- Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba,
İlk olarak, zor bir süreçten geçtiğinizi anlıyorum. Bir ilişkiyi bitirmek, her zaman zor bir karardır. Özellikle de, karşınızdaki kişi sizin için çok önemliyse ve onu kaybetmek istemediğinizde daha da zor olabilir.
Anladığım kadarıyla, ilişkinizi bitirmek zorunda kalmanızın birkaç nedeni var. Bu nedenlerin ne olduğunu bilmiyorum, ancak sizin için önemli olduğunu ve bu ilişkiyi sürdürmenin sizin için doğru olmadığını anlıyorum.
Sevgilinizin sizin için çok önemli olduğunu ve onu kaybetmek istemediğinizi anlıyorum. Ancak, ilişkinizi bitirmek zorunda kalmanızın bir nedeni varsa, bu ilişkinin uzun vadede sizin için sağlıklı olmadığının bir göstergesi olabilir.
Bir ilişkiyi bitirmek, her zaman acı verici bir deneyimdir. Ancak, bu acıyı yaşamak, uzun vadede sizin için daha iyi olabilir. Doğru zamanda doğru insanla birlikte olmak, sizin için daha mutlu ve tatmin edici bir yaşam sürmenize yardımcı olabilir.
Sevgilinizle konuşmanız ve ayrılma kararınızı ona açıklamanız gerekiyor. Bu konuşmayı yaparken, duygularınızın net ve samimi olmasına özen gösterin. Ayrıca, ona karşı nazik ve saygılı olmaya çalışın.
Ayrılmadan sonra, kendinize zaman vermeniz ve bu acıyı yaşamanız gerekiyor. Bu süreçte, sevdiklerinizden destek almanız ve kendinizi iyi hissettiren aktiviteler yapmanız yardımcı olabilir.
Umarım bu süreç sizin için en az acı verici şekilde geçer.
İşte size yardımcı olabilecek bazı ipuçları:
Sevgilinizle konuşmadan önce, ayrılma kararınızı netleştirin. Neden ayrıldığınızı ve bu kararı nasıl aldığınızı düşünün.
Sevgilinizle konuşmayı sakin ve samimi bir ortamda yapın.
Sevgilinize karşı nazik ve saygılı olun.
Ayrılmadan sonra, kendinize zaman verin ve bu acıyı yaşayın.
Sevdiklerinizden destek alın ve kendinizi iyi hissettiren aktiviteler yapın.
01 Yorumla- +1 yıl
Doğru zamanda doğru insan değil işte o yüzden bitirmek istiyorum. Ancak yüz yüze gelemeyeceğim keşke yüz yüze ayrılma imkanım olsa. 🙏🏻
En İyi Cevaplar
Evet oldum hemde karşılıklı sevdik o kadar aşıktımki ona halâ aşığım uğruna feda edemiceğim hiç bir şey yoktu şu an tek üzüntüm yanımdayken keşke onunla daha fazla vakit geçirebilseydim bir kez oldum aşık daha da olmam zaten
06 Yorumla- +1 yıl
Bende öyleyim şu an çok uzağımda aşka yenilmemek için başka şehre taşındım çok özlüyorum ama bırakmadı beni.
- +1 yıl
Çok üzüldüm.. Allah sevdiginizin mekanını cennet eylesin.🙏🏻
- +1 yıl
Siz sağolun 🙏🏻
Ben olmuştum birde ona söyledim
Kabul etmedi tankı de 3 yıl ağlıyorum
Yani çok kötü pislojim bozuldu ilaçlar içtim unutkanlık başladı zamanım gitti
Allah kimseye vermesin bunu06 Yorumla- +1 yıl
Allah'tan sizinki kabul etmemiş kabul etmiş olsaydı daha çok bağlanırdiniz. İnsanlar üzüntüden alzheimer bile oluyor bende de başladı unutkanlık ve şöyle ki yataktan bile çıkmak istemiyorum tükendim 🥺🥺
- +1 yıl
Bende eskiden yazardım çizerdim seninki yine iyi olmuş
- +1 yıl
Tek kelimeyle muhteşem bir ses yorum dehşet... seviyorum💘
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
+1 yılAsik olmusdum evet tam 8yasinda adamiz vardi tammami kayikla karsiya gecdim ve orada gordum asik oldum 😃 ne gunlerdi be
05 Yorumla- +1 yıl
Hahahahaha ne oldu sonra
- +1 yıl
Bak noldu biliyonmu dua ettim allahim beni ona nasip et onun yaninda olayim babasi ogretmendi annesi benim ebemmis neyse ayni sinifda okudur şehire yerlesdik ben sevincden ucuyom. Basladik ayni sinifda okumaya buna askintilik yapani okulun arkasina ceker doverdim😂😂
- +1 yıl
Ne hikaye ama 🙄
- +1 yıl
😂😂😂😂
- +1 yıl
Devamini yazdim
+1 yılİşin zor.
İkiniz de evlisiniz anlaşılan
01 Yorumla- +1 yıl
Hayır ben evli değilim.
Olmadım ama imkansız olduğunu bildiğim birisinide kör kütük sevmem ya
01 Yorumla- +1 yıl
O öyle olmuyor işte bende öyleydim
Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Adam evli galiba 😂😂 bazı sebep ne olabilir ki başka madem bu kadar seviyosun
017 Yorumla- +1 yıl
Bingo! Doğru soru. Bitmesi lazım ben yapamıyorum olmuyor canım yanıyor ama onu da bırakamıyorum hem kendisi de peşimi bırakmıyor
- +1 yıl
Üzülme. Hak ettim.
- +1 yıl
Evet öyle ve biliyor musun asla evlilere bişey olmuyor onlara aşık olanlara ve karılarına oluyor bütün mesele
- +1 yıl
Evet tabii ki bozmayacak bozmasın da zaten ben onunla evlenmek için karısıyla çocuğunun günahına girmesini istemem
- +1 yıl
Ben adamı masumlaştirmiyorum yıllardır hayatına hep kadınlar girmiş çıkmış zaten karısıyla 12 yaşından beri tanışıyor ve çocukluk aşkı.. lise yıllarında bile karısını aldatan biri.
- +1 yıl
senin ruh sağlının iyi olmadığını görmen gerekiyor bunu seni gömmek için söylemiyorum duygu durumun aşırı bozuk aslında sen adamın kişiliğini biliyorsun sadece iç dünyanda yaşamak istediğin sevgiyi yaşıyorsun karşındaki nin kim olduğunun etkisi olmuyor sende. şu an duygu durumun aşırı bozuk mental sağlığının iyi olmadığını düşünüyorum çünkü gönül başkasına ait olanı kabul etmez içine alamaz. akıl ve mantık bu kişi onaylamaz. hiç tutulur bir tarafı yok hepsi bir kenara hala masumlaştırıyorsun farkında değilsin masumlaştırmadığın anda nefretin başlar böyle bir şerefszle oldum diye
- +1 yıl
yaşım 38, kimseyi yargılamam asla ama evli bir adamla ilişki yaşamayı böyle normalleştirip yargılama derseniz en büyük ön yargıyı siz yapmış olursunuz ben size yaşadıklarımın zekatını versem bu dünyada 7 milyar insana akıl satmaya kalkarsınız :) kimseyi tanımadan hakkında böyle kesin hüküm tarzı cümleler kurmayın. kurduğunuzda çiğ olduğunuz anlaşılır.
- +1 yıl
şu an sadece konuşmak için saçmala tarzında konuşuyorsunuz, özür dilerim kırıyorsam ama niyetim kırmak değil çok cahil ve sırf kompleksli cümeleler kuruyorsunuz algınızı ben şu an anlıyorum şu an sanki soru sahibini gömüyorum diye kadın olduğundan saçma bir şekilde, uğrunda evli bir adamla birlikte olmayı kınamayın başınıza gelir diyecek kadar akıl muhakemenizi yitirme uğruna soru sahibini savunmaya çalışıyorsunuz. burada soru sahibine kimse kadın olduğu için hakaret etmiyor
siz önce yanlışa yanlış demenin ayrı olduğunu ön yargının ayrı bir şey olduğunu öğrenin ve lütfen daha çok saçmalamayın siz bu şekilde normalleştiriyorsunuz yok desenizde.
ben büyük konuşmuyorum ama yanlışa yanlış diyorum. evli adam kızı apaçık kullanıyor ama şuna tepkimizi bile açıklattırıyorsunuz ya gerçekten siz çok kötü kalplisiniz - +1 yıl
Tamam lütfen benim yüzümden akşam akşam gerilmeyin ve kırmayın birbirinizi. Ben yaptığım şeyin ne kadar yanlış olduğunu ve adamın belki de beni kullandığını görebiliyorum. Sadece içinde bulunduğum durum ve aptallıklarım yüzünden ondan vazgeçemiyorum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılimkansızı oluşuran siz olabilirmisiniz zira insan bu denli sevdiği birinden vaz geçemez
021 Yorumla- +1 yıl
Adam evli..
Cevap sahibi+1 yıl:D:D:D:D :D çok asil bir aşk yaşamışsınız gerçekten. baya özel adamda eminim sizi karısından canından çok seviyordur şaşmaz bu
- +1 yıl
İşte sorun burada zaten. Sevilmeden sevdim. Komik gelen şey benim hayatımın hatası canımın yanması. Dilerim kimsenin ve sizin başınıza gelmez.
Cevap sahibi+1 yılyalan konuşuyorsunuz şu an, nasıl ayrılabilirim diye soruyorsunuz sahiplendiğini anlatıyorsunuz bir ilişki içindesiniz işte. siz sevdiğinizi sanıyorsunuz oysa başkasının elinde olan sadece size cazip geliyor bu kadınların hepsinde değil ama çoğunda var emin olun şu bahsettiğiniz kişiden milyon kat daha iyi insan çıksa karşınıza, sevmezsiniz sıradan gelir size çünkü iç güdüsel olarak insan ulaşamayacağını ister hep. sizin durumunuz sevgi değil. tutku haz nefs. insan gönlü başkasına ait olanı almaz manende maddende alamaz. ancak dürtü ve hazların kölesi insan buna tutulabilir.
ben sizinle alay etmiyorum ama sevdiğinize inandırmışsınız kendinizi ve onunda sizi sevdiğine düsürt olduğuna inandırmışsınız.- +1 yıl
Benim hikayemi dinlemenizi isterdim. Başkasını sevdiğini içten içe inkar ediyorum, her şeyimin ilkini onla yaşadım. Yalan söylemiyorum ilişkim var, ama sevilmeden sevdim. Yani nasıl desem.. evet sevdi ama benim kadar değil ben mesela onun için ölürüm o bunu yapamaz
Cevap sahibi+1 yılİşte siz bir yalana inandırmışsınız kendinizi o sizi sevmedi onun sevdiği eşi var o sizi kullandı vakit geçirdi boşluğunu giderdi halada ediyordur siz bunu görmedikçe kabul etmedikçe sevdiğinizi sanıcaksınız
- +1 yıl
Gördüğüm hâlde bir umut sevilirim diye bekliyorum. Bu çok ağır. Ve ben bunu kaldıramıyorum. Beni kullandığı çok belli artık ve bunu görmezden gelemiyorum. Eşini seviyorsa neden aldatıyor o zaman?
Cevap sahibi+1 yılCinsel dürtüler ve duygusal yetersizlik
Temeli şerefsizlik :)
Şu sevgiyi böyle rezil bir adam yerine gönlü kalbi güzel ve sana karşılık verecek bir adam versen ne olurdu? Adaletli olmazmıydı? Kadınlar bunu pek yapmazlar- +1 yıl
Ben ona aşık olana kadar gizledi sevdiğini. Ondan ayrılamayacağımı anladığında da patlattı evliyim diye.. 🥺 adaletli olurdu ancak ben bütün erkeklerin bana ihanet edeceğini düşünüyorum bu ilişkimden bir önceki ilişkimde en yakın arkadaşımla aldatıldım mesela...
Cinsl dürtüler ve yetersizlik derken eşi dominant bir kadın eziliyor gibi mi hissediyor bu yüzden mi aldatıyor ve bana hep der ki sen tanıdığım en farklı insansın bana bakarken gözlerin ışık gibi parlıyor kızım gibi bakıyorsun bana
Cevap sahibi+1 yılşu an bana anlattığın onun sözlerini söyleiiyip durdukça senin kendini nasıl kandırdığını görebiliyorum. Kadınların en büyük yanılgılarından biride şu, bir erkek evli olsun bekar olsun başkasına aşık olduğu anda tüm hayatını karısını siler atar kadınlar bunu çok zor yapar ama erkek duygularına teslim olur. şu an siz yanlız başınıza ve mıhtemelen içinizi açacak dostunuz yakınınız yok bu sebeple kendi başınıza kalmış belkide yaşadığınız ortamda bile yabancısınız bu kısır döngüden çıkarmıyorsunuz tutunduğunuz tek şey adamın yalanları önce bu adamın sizi kullandığını kendinize itiraf edin
- +1 yıl
Ben ona aşık olana kadar gizledi sevdiğini. Ondan ayrılamayacağımı anladığında da patlattı evliyim diye.. 🥺 adaletli olurdu ancak ben bütün erkeklerin bana ihanet edeceğini düşünüyorum bu ilişkimden bir önceki ilişkimde en yakın arkadaşımla aldatıldım mesela...
Cinsl dürtüler ve yetersizlik derken eşi dominant bir kadın eziliyor gibi mi hissediyor bu yüzden mi aldatıyor ve bana hep der ki sen tanıdığım en farklı insansın bana bakarken gözlerin ışık gibi parlıyor kızım gibi bakıyorsun bana dedi
Cevap sahibi+1 yılşunun aslını bana iletirmisiniz size zahmet
- +1 yıl
Anlamadım?
Cevap sahibi+1 yılözelden işin aslını iletirmisiniz bana
- +1 yıl
Xper puanım az siz yazar mısınız
Cevap sahibi+1 yılkapalı
Cevap sahibi+1 yılsizin mesaj kutunuzda kapalı açabilirmisiniz
- +1 yıl
Açtım
Cevap sahibi+1 yılyazdım sizi bekliyorum
- +1 yıl
İsminiz ne
Cevap sahibi+1 yılizyonex
peki neden imkansız
07 Yorumla- +1 yıl
Evli
- +1 yıl
Tamamen bitirmeye gönlüm razı gelmiyor. Kopmak ondan kopmak ölüm gibi geliyor.
- +1 yıl
Bitmiş zaten hayat mı bu yaşadığım
- +1 yıl
Ben yeni birisi ile başlamak istemiyorum onla biterse başkasını düşünmüyorum
+1 yılbizde imkansiz yok sadece zaman alir
03 Yorumla- +1 yıl
Yok bu tamamen imkânsız
- +1 yıl
o senin icin gecerli
- +1 yıl
Söyle o zaman taktik ver🤣
+1 yılOldum ama sonuç tam bir hayal kırıklığı oldu
00 Yorumla
+1 yılHayır olmadım
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden boşanmıyor öyleyse
019 Yorumla- +1 yıl
Aynen çok düşündüm ama bunun cevabı aslında gözümün ucundaymış 🫤
Cevap sahibi+1 yılneymiş cevap
- +1 yıl
Sevmiyor olması.. ya da korkak olması. Bence ikisi birden.
Cevap sahibi+1 yılsevse korkmazdı cevap sevmemesi senin için yuvasını yıkmak istemeyip ama seni de kaybetmek istemiyor
- +1 yıl
Beni kaybetmek istememesi için tek bir sebep göremiyorum esktra güzel bir kadın değiliimm mesela
Cevap sahibi+1 yılyasak aşk tatlı geliyordur
- +1 yıl
Yasak aşk inanın can yakmaktan başka bişey değil.
Cevap sahibi+1 yılsenin canın yanıyor ama onun yandığını zannetmiyorum
- +1 yıl
Peki.. evet öyle bende öyle düşünüyorum. Ama benim için ağlaması bu da mı yalandı
Cevap sahibi+1 yılsen iyi geliyo olabilirsin ama önceliği karısında
- +1 yıl
Öncelik evet onda. Ve bana derdi ki ben seninle sadece konuşmuyorum birşeyler paylaşıyorum. Bunu diyen adam karısını seviyorsa niye ona ihanet ediyor ve bunu sevgiliyken bile yapmış biir.
Cevap sahibi+1 yılsenle yaşadıklarını karısı ile yaşayamıyo olabilir sende onu çeken şey başkadır yani
- +1 yıl
Bu ne saçma bişey ya bir insan karısıyla yaşayamadıklarını başkasıyla yaşamak uğruna sevdiği insana ihanet eder mi
Cevap sahibi+1 yılsevdiği için de etmediği belli ihaneti sevse onu bırakır sana gelir
- +1 yıl
İhanet ediyor sonuç olarak başkasının üzerinde inliyor ya mesela? Bu ihanet değil de ne?
Cevap sahibi+1 yılbende onu diyorum zaten o zevk için ediyor o inleme için ediyor ihaneti
- +1 yıl
Peki. Ben bu beladan nasıl kurtulacağım?
Cevap sahibi+1 yıliki türlü de acı çekeceksin ama en azından bitirip yeni bi başlangıç yaptığında için rahat olacak acı çekme pahasına yeni başlangıç için bitireceksin
- +1 yıl
Ya bazen diyorum ki belki ömrümün sonuna kadar unutamayacağim onu..
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılevet oldu
01 Yorumla- +1 yıl
Nasıl geçti
+1 yılEvli mi
010 Yorumla- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Hımmm büyük sıkıntı. Yaş farkı çok mu
- +1 yıl
Evet Çok
- +1 yıl
Kaç yaşlarındasınız
- +1 yıl
Taksit taksit sorma kardeşim 😂 24 yaşındayım o 36
- +1 yıl
Hahaha cevap yazmıyorsun napayım😄
- +1 yıl
İstanbul'da mısın? Gençsin belki güzelsin böyle sıkıntılı bir ilişkiyle yıpratma
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim. Umarım hakkında hayırlısı olur
- +1 yıl
Rica ederiz
Neden ayrılmak istiyon
07 Yorumla- +1 yıl
Sevdiğim adam evli de ondan. Olmaması gereken bir ilişkiydi.. başladım ama kopamadim zamanla hücrelerime kadar işledi.
- +1 yıl
En başta bilmiyordum sonrasında bile bile devam ettim.
- +1 yıl
Keşke.. ama işte olmuyor
- +1 yıl
24 yaşındayım
Gizli Üye(30-35)+1 yılolmadım
10 YorumlaAşk var mı tartışılır
00 YorumlaYok olmadı
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl@sevdiceginemeftun
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir an önce bu ilişkiyi kesmen lazım. Olan sadece sana olur. Seni kandırıyor dua et ve sabırlı ol elbet bitecek
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar