Ayrılan taraf kız olsa bile ayrıldığı erkeği özlermi?
Eğer erkek efendi düzgün dürüst hep ona iyi davranmış iyi vakit geçirmişlerse.
Eğer erkek efendi düzgün dürüst hep ona iyi davranmış iyi vakit geçirmişlerse.
Bir kız terk ediyorsa ya ilişkiden ümidini tamamen yitirmiştir ya da başkası vardır.
Başkası varsa ve ononla da ilişkisi biterse özler.
O ilişkiden ümidini kestiği için bitirmişse özlemez
Ne oldu kız memleketine mi döndü ? Özlesede kararından dönmez ki zaten sevseydi bir yolunu bulur seninle kalırdı ...
memleketine dönmedi ama geçen gün beni aradı "ben istifa ettim eve gidiyorum" dedi. ben şaşırıncada şaka yaptım dedi şakaymış zaten. benim onun memlekete dönmesini istemediğimi biliyor, bu şakayı neden yaptı bana sence ne dersin.
Bence artik ciddi ciddi sormalisin ve kiz da son kararini vermeli , benimle misin degil miisin?
terk ediyorsa ve de yaşanmıs güzel anılar varsa.bir gün kötü anında onları düşünürse özleyebilir.yoksa neden ayrılsın
kesinlikle özler.çünkü burada onlardan çok var. kendileri sorup söylüyor ve yardım amaçlı soru soruyor.
Cevap
7Cevap
Terk eden tarafın kız ya da erkek olması önemli değildir. Çekip gidenler hiçbir zaman özlemez bunu beklemek çok büyük aptallıktır.
Kız sevdiyse özler niye özlemesin ama sevmediyse malesef...
seven terk etmez edersede sevmemiş demektir yada sevgisi bitmiştir. sevmeyen birisiyse özlemez.
Ozler amaa bazen ozlese bile arayamaz... Unutmasi gerekiyordur...
O ilişkiye ait umut kalmamışsa güvenini yitirmişse terkeder. bir daha da dönmez ne kadar özlese de.
Özler belki ama bir kere ayrilik girdimi araya o ilişki bir daha eskisi gibi olmaz donsede fayda etmez yani.
Özler bence.Ama her sey normalse kiz neden ayrılmak istiyor onu anlamadim.
özler ama uzun süre değil...
yıllar sonra hatırlar ama iş işten geçmiş olur...
Terketme nedeni ne peki?
beni bilirsin basküler sorularımı okumuştun. akdenizli kız ile egeli erkek vardı ya.
valla ayrılıktn sonra kafamı karıştırdı benim. memurluğu sevmiyor bırkcam mmrluğ diyor bende hayır herkes mmr olmaya çalışyor bırakma diyorum. geçn gün bni aradı istifa ettm eve gidiyrm mersine dedi. ben inanır gibi olunca şaka yaptım burdayım (aydında) dedi. niye bunun şakasını yaptı sence. ne diyorsn basküler.?
Reklamcılık yapıyorum.
Hatırladım, yorumu yazınca zaten :) Belki işni de sorun edebilme ihtimali de olabilr diye düşünmüştüm ama onun yakınında olmaya ve canı sıkkın olduğunda ona yardımcı olmaya çalış.Zamanı gelince ya o sana şans verecek ya da sen kendini geri çekerek, senin değerini anlamasını sağlayacaksın.
Valla ayrıldık ama arkadaşlar bana yeni kızlar buluyorlar evleneyim diye uğraşıyorlar bende bununla durum belli değl dye onlra atlymyrm. çünkü başkasıyla oldğmu duyars bana kafası bozulcak eminim.Demek beni hemn unutt banaoln sevgsi sahteymş diyecek bliyorum. çünkü ona ayrılırken seni bir süre daha beklicm demiştim. bugün gündüz arkadaşlarla takıldm ama akşm eve gelince aklıma hep o geliyr.
beni onunla tanıştıran kişi ile beraber çalışıyorlar dairede. o kişide benim ortağın eşi.
Bu kadar kafa karışıklığında,
bu sitede bu kadar üstüste soru sormalarımda,
git gellerimde bu yüzden. kafam karışık birine zıplasam o dibimde bana bozulacak.
eğer bu iş düzelirse burdan duyurcam. artık millet dinlensin diye.
iyi geceler kardeşim. tşkrler yorumların için.
Gerçekten sevmişse eğer özler çok özler hemde..
özleyecegi erkegi terk etmez zaten.
Ozleyede bilir ozlemeyede bilir
Türkçeni ikeyim
Ha kuş kaçmış kafesten ha kız
Zor duygular.
evet özler
sevmişse özler.
Sevıyorsa özler.
Belki,bazen
Elbette özler.
Bilme ne olduğunu merak et bilme gireme :(
Durma, git!