Sevgilisiz olmak eziklik midir sizce?

Hayır, sevgilisiz olmak eziklik değildir. Sevgilisiz olmak, kişinin değerini veya yetkinliğini yansıtmaz. Herkesin hayatının farklı bir yolu vardır ve bazı insanlar için, başka biriyle romantik bir ilişki kurmak öncelikli olmayabilir.
Sevgilisiz olmak, kişinin yalnız olduğu veya sevilmediği anlamına da gelmez. Bir kişi, sevgi ve destek olmadan da mutlu ve tatmin edici bir yaşam sürebilir.
Sevgilisiz olmak, aşağıdakiler de dahil olmak üzere birçok nedenden kaynaklanabilir:
Kişi, henüz doğru kişiyi bulamadığından.
Kişi, romantik ilişkilerden uzak durmayı tercih ediyordur.
Kişi, kariyerine veya eğitimine odaklanmayı tercih ediyordur.
Kişi, yalnız olmayı tercih ediyordur.
Sevgilisiz olmak, her durumda farklı bir deneyim olabilir. Bazı insanlar, sevgilisiz olmayı zorlayıcı veya üzücü bulabilirken, diğerleri için bu durum rahatlatıcı veya özgürleştirici olabilir.
Sevgilisiz olmak, herkesin kendi kararıdır. Bu konuda herhangi bir baskı hissetmemek önemlidir.
Hayır ne alaka ya tabii ki değil aksine bence seçici olmak daha önemli millet her önüne gelenle sevgili olunca havalı olduğunu zannediyor gerçi ergenler böyle zannediyordur aklı başında olgun insanlar yalnızlığın kıymetini bilmeli oh başında dert yok tasa yok bekarlık da çok güzel
Cevap
13Cevap
Şu düşünce şeklini bırakın komaya sokcanız beni
Niye eziklik olsun
Hayır benim hiç sevgilim olmadı ve bu yüzden kendimi hiç ezik görmedim
Ya bunu diyeni sopayla kovalayacam en sonunda yok öyle bir şey
Değil aksine huzurun yerinde olur
hayır değildir tabiki
Bı yandan evet bir yandan hayir
hayır değil saçma bir düşünce
ne alaka?
değildir