giyiyorum yapmaz yani
Yapmaz deme. Bak bir erkekten dinliyosun bunları. Olmaz dediğin her şeyi full HD izleyeceksin.
🥺🥺
Hiç bir erkek arkadaş olmak için yaklaşmaz
Ya bence öyle değil. Bir arkadaşımız var beğendiği kızlarla çok farklıyım ama benimke arkadaş
Hiç arkadaşı yoktur ya onun ya da senden bir çıkarı felan vardır
Anlık at anlarsın biraz dekolteli vs
Sevgilim var o arkadaşımında niyetini anlamak istiyorum ama böyle bi şry yapamam
Seni şüpheye düşüren ne
Tavırları iltifat etmeleri girer girmez bana bakması sırf benimle gidebilmek için yolunu uzatması vs vs
Yani her şey belli aslında
Diyosunuz ama kendisi eskiden bir arkadaşıyla samimi olduğunu arkadaşının yanlış anlayıp onunla flört etmeye çalıştığını ve kızla bozuştuğunu anlatmıştı. Sen öhle biri değilsin demişti ben o yüzden çok rahattım güveniyoduö
Bende taktik olarak bunu anlatmış olabilir sana öyle anlama yanında kal diye
Anaa
Yaaa
Bunu anlarsın merak etme. Anlamıyorsan arkadaştır
Gören herkes diyo ki bu hoşlanıyo ayrılsan koşa koşa gelecek kolluyo ayrılmanı. Ama kendisi de ilk tanıştığımızda bana bir kız arkadaşıyla samimi olduklarını kızın onu farklı anladığını kızın sevgili olmak istediğini ve arkadaşlıklarını kestiğini söylemişti bana sen böyle değilsin demişti o yüzden de çocuğu yanlış anlamal istemiyorum
Bunu çok güzel gösterir bir erkek
Konuşmaları ilgisi sana davranış şekli vs vs
Şöyle benimle gidebilmek için yolunu uzatıyo bana kız muhabbeti açıyo kıskandırmaya çalışıyo ben bir erkeğe yakışıklı dediğimde o mu diyip gülüyo sinirleniyo
Demekki sana yaklaşıyor farket o zaman
Bence anlamak yerine git Sor
Soramam bu sefer direkt bana der sen yanlış anlıyosun diye
Sans verir denersin
Sevgilim var öyle bir şey mümkün değiş
Yavşarsa flörtözdürm
İştee bu durum varrr. Herkese iltifat etmeyen ama bana iltifat eden ( sevgilim olduğunu bildiğü ve bu yüzden aramıza mesafe koymamıza rağmen ) bir arkadaşım var. Sevgilimin ne kadar kıskanç olduğunu biliyo ama misal bir şey oluyo çok tatlısın sen konuşsan sabaha kadar dinlerim sesin, sesinin tonu çok güzel diyo. Ama aynu zamanda ben sevgilimin kıskandığı içij aramıza mesafe koyalım konuşmayalım dediğimde de benimde hoşlandığım bi kız var. ciddi düşündüğüm o da istemez vs diyo. Ama sonradan öyle biri yok diyo
Malmış kanka boş ver
Nasıl yani
Kanka uşak daha büyümemiş konuşmalara bak uğraşma engelle onun gibi için ilişkini bozdunu değmez
De mi. Yook ilişkim ciddi zaten bozar mıyım 🥰
Çok zorr