Sipariş verir gibi değil biraz gerçekçi cevaplar bekliyorum 😄

Sipariş verir gibi değil biraz gerçekçi cevaplar bekliyorum 😄

ne istediğini bilen kararlı ve net bir insan olmalı özellikle dürüst olmalı bana karşı Çünkü ben düz bir insanım Neyi nasıl düşünüyorsam direkt söylerim lafı gevelemeyi sevmem neysem oyumdur karşı tarafı kandırmak için kendime çekmek için farklı gibi farklı biri görünmeyi değil de olduğum gibi biri olarak görünmeyi tercih ediyorum çünkü bu her iki taraf için de geçerli bir insan sizi gerçekten Sevecekse sizi olduğunuz gibi hatalarınızla da yanlışlarınızla da sevmelidir diye düşünüyorum işte bu gerçek sevgidir Bu yüzden bana da bu şekilde gelinmesini isterim böyle bir insana bandaj Tacı da yaparım kesip attığı tırnağı alır başımın üstüne de koyarım
On numara yorum oldu teşekkür ederim uzun güzel yorumunuz için
Sipariş verir gibi mi olacak bilemiyorum lakin 50 yaşında olsun, büyük olsun benden isterim , ahhh. :D Boylu poslu, fit, sportif, şiir sever, şairane bir ruha sahip, sadakatli, ilgili lakin fazla ilgilenip de beni bıktırmayacak, bir de bana kitap okusun isterim, acaba bana kitap okur mu 50 yaşındaki bir adam , yoksa oldu bir de ninni mi söyleyelim sana mı der, kendine kitap okunacak yaşı geçmedin mi der,
yok yahu sanmam okuyacağını, aman hemen de hayallerimi baltalamayım, iki dakikalığına hayal kuruyorum şurda :D bıyıklı olsun isterim bir de, Ayhan Işık misali, en çok Ayhan Işık'a yakışıyordu bıyık, bana güller almasın, ne yapacağız gülü, reçel mi yapacağız, bana kitap hediye etsin ya da, şefkatli olsun bir de, benimle lunaparka gidecek kadar enerjik olsun, bisiklet sürelim beraber, pikap da hediye etsin bana, nasıl da bahtiyar olurum. Evet tüm bunları 50 yaşındaki bir adam da yapabilir,50 yaşındaki bir adam da fit olabilir.
50 yaşındaki bir adam belki kitap okumaz ama lunaparka gidip çocuklar gibi evlenebilir bence güzel tatlı hayaller bunlar 😄 uzun ve güzel yorum oldu 😄
Teşekkürler :D
Rica ederim 😄
Teşekkür ederim🌺
Rica ederim 🍂.
Adam olsun adam. Uçkurunun peşinde olmasın, dişi sineğe bile yükselenlerden olmasın herkese yürümesin bir ağırlığı olsun (kendini rezil etmesin), saygılı olsun, yalancı ve oyuncu olmasın :D rol yapmasın, -mış gibi yapmasın, verdiği sözlerin arkasında dursun, bir duruşu olsun, esmer olsun, aşiret paket djdj
Siparişiniz hazırlanıyor birazdan kapınızda 😄
Böylesini zor hazırlarsınız :D
Kendimden bir tutam katacağım o yüzden zor olmaz 🤣
😅 tamam siparişimde aceleci davranmayın, eksik olmasın
Yavaş yavaş hazırlarız 😄
😌👌
Esmer erkek sevdası beni öldürdü ya ben beyaz tenliyim keşke babama benzeseydim de esmer olaydım ya annem beyaz tenli ya😂😂😂tühhh
Hayırlısı olsun beyaz ten seven de vardır 🙄
Bugün var ya esmer bulgur aradım marketlerde özgüven market diye biryer vardı orada bulabildim demek ki o markete girme özgüveni işe yaradı.😂😂😂
Beşirikli olmalı gerisi hallolur 😅
Beşirikli ne 😄
Aman beceriksiz erkek almayın hayatınıza iyi tanıyın sonra uğraşmayın 😄
Mıknatıs ol da biraz it onları kendinden sjsjsj becerikli kadın kaldı mı bu devirde ah ah 🤣
Mıknatıs olmak da işe yaramadı vay be sen neymişsin sjsnsnsn
Cevap
14Cevap
Sadece beni olmalıyım Hayatında karşı cinse yer olmamalı olursa benim ne işim var derim
Mesajı yerine gitmiştir umarım 😄
Allah mesut etsin ne diyelim
Biraz deli hatta çokça deli olmalı..
Hem olgun biri olmali hemde çocuksu
Yani çocuksu demek istediğim eğlenmeyi bilen gezmeyi seven Odun biri değil güler yüzlü yakişkli dürüst bakimli işi gücü olan Tembel biri olmayan Beyfendi
Karakterli anlayişli biri olmali aşki sevginin ne kadar değerli olduğunu bilen tutkulu
Romantikli bir Adam
Ay bide beyaz tenli olmali siyah saçlı
Ne güzel istekler bunlar ☺️
Hahah anlaya bildiysen ne mutlu bana türkcem kit bazen zorluk cekiyorum 😂
Gayet iyi ifade ettiniz kendinizi 😄 nerede yaşıyorsunuz
Orasi bende kalsin haha
Tsk.
Hahaha peki sizde kalsınn😄
Öncelikle kendini bulmuş, karakteri oturmuş biri olmalı.
Sevgililiği sahiplikle karıştırıp hayatımın her alanına müdahale etme hakkını kendinde görmeyecek kadar aklı selim olmalı.
Boğacak, bunaltacak, sıkacak kadar gereksiz kıskançlıkları, tavırları asla olmamalı.
Anlamak için dinleyecek kadar iletişimi güçlü olmalı.
Çok güzel açıkladın katılıyorum
Çok fazla kazanmasa da çalışsın.. sorumluluk sahibi olmalı.. bir ekmek meselesi var.. çocuğunu colugunu ele güne muhtaç etmesin. ona verdiğim emaneti yani ruhumu kalbimi bedenimi korusun.. ellere beni meze sakız etmeyen sağlam bir adam olmalı.. onun ipiyle indigim derin kuyularda öylece bırakmakmayan adam gibi adam olmalı.. verdiği eli üç beş sıkıntıda bırakmayacak kadar mangal yürekli olsun.. güzel sevsin.. incitmeden.. eline aldığı bir kuş gibi sevsin beni..
Ben kıskanç biri olduğum için, kılık kıyafetine dikkat eden vücut hatlarını belli etmeyecek şekilde dekoltesiz giyinen biri olmalı. Paranın kıymetini bilmeli. Paradan uzak da kalmamalı paraya tapmamalı da. Sevgi dolu biri olmalı. Taşı toprağı sevmeli, ağaçları doğayı sevmeli, insanları özellikle de çocukları sevmeli. Saygılı biri olmalı. Zeki ve becerikli biri olmalı.
Adam gibi ada olmali, hatun dedigin yere basmali yolu sokagi inletmeli, dur dediginde durmali yuru dediginde yurumeliyim... Sadaktina biat etmeli, sevgisine karsilik vermeliyim... Benden kucuk olmali, pamuklara sarmaliyim... Hatun dedigin yemegi yapinca oldursede cok guzel olmus demeliyim... Fallan filan sacma oldu tesekkurler 😂😂
Sempatik anlayışın nazik kaba olmayan odun olmayan azıcık romantik güler yüzlü samimi böyle olsa yeter bana ha bir de tatlı olsun😂
Tatlı olmazsa olmaz tatlı olun beyler 😂
Ben istediklerimi yazdıkça karşıma tam tersi kişiler çıkıyor artık söylememeyi tercih ediyorum fjfjfjf
Olmaz kabul etmiyorum söyle 😄
Allah gönlüne göre versin dersen yeterli ya benim için djdkdk
Şöyle yapalım istemediğin halleri yaz bakarsın tersine döner mutlu olursun 😄
Karşı cinsle çok içli dışlı olsun, çok yılışık bir tip olsun asla olgun olmasın, karaktersiz olsun, çok çok romantik olsun böyle romantiklikten kusayım artık, asla ciddi ilişki insanı olmasın iki gün takılır giderim kafasında olsun djdjdjej
Bak bunları dedin tersi olacak totem yapmış olduk sjsjsjsjjs
Şimdiye kadar niye böyle totem yapmadın ba kendi kısmetini kendin geciktirmişsin sjsnsnsnsns
Dur daha totemin işe yarayıp yaramadığını bilmiyoruz ters de tepebilir sonuçta dkdkdkd
Yarar sonuçta ben söyledim totemi 🤣
Maşallah mütevazılık tavan dkdkd
Öyleyimdir sjsjsjs
Çok yönlü bakış açısı, empatik, saygılı. Bu özellikler çok süper olur.
Süper özellikler kesinlikle olmalı
Böylesini bulur bulmaz nikahı bas sjsjsj
Bulursan haber et 😅
Ben evliyim diye duyurursun 🤣
Aa duyurmadan olur mu anlı şanlı düğün lazım sana duymayan kalmasın 🤣
Ne kadar masrafsız biri ya 😄
Helal olsun be 😂
Herkese karşı akıllı olmalı benimleyken aklı iki karış havada olabilir 😀
Siz onun aklını başından alırsınız zati 😄
Ruh hali dengesiz, hastalıklı biri olmasın mesela..
Zeki ve karakterli olsun bide bakımlı. Gerisi teferruat.
evvela saçları uzun olmalı. gözleri güzel bakmalı. sarıldığımda içim ısınmalı. bir de biat ederse basarım nikahı
Karekterli adam gibi adam olmalı..
İşte bu
Genelde dış görünüşe önem veriyorlar ama aslında en önemli olan şeyin karekter olduğunu unutuyorlar..
Sizin gibi düşünen pek kalmadı. Bir ömür geçireceğimiz kişiyi iyi seçmemiz gerekiyor
Aynen öyle.. Güzellik yakışıklılık gelip geçiçi. Asıl kalıcı olan kalp güzelliği.. Kalbi güzel olmalı adam gibi adam olmalı..
Adamın dibi olmalı güzel sevmeli ilgili olmalı kadınına, kadın da ilgisini eksik etmemeli.
Kesinlikle..
Aynı benim gibi biri olmalı çok zor şey istiyorum evet ama ancak böyle mutlu olabilirim :d
Adam olucak sözünün eri asil net biri gevşek insanları sevmem..
Esmer , kürt , zeki , tatlı
anlaşabileceğim tek erkek kürt erkeğidir
İyi biri olmalı beni sevmeli ciddi düşünmeli eğlenceli olmalı ilgili olmalı
Bir kere zeki ve ahlaklı biri olmalı bunun dışında sıradan bir tipi olabilir
kültürlü, kitap okumayı seven, doğayı seven, eğlenceli, zeki :)
Güzel kriterler hepsi 🙂
Teşekkürler :))
Rica ederim umarım bulursun böyle birini 🙂
Huya çok bakarım ve karaktere
Önemli şeyler
Sağlam karakterli insan bulmak zor bu devirde umarım bulursunuz
Rica ediyorum
Sadakatli yalansız ve güven veren biri olmalı
Kesinlikle
aşırı yakışıklı, kolay yönetilen biri olmalı
Bu biraz zor ama neyse 😄
neresi zor
Hem yakışıklı hem yönetilir olması
maalesef öyle hele bi de zeki olunca
ama duygusal açıdan güçsüzse yaparsın biraz
Balık erkeğiyse aşırı duygusal olur
yengeç
Onlar da çok duygusal olur
evet bıktırıcak derecede ve aşırı alınganlar tartışmaya gelmiyor
Hep öveceksin onları azıcık eleştiri görünce bozulurlar
bende öyleyim ya 😂
yakın arkadaşlarımda hep yengeç kendimde yengecim sevgilimde yengeç valla tam yengeç çevresi oldu
Bir araya gelip ağlama seansları da yapıyor musunuz 😅
valla en çok ağlayan sevgilim oluyor o benden de duygusal ben biraz daha acımasızım
Erkeğin fazla duygusalı da çekilmiyordur dimi? İşin zor valla senin
öyle tabi bıktırıyor biraz duygusal manipüle yapmaya çalışıyor bazen ben daha sert baskın biri olduğum için ters tepiyor alıngan insan sevmiyorum çevremde maalesef o da öyle çabuk kırılıyor
mesela biraz ilgi gösterme hemen beni sevmiyorsun demeye başlıyor sevginin sürekli sorgulanması sıkıyor
Böyle biriyle nasıl bir ömür geçer? Tamam seviyorsunuz birbirinizi ama yormamak da lazım. Sürekli sevginin sorgulanması anlamsız, bir kere sevmiyorum diyene kadar sevgi devam ediyordur bence
valla bu bana geçmiş ilişkimde yaptığım hataları da göstermiş oldu aslında yani onun bana şu an yaptıklarını bende eski ilişkimde yapıyordum ama ne kadar sıktığımın bunalttığımın farkında değildim neyse sonuçta karakterlerimiz benzer olduğu için çok sıkıntı olmuyor beni kaybetmekten korktuğunu gösteriyor bu davranışlar önemli olan ilk sorunda bırakmak değil birlikte bazı şeyleri düzeltmek
Tabi ki o anlamda demedim bırakın demedim. Takdir ettim böyle birbirinize bağlı olmanız çok güzel
Benle aynı kafada olması çok önemli 😃
En önemlisi 😄
Anlayisli olgun civik olmasin sevmem hic
Yok olmalı öyle de biri yok sanırım.
Düzgün karakteri olsun gerçekten sevsin.
Öncelikle 1.70 üstü olmalı gerisi kolay
Eğlenceli pozitif dengeziz anlık yaşayan
Sevglim gibi biri olmalıydı aranan kan bulundu
Sağlam karakterli olsun
kız olsun da sıkıntı yok
Bir olsun bakarız sevgili olucak kişiye
Bebek gibi 😬
Bebek gibi mi sevsin 😄
Zayıf küçük göğüslü küçük kalçalı olmalı
Modern
Adam gibi adam
Olmamalı daha iyi