Böyle yaparak ne yapmaya çalışıyorlar
2 ay
Erkek rededildikten sonra neden kıza ağır hakaretler ederler onu başka kızlarla kıskandırmaya calisirlar?

Böyle yaparak ne yapmaya çalışıyorlar
Ben yapmam öyle bir şey. Bir kadın beni reddedebilir. Tipi ya da karakteri olmayabilirim. Bilirim ki onun beni reddetmesi beni tipsiz ya da karaktersiz yapmaz. Hepimizin bir alıcısı oldu. Her zaman da olur. Her kız beni talep edecek diye bir şey yok. Tıpkı benim her kızı arzu etmediğim gibi.
Kızların her erkeğin boynuna sarılmak gibi bir mecburiyeti yok. Erkeklerin de her kızın koynuna girmek gibi bir derdi yok. Erkekler, beğendiğini kıza yürür. Kızlar da işine gelen, hoşuna giden erkeği beğenir.
Bir arkadaş yazmış bir şeyler. Yok işte playboy olmak istediler de PlayStation oldular bilmem ne!
Playboy olmak isteyen erkek evde oturup KS'de gezmez. Dışarıda arayışa girer. Bulursa bulur, bulamadık diye de hiçbir kıza PlayStation olmadık, olmayız. Öyle bir realite yok yani. Etrafınızda size kanka modunda yakın olan uydu erkekler öyleyse bilemem.
Bir tek sinirlendiğim şey şudur. Kendisinden ihanet görüp de yıllar sonra hala o badboy erkeğe sevgi besleyen kız. Bu nedir ya? Hiçbir erkek, kendisini aldatan bir kıza sevgi duymaz isterse Angelina olsun. Ama kızların, kendisini aldatan erkekten kopamamak gibi bir problemi var. Sözüm meclisten dışarı. Açık açık cuckqueanım diyen pempe tipler var aranızda.
Kendini o kız icin en iyisi, gerçek aşkı olarak görmektedir ve bunu reddettiği için kız da en ağır cezayı hakettmektedir diye düşünür genelde bizim bazı erkolar. Kızın daha önce görmezden geldikleri ondan bişey olmaz canım dedikleri, zayıf noktalarını umursamadıkları şeyleri bir bir kızın yüzüne vururlar kendince ona katlandığını vurgulamak için. Daha iyisini güzelini buldum diye iyi ki senden ayrılmışım izlenimi vermek için de, kendilerini ıspat etmek için de hemen başka manita peşine düşer bizim bazı erkolar. Özünde bunlar yatıyor sanırım.
Düzgün ol demek istiyorum kendine gel demek istiyor anla demek istiyor iyimisin sen denek istiyor Bu sözlere karşılik vermen için bunları söylüyor anla diyor ama sende ve senin gibilerde düşünce denilen hiç bir şey yok zaten olsaydı bu adam okadar sözler söylüyorum ne oldu bir cevap vereyim derdin bakıyorum senin yolun farkı yoll. İyi akşamlar
Cevap
2Cevap
Vasıfsız özgüvensiz hırs kurbanı playboy olmaya çalışıp kızlara playstation olan aptal erkek davranışı işte :D
Her erkeğin günahını alma senin karşılaştığın erkek öyleymiş
m@l olduklarını kanıtlamaya çalışıyolar
Ergenlik sadece
En İyi Cevap