@sdkdkfkf işi zorlaştırıp hem haksız hem haksızlık yapan kişi olunca bir şeylerin anlamı kalkinıyor seks herkes le yapılır. Şimdi istim yaparım ama insanlar sevgiyi haketmiyor
Aslin Allah'tan Korkan Peygamberimizin Sevgisi Ahlakı ile kadina değer veren biriyim bilmiyorum boyum 1.67 Sosyal Bir aktivitem yok calıstiğım yerde ortamim yok zaten dısarda kızlara bakan biri degilim biraz seciciyim beğensem bile dısarda teklif etsem karsi tarafa sacma olur
şimdi türkiye olarak alışılmış canım saçma şeyler var ama ama saçma olacak bişey değil dışarıdada pat diye teklif etme bu kızlar triplenmeyi nazlanmayı marifet sayıyorlar çünkü :D ama yaani kendinide kısıtlama öyle
Allah razı olsun bu ne güzel tavsiyeymiş böyle 😄 insanın evlenince bi tane eşi olsun zaten işi o ciddiyete döktüyse ha yok ben bekar kalıcam günümü gün edicem diyorsa o da kimseyi ilgilendirmez zaten şekerim isteyen özgürce yaşasın hayatını 💋
Aslin Allah'tan Korkan Peygamberimizin Sevgisi Ahlakı ile kadina değer veren biriyim bilmiyorum boyum 1.67 Sosyal Bir aktivitem yok calıstiğım yerde ortamim yok zaten dısarda kızlara bakan biri degilim biraz seciciyim beğensem bile dısarda teklif etsem karsi tarafa sacma olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Neden bir şeylerin olması için başka birilerinden adım bekliyorsun? Bu düşüncede olduğun için istediklerin olmuyor.
Bana bakanı gormedim ilgisi olanı da nasil adim atayım
Birine ilgi duyuyorsan kendinden emin bir şekilde, ezilip büzülmeden hoşlantını dile getirirsin olur biter. Kabul etmezse de deneyim kazanmış olursun.
@sdkdkfkf işi zorlaştırıp hem haksız hem haksızlık yapan kişi olunca bir şeylerin anlamı kalkinıyor seks herkes le yapılır. Şimdi istim yaparım ama insanlar sevgiyi haketmiyor
@GüneyM sevgiyi bu kadar abartırsanız olacağı bu.
@GüneyM seksin konu ile alakası yok söz konusu değil
@mhmtkrds633 ben anlıyorum seni.
Allah Razı Olsun
Yakışıklı çocuk üzer bu diye çekinmişlerdir şekerim olur zamanla boş ver önemli bişey değil sevgili :D
şimdi türkiye olarak alışılmış canım saçma şeyler var ama ama saçma olacak bişey değil dışarıdada pat diye teklif etme bu kızlar triplenmeyi nazlanmayı marifet sayıyorlar çünkü :D ama yaani kendinide kısıtlama öyle
Teşekkür ettim zaten Bu Kızların Egoları Beni Herseyden bezdiriyor kızlar dedim ben capkın biri değilim Peygamberimizin sünneti ile 1 tane eş Yeter🤲
çok dindar sayılmam peygamberin sünnetiyle kaç eş kime yeter bilememde şekerim sen kendine yönel bi an önce gerisi gelir zaten
Zaruriyetten Peygamberimiz 4 Tane diyor Ama Bir Tane Eş Tavsiye etmiştir
Allah razı olsun bu ne güzel tavsiyeymiş böyle 😄 insanın evlenince bi tane eşi olsun zaten işi o ciddiyete döktüyse ha yok ben bekar kalıcam günümü gün edicem diyorsa o da kimseyi ilgilendirmez zaten şekerim isteyen özgürce yaşasın hayatını 💋
Düşünsenize Allah'ın Rasulü Bir tane eş olsun diyor dört tane zaruri mecburi evlilikte sünnettir Bizler Onun Ümmetiyiz🤲
amin şekerim 💋
💋🚫
Düzenli teheccüte kalk öyle dua et
Teheccüde Kalkiyorum Ama Sevgili İçin Değil Normal Namazda Hayırlısı için Dua Ediyorum
Allah ayakkabı bağcığını bile benden isteyin diyor
Hayırlı bir eş için dua et teheccütte
Dua Ediyorum Hayırlısinı Her Namazda Allah'tan istiyorum
Sabır... sabrettikçe allah güzelleştiriyor belki
Allah büyüktür
Allah Daima Büyüktür biz Kullar Küçüğüz keşke kendinizi Gizlemeseydiniz
Nerdesiniz
Hayırlısı
Nasip kısmet