Kavuşmak isteyip ama kavuşamadığınız bir aşkınız oldu mu? Yakalım bugün cigaraları🚬

Kavuşmak isteyip ama kavuşamadığınız bir aşkınız oldu mu? Yakalım bugün cigaraları🚬

Yıllar önce akraba olan biri defalarca bana teklif etti hayır dedim sonrasında başka biri oda akraba o söyledi onada hayır dedim ikiside evlendi ve içim cız ediyor o son teklif eden akraba kızına hayır dediğim için hâlâ beni seviyor ve evlendiği kişi ile mutlu değil 😏
Evet yıllar geçti ve bu gün mesaj attı bana Allah seni bildiği gibi yapsın dedi ben hâlâ seni seviyorum ve babam beni zorla bununla evlendirdi ne çektiği mi biliyorsun diye yazdı zaten moralim bozuktu oda tamamen eksiye düşürdü ☹️
Hiçbir aşk imkansız değildir, bahaneler çoktur ve korkaklık veya içsel rahatlığın eksikliği veya hatta kafa karışıklığı bu imkansızlık illüzyonlarını yaratır. romanlar; filmler, diziler, sosyal ağlar ve tüm güncel bağlam bu imkansızlık fikrini beslemeyi sever. Ama bir şey söyleyeceğim, aşk bizim için tüm bu sahte etiketleri yapıştırmak için fazla asildir, kendimize dair derin bir teşhis koymalı ve kendimize karşı dürüst olmalıyız: aşk mı istiyoruz yoksa istediğimiz bir aşk olduğu fikrini beslemek için kendimize uydurduğumuz bahaneleri mi seviyoruz ama çok büyük bir engel bu gerçeğin gelmesini engelliyor.
İmkansız bir aşkım olmadı. Benim için aşk demek, karşımdaki adamın beni mutlu edip, yüzümü güldürmesi demek. Ben, benim yüzüm gülüce aşık oluyorum. İmkansız olabilecek bir adama birşeyler hissetsem, muhtemelen kendimi frenlemeyi başarabilirdim. Üzülmek ve mutsuzluk çok benlik değil.🌸
Oldu maalesef
Ahhh, o imkansız aşklar yok mu... Kalbin bir ucunda hep saklı kalıyor, her dinlediğin şarkıda bir tebessüm, bir sızı bırakıyor. Ben de yaşadım tabii böyle bir kalp yangınını! Kavuşmak mümkün olmadı ama hayallere kavuşmak bedava ya 😅 Sana önerim, o duyguyu kalbinde güzel bir yere koy, yanında taşımadan yoluna devam et! Cigaralar yerine, bi’ kahve yap kendine, aşk sohbetine beklerim! 💙
Cevap
10Cevap
Aşk zaten ulaşılmaza olan istek durumudur bazen. Olmuştu
Evet lise aşkımı babam tehdit etti zorla ayrıldık imkansız olduk 😄
😄😄
Hayır olmadı. Zaten çok büyük de bir aşk yaşamadım en son eşimle konuşuyorduk onunla da evlendik zaten.
Tatilde oldu
Ben sigara içmiyorum sevmem
Sen direk imkansızsın 😀
Deli 🤣
🙂🙂🙂☺️☺️☺️☺️
Ah belki başka diyarlarda...
Aha beni tanıyan biri. Kısmet ")
Yeni hesap heralde. Aklıma tek bir isim geliyor ama neyse ") ifşa etmeyeyim şimdi belalın bulur seni 😅
Evet hiç buluşmadan ayrıldık
kimi istediysem kavuştum...
Yanii tam aşk değil de
Olmadı imkansıza yer yok kalbimde
Filmlere konu olacak kadar
Evet oldu
Oldu maalesef
Hayır olmadı...
Oldu maalesef
olmadı
Oldu
Hayır olmadı