5 ay önce ayrıldılar şimdiye kadar eklilerdi kız bi paylaşım yaptı dün watsapta, bu da akşama kızı instadan çıkardı. Ama wpde ekli hala.
Bizde 8 aydır sevgiliyiz. Watsapta da bizim fotomuz vardı önce kıza gizliydi sonra kıza da açtı sonra kızla karşılaştı kıza tekrar kapattı. Fikriniz nedir
Evet çıkarmıştır üstelik watsap profilini seninle fotosu yapmış
Hayır kıza tepki olsun diye çıkarmıştır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır, Instagram'da eski sevgiliyi çıkaran her erkek o kızı tamamen hayatından çıkarmış değildir. Bütün duyguları bitmiş değildir.
Bazı erkekler, ayrılık sonrası eski sevgilleriyle bağlarını koparmak için Instagram'da onları takipten çıkarırlar. Bu, eski sevgilinin fotoğraflarını, hikayelerini ve gönderilerini görmemek için yapılan bir hamledir. Bu sayede, eski sevgiliyi unutmaya ve hayatına devam etmeye çalışırlar.
Ancak, bu hamle, eski sevgiliye karşı duyulan duyguların tamamen bittiği anlamına gelmez. Erkekler, eski sevgillerini takipten çıkarsalar bile, hala onlarla ilgili düşüncelere sahip olabilirler. Eski sevgillerinin hayatında neler olup bittiğiyle ilgilenebilirler. Hatta, eski sevgillerini tekrar görmek istediklerini hissedebilirler.
Instagram'da eski sevgiliyi takipten çıkarmak, sadece bir adımdır. Eski sevgiliye karşı duyulan duyguları tamamen bitirmek için, erkeklerin zamana ve çabaya ihtiyaçları vardır. Eski sevgiliyle olan bağlarını koparmaları, eski sevgiliyi unutmaları ve yeni bir ilişkiye hazır olmaları gerekir.
İşte Instagram'da eski sevgiliyi takipten çıkarmanın bazı nedenleri:
Ayrılıktan sonra eski sevgiliye karşı duyulan duyguları unutmak için.
Eski sevgilinin hayatında neler olup bittiğiyle ilgilenmekten kurtulmak için.
Yeni bir ilişkiye hazır olmak için.
Eğer bir erkek Instagram'da eski sevgiliyi takipten çıkardıysa, bu onun eski sevgiliye karşı duygularını tamamen bitirdiği anlamına gelmez. Erkekler, zamana ve çabaya ihtiyaç duyarlar.
Fakat biz zaten sevgiliyiz yani Mayıs başında araları soğudu biz de Nisan başında konuşuyorduk zaten.
Kız dune kadar ekliydi
Hatta 16 haziranda bizi wp profili yapmıştı ama 3kiza kapalıydı 18 ağustosta kıza da açtı 1 eylülde kızla karşılaştı ve fotoğrafımızı yine ona kapattı. 4 eylülde cinsel mesajlar attı kız bunu tersleri sevgilin var bu ne cürret bama böyle br mesaj atamazsın ben eskort değilim demiş. Buda vardı artık yok dedi
Ertesi gün kız buna bana yapıldığında canımı yakacak biseyi benim yüzümden başka birinin yaşamasinj istemiyorum Hayatında biri var mi ya da ara verdiğin fakat barışma ihtimalin olan sevdiğin biri var mı demiş bu da karmaşık durumlar içindeyim dürüst olmak gerekirse 3demiş
Sonra kız ayağını kırmış bu da şöyle şöyle yap ben yakınında olsam yapardım falan demiş
Kıza yine cinsel mesaj atmis ans bu defa kız o kadar ters 6yapmamış
En sonda kız bundan sonra cinsel mesaj görüntü video atma lütfen biz ayrıldık ben eskort değilim anladığım kadarıyla sevgilinden yeni ayrılmışsın ben yara bandı değilim bi başkasının yokluğunu hiç bir anlamda benimle doldurmaya çalışma falan demiş sonrada benle ilgili sorular sormuş ne zaman oldu diye sevgilim cvp vermddi
Dünde kız watsap da en kısa zamanda başkalarıyla yeniden yazıp altına kalp koydu paylaştı ardından da önce kendini sonrada çocuklarla olan fotolarımı koydu
Bu da akşama kızı çıkardı
Kızda sabah o storysinu ss alıp çocukları kastettiğim ve çocuklarla foto paylaştığım halde ooo sevgili mi yaptın hayırlı olsun demek mi, her kalp aşk değil deyip papatya emojisi koyup paylaştı
Sevgilim gördü ama bisey yapmadi
Fikrin ne
Çok uzun oldu biliyorum ama bir cevap verirseniz çok sevinirim
Muhatap olmak istemiyor artık
Rica etsem yukarda bi beyefendi yorum yaptı onun altına yazdıklarımı olur musunuz lutfeb
Bitmistir
Watsapta ekli.
Üstelik kız dün watsapta en kısa zamanda başkalarıyla yeniden yazıp altına kalp emojisi koyup paylaştı. Ardından da önce kendi sonra çocuklarla olan fotolar paylaştı bu da gördü ve akşamına kızı çıkardı.
Sence tepki mu
Birde watsap profilinde 16 hazirandan beri biz varız 18 ağustosa kadar kıza gizlemişti 18 ağustosta kıza da açtı. 1 eylülde kızla karşılaştı 3 eylülde k8za yine kapadi
Olabilir