karşı cinsle gidip sahilde oturabilir mi
evet
hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
karşı cinsle gidip sahilde oturabilir mi
Belli bir yaştan sonra edinilen arkadaşlıkların çok da masum olmadığını düşünüyorum. Bir erkek ne kadar ben medeniyim dese de ateş ve barut olayını inkâr edemeyiz. Bu nedenle sevgilimin benden başka kız arkadaşı olmasını istemiyorum. Öyle birine sevgi üretmeyi de düşünmüyorum.
Cevap
8Cevap
Niye sahilde oturuyor bende çiçekle pasta getireyim mum üfleyelim beraber karşı cinsle benim haberim olmadan buluşamaz ayrıca hele o erkek kaypak bir şeyse yanına dahi yaklaştırmam isterse kuzeni olsun
Buluşma dersem buluşamayacak mı? Gizler ve görüşür görüşmek isteyen insan.
Hayır nahh buluşur buluşmak için ayrılmamız lazım öyle gitsin
Böyle bir şey e asla müsaade etmem bugün flört yarın sevgili hesabı hicbi erkek musama göstermez tabi geniş degilse
Neden buluştuğuna bağlı
sigara içmek için çağırmış sahile inmişler
karşı cins aramış o da gitmiş sonra da bana söyledi
Tabi bu olmaz, yanlış yapmış
Hayırdır, neden buluşuyor?
sigara içmek için çağırmış sahile inmişler karşı cins aramış o da gitmiş sonra da bana söyledi
Kızı tanıyorsam sorun yok
erkek arkadaşınızın 2-3 senelik arkadaşı fakat kız sevgilinizden hoşlandığını daha önce belirtmiş olsa
Olmaz
hoşlandığı için olmaz
sevgilinizin sizi gerçekten sevdiğini bilseniz bile mi
Ya ben normalde hiç kıskanç birisi değilim ama bazı kızlar çok değişik. Kız biz sevgili olmamıza rağmen yüzüme ben eskiden sevgilini seviyordum dediyse o kız bana pek güvenilir gelmez.
kız arkadaşınız size anlattıysa bu kız benden hoşlandığını söylemişti bende saçmalama gibisinden tepki vermişti dese erkek arkadaşınız
kıza bağlı tanımam lazım dediğim gibi
Benden başka kızla buluşamaz
o buluşursa ben de buluşurum
Aşırı güvendiğim bir arkadaşı değilse olmaz
Gitsin istiyorsa jwjsjs
Kıskanırım sorun çıkar !!
Tabi neden olmasın aa ben geniş bi insanim lutfen
He ne anlayamadım hasdf
Buluşabilir.
Hayır. Benim olan kişini tek karşı cinsi benimdir.
Yooooo
Asla asla
Hayır
Hayır
Hayir tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?