Arkadaşlar aldatan tabiki her türlü aldatır ama içinizde bazı şüpheler varsa o kişinin gözü dışarda olup olmaması konusunda emin değilseniz böyle birşeye başvurur musunuz..
2 ay
Sevgilinizi fake hesaptan test eder miydiniz?

Arkadaşlar aldatan tabiki her türlü aldatır ama içinizde bazı şüpheler varsa o kişinin gözü dışarda olup olmaması konusunda emin değilseniz böyle birşeye başvurur musunuz..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
belki fake hesabın sen olduğunu anlayabilir. bence arkadaşının numarasından mesaj atabilirsin wpden falan
Zaten bu konuda başarılı değilim sanırım
Test etme gibi gayrete kapılmam. illaki ele verir, yani ben hisseder ve bilirim. KENDINE Yakışanı yapar Herkes.
Ederim. Kilik degistirmeyi cok severim. Anlamaz bile.
Profesyonel oynuyorsun ozaman.. keşke bende öyle olabilsem
Etseymişim bastan anlarmişim.. yine de etmem sanirim
İnsan yapsa da üzülebilir bir yandan
Ederim. Daha yeni arkadaşın flörtünü denedik. Sonuç: başarısız.
Aldatsın veya aldatmasın bunu test etmene gerek yok. Güvenin bitmiş/sarsılmış devam etmenin pek anlamı yok. Her daim içinde bir huzursuzluk olacak.
Bazı erkekler bir kadını sevse bile gırgırına kabul ediyorlar çünkü bazılarının doğasında var bu..
Karakter önemli bir şey. Seçtiğin kişide bundan emin olmalısın. Aklında şüphe varsa, devam etmemeni tavsiye ederim.
etmem bunlsrla uğraşamam
Genelde bunu kızlar yapar zaten..
Yok artık, çocuk çocuk şeyler ne işim olur.
Ben denemem. O beni deneyebilir.
Hayır.
Neden
Guvenmisim ki sevgilim. Sağı solu kurcalayarak ilişkiyi bozmak mantıklı değil.
Haklısın bunun sonucunda insan üzülebiliyor benim arkadaşım da sevgilisini test etti adam gırgırına da olsa kabul etti ve kız onu terk etti..
Hayir asla
Neden
Gereksiz buluyorum bu adimlari
Haklısın da bazı erkekler yapsa da açık vermeden yazışıyor mesela eski sevgilim messenger'da saatlerce aktif olmasına rağmen bana yazmıyordu neden aktifsin bunca saat diye sorunca müzik sayfalarina bakıyorum diyordu.. bir kızın fotosunu beğenmesi üzerine onu yakaladım
Olabilio Boyle seyler dogru seecim cok onemli o yuzden
Yaptım
Sonuç?
Konustu kızla bulusmaya gitti
Oha çok üzüldüm canım ya.. neyse ki ne mal olduğunu anlamışsın boş ver
Devam ettim ben de onu aldattım belli etmedim ama
🤣🤣anladı az cok o bile onu cıldırttı
Dvet
Hiç denedin mi ve sonuç neydi