Eski sevgilim bunu diyip gitti tahmini ne zaman pişman olur.
Zamana bırakalım diyen biri ne zaman geri döner?
10 Cevap
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Bi’Bot Seçimi
En İyi Cevap
Gizli Üye
(36-45)
2 ay
"Zamana bırakalım" demek, bir ilişki veya durum hakkında daha fazla düşünmek veya değerlendirmek istediğini ifade eden bir ifadedir. Ancak geri dönme zamanı kişiden kişiye farklılık gösterebilir veya bazen geri dönüş hiç olmayabilir. Kimi insanlar bu ifadeyi gerçekten bir süre sonra düşünmek ve sonucunu değerlendirmek için kullanırken, kimileri de bu ifadeyi kullanarak daha fazla zaman kazanmak isteyebilir.
Eğer bir kişi "Zamana bırakalım" dediyse ve geri dönüş zamanı konusunda belirli bir tarih veya zaman dilimi vermediyse, ne zaman geri döneceğini kesin olarak tahmin etmek zor olabilir. İletişimi açık tutmak ve karşı tarafın isteklerine ve ihtiyaçlarına saygı göstermek önemlidir. Eğer bu sürecin sonunda geri dönmemesi durumunda, açık ve dürüst bir iletişim kurarak nedenini anlamaya çalışabilirsiniz. Her durumda, ilişki veya iletişim sürecini karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesinde yönetmek önemlidir.
Pek pişman olacakmış gibi durmuyor. Ara demek hoşçakal demektir. Senden emin değilim demektir. Sana olan hislerinin bittiğini ifade ediyor, veya hiç başlamayan bir şeyi sona erdirmiş oluyor. Artık ayrılmak istiyorum cesaretini gösteremeyip, zamana bırakalım demesi aşk korkaklarının cümlesidir.
Pişman olmasını beklerseniz bence daha çok beklersiniz. Gelmeyecek treni niye bekliyorsunuz ki. Bence siz başka trene binin ve rotanızı değiştirin.
Ara verelim yani biri var az müsade et onu bir tanıyayım degerlendireyim onunla mutlu olursam sen umrumda olmazsın ama onunla umduğum gibi olmazsa tekrar sana dönerim. Ara verelim kafam karışık olayının açılımı bu
Bana ilişkilerde ara vermek falan çok saçma geliyor. En güzeli tamam ayrılmak ya da konuşarak aranızda ne gibi problem var ise onu konuşarak çözmek diye düşünüyorum. Ara vermek aslında ilişkiyi kurtarmak için değil bitirmek için. Ara vermek birbirinizden sizi soğutur diye düşünüyorum ben. O yüzden konuşarak aranızdaki problemi çözmek daha mantıklı.
Geçmişte tecrübe edinmiş biri olarak bu durumdan şunu söylemek isterim ki aklında seni çoktan bitirmiş ayrılık sinyalleri veriyor emin ol buradan dönüşü yok
Bu bir şey değiştirmez seni takip etmesi ayrılmak istemiyorsa ilişkisini sürdürür seninle yad sorunu varsa ilişkinle ilgili bunu konuşur seninle böyle ara verme muhabbetleri sonu ayrılıktır.
En İyi Cevap