Sevgiliniz olacak kişide olması gereken en önemli özellik ne olmalı?

Sevgiliniz olacak kişide olması gereken en önemli özellik ne olmalı?

Eğer bir kadın, onu kırsan bile seni affediyorsa; çok seviyordur seni. Hemde başkaları gibi yalandan değil.
Sahiden, içten, derinden, hissederek.
O kadın var ya, o kadın asla zarar vermez sana.
Yıkılmaz o. Güler hep. Üzülse bile içine atar acısını, belli etmez. Dimdik kalmak ister o kadın. Çünkü bilir, başkalarının mutsuzluklarından mutlu olan insanlar vardır. Çözmüştür hayatı, öğrenmiştir.
O kadın var ya, o kadın seni başkalarından daha çok düşünür, ne olursan ol; kalır yanında. Çünkü gidecek yeri yoktur senden başka.
Bırakma o kadını. Bil değerini.
Çünkü yıllarca arasan da, onda bulduğun güveni bulamayacaksın.
Böyle bir kadın.
Tabi ki de karakteri uyumlu olması lazım yani beni gerçekten sevdiğine emin olmam ve güvenmem lazım bunun dışında Bana "bu tam sevgili olunacak biri" dedirtecek şey, o kişinin benim için önemli olan değerlere sahip olmasıdır. Bu değerler, saygı, şefkat, dürüstlük, sadakat ve özen gibi şeyler olabilir. Ayrıca, o kişinin benimle benzer ilgi alanlarına sahip olması da önemlidir. Bu, birlikte vakit geçirmenin ve ortak bir dil bulabilmiş olmanın keyifli olacağını gösterir. Saygılı ve şefkatli Bana değer veren ve beni önemseyen biri olmalı. Dürüst ve sadık Bana her zaman dürüstçe davranmalı ve beni asla aldatmamalı. Özenli Benim için zaman ayıran ve beni mutlu etmek için çabalayan biri olmalı. Ortak ilgi alanlarına sahip Benimle birlikte vakit geçirmeyi ve ortak bir dil bulabilmiş olmanın keyfini çıkaran biri olmalı. Beni iyi hissettiren biri Onunla birlikteyken kendimi rahat ve güvende hissetmeli ve onunla olmaktan keyif almalıyım.
Kafam rahat olacak arkamı döndüğümde be pok yiyor bu demeyeceğim biri olmalı yani güven vermenin ne demek olduğunu bilecek karşı cinsle arkadaşlık adı altında flört edip fingirdek bir yaklaşım sergileyip adına özgürlük demeyecek yazarken yine kadınlardan bir tık daha soğudum 😂
Cevap
28Cevap
Öyle bir kriter yok. Görünce anlıyorsun işte
Karakteri tam oturmuş olmalı
Spor yapması bakımlı olması kendine değer veren biri olması yalancı olmaması ilgisini kesmeyen biri olması
Bir erkeğin merhametli olması kadar çekici bir şey yok, o varsa otomatik bütün iyi özellikler yükleniyor.
2 gündür İzmir'de derim diyordum da aynılarından Ankara 'da da vardı. İlk ortak mizaha bakıyorum ya. Beraber gülemeyeceksem sevgilim olmasın.
Sadece dış görünüşe bakıp diyemezsin zaten ve bizi Ankaralılarla bir tutmannn😒😒
İzmirliler adına konuşuyorum beyefendi 😂
Tabikide
580 tane kriter var. Hepsini buraya yazamam ki 🤷♂️
Tek bir tane yeterli
Spor yapması , ilgili olması, şefkatle yaklaşımı, anlayışlı ve güvenilir olması benim için tek madde değil. Bunlara önem veririm.
Böyle şeylerde kafamda kriter çizmem pek sipariş eder gibi oluyor. Ama yapmacık tavırları olmamasına dikkat ederim kendi olsun yeter.
Anlayışlı
Yargılamayan
Empati kurabilen
Zorla güzellik olmayan
Özgür kafalı
Normal bir şekilde biri..
Saygılı ve anlayışlı. Mizahı iyi olan. Çevresine karsi anlayışlı ve saygılı. Düzgün iletişim kurabildigim biri ve sevdiğim biri.
Herseyini oldugu anlatması, gizlemeden dürüstçe ve bana bağlı olucak
Sen çok şey istiyorsun kanka :)
Eğer kendinden çok bahsetmiyorsa övmuyorsa ve mutevazi ağır başlıysa okey dir
Kumaral olacak sempatik olacak gerisin ben halelderim zaten sorun degil :D
Saygılı , empati kuran , anlayışlı aynı bakış açısına sahip , mizahı uyan
Eril enerjisi yerinde, kendi halinde de eğlenmesini bilenleri favoriliyorum jsjdjs
Bencillikten uzak bir kişiliği varsa , olur olur
Uyumlu olmamız kesinlikle
Her şeyiyle hitap etmeli
Erkeklere soğuk olması , çok sosyal olmaması, çevresinin az olması
Karakter ve kıymetimi bilirlik, güvenilirlik ve çok daha fazlası.
Keko sevdalısı olmaması, temiz iyi niyetli bakımlı olması.
Empati yetenegi yüksek olan biri ve doğayı ne biliyim denizi, yildizlari, hayvanları seven biri olmali
Merhameti, şefkati, güzel bir yüreği olması...
Normal bir insan olması… kalbi yorgun travmalı… güvensiz insan topluluğunolmuşuz
Insan olsun gelip hiç gitmeyecek gibi yapıp gitmesin
Nefes almamasi skspwpwpwp sevgili istemiyorum hic ya guzelse guzel alla sahibine bagislasin herkesi
Haddini, nerde nasıl davranması gerektiğini bilen, biraz çocuksu biraz ağır başlı, dürüst, sadık, halden anlayan, köstek değil destek olmaya çalışan.
tanışıp, muhabbet edip, içimde duygular tatmin olursa, sonra deneme sürecinde de güven alırsam, işte bu tam sevgili, her şeyi yap derim
Öyle biri yok varsa bana da söyle
Tamam 😄
saygılı ve efendi oluşunun yanı sıra eğlenceli kafa dengi olması, empati kurabilmesi 10/10 şeyler
Kafamda şekillendiremedim nasıl biri olabilir diye 😄
Hayvandan farkı olmali
Öyle birisi yok henüz icat edilirse bakıcaz artık.
Öyle net bir şey diyemem
Güveni, sevgisi ve ilgisi
Samimi görünüşü olabilir benim için
Arkadaş çevresine bakmam lazım demek için
Saygı ve sadakat kesinlikle olmalı
Ruhuma hitap etmesi ona bi davranışıyla dokunması.
Beni benden almalı
Canlılara şevkat göstermesi
Aura
Ten uyumu
His işi
Düşünceli biri oluşu
Vardir
Güven
Anlayışlı fedakar olmasi
Güven ve sevgi
Gözleri
Senin fikrini alalim