Hayır öyle değil ümit verdi knk işte bırakmam diye sonra bıraktı 6 ay oldu bırakalı ilk başta bağladı kendisine sonra gitti sevme beni istemiyorum dedi ben sevdiğim için vazgeçemiyorum da unutamıyorum da hep aklıma geliyor sürekli hemde rüyama bile giriyor kendisi. İşte sırf hala seviyorum diye bana ettigi laflar çok ağır çok üzüldüm o lafları kaldiramadim çok ağladım😕😞
Knk ben çok ilgi gösterdim ona ondan bile çok sevdim onu her zaman el üstünde tutup çok iyi davrandım ona sonra sevgim fazla geldi heralde sonra gitti benden 😕
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Olur ihtiyaclarini gideremez ve geei dönee
Ne zaman döner knk mezara girince mi? 6 ay oldu bırakalı sabrediyorum döner diye her yazmasinda hakaret resmen 😞
Ihtiyaclarini baskasiyla gideriyor siz ona yardimxi olmazsaniz bu kondulard asogur ve kacar
Knk ne zaman döner ya off severken maruz kaldığım duruma bak dedikleri çok ağır geldi bana
Ne dedi sen benim ihtiyaclarimi gormedin gule gulemi dedi
Hayır öyle değil ümit verdi knk işte bırakmam diye sonra bıraktı 6 ay oldu bırakalı ilk başta bağladı kendisine sonra gitti sevme beni istemiyorum dedi ben sevdiğim için vazgeçemiyorum da unutamıyorum da hep aklıma geliyor sürekli hemde rüyama bile giriyor kendisi. İşte sırf hala seviyorum diye bana ettigi laflar çok ağır çok üzüldüm o lafları kaldiramadim çok ağladım😕😞
Ilgisini cekemedin ve yol verdi
Heyerden engellesimi
Yok ama sevmemiş beni sevmiş gibi yapmış işte ama bir gün anlicak değerimi onu hala severken bana ağır sözler demiycekti
Kankq cilverlerinj yapmadin ilgiyi vermedin simdi kacinca pismanim diyorsun canini yedigim. bunu ilk. baslarda yapsaydin Şu an ikinizde gule gule mutlu mutlu evlenirdjnjz
Knk ben çok ilgi gösterdim ona ondan bile çok sevdim onu her zaman el üstünde tutup çok iyi davrandım ona sonra sevgim fazla geldi heralde sonra gitti benden 😕
a nasil bir ilgi verdin bu onemlj
Çok ilgi verdim knk aşırı çok hemde
Ne verdin bir sölesen bizde duysak
Ya knk bosverde onu. Döner mi sence bana ya 😞
Sen soruma cevap ver bende sana vericem söz gel anlasak ne ilgisi verdin böyle cok övundun
İşte baya guzel konuştum işte hayal kurduk beraber hep sürekli yani öyle işte güzel konusuyorduk hep
Yanliz bu ilgi deyil ne hayali. kurdunuz
Sen bu cocugun herhanginbirsey biliyorsan seni yerine birseyler yapabilirim geei donmesi. konusunda
Aa gerçekten miii çok seviyorum evet nasıl geri dondurcez
Ne hayl kurdunuz dedim?
Bizimki sanaldandi knk yanıma gelme hayali falan kavusucaktik işte evlenme hayali falan her şeyi yasicaktik işte
Sartim var ufak birsey
Ne knk
Bura bunlaein yeri degil
Yani birde bu cocuga ulasilmasi gerek
Nasıl bir yol izlemem lazım sence dün yazdı baya hakaret sevme dedi çok üzüldüm
Ben senin yerine iste konuscam iste anlatcam bole bole seviyor ediyor diye
Knk ama birde desen bile istemez ki o bence hakaretler ne alaka severken ya😞
Birsey yazicam buraya hemen silmelisin KS ekibi uyariyorda bubyazdigim yaziyi da sil
Hizli cevap verirmisin biraz hizli?
Knk yazsan bile dönmez ki aksine daha çok hakaret eder bana
Ya etmez ben ilgilwncem sen rahat ol qz skain ol. birde yukardakileri sil hemen yolla
Erkegiz biz ankariz herseyjnhalinden
Ama sen hizli olmuyorsun yardimci olmuyorsun senin icin ugrasiyoruz
Bak yazicakmisin gideyimmj?
Amacim yardim etmek istemiyorsan gidiyorum
Knk boş ver ya değerimi bilmiyor zaten 😞
Sen bir yolla bana deniyelim ben ulastircam
Burdamisin bir cevao verirmisjn lütfen artij
Yok bakmican bence sen?
Al yazmiyoreun yazdiklarimi kaldirildi
Sen bole oldukca bu cocuk dahada gelmez
50. kere yaziyorum neden hixli bakmiyorsunuz
Oldunmuuu