Bitti diyen biri geri döner mi?

Kız arkadaşımla iyi giden bir birlikteliğim vardı. Yaklaşık 3 aylık bunun yanında mesafe sorunu da cabası ama bitmesinin sebebi mesafe mi güven konusu mu bilmiyorum. Buluşmasını istemediğim bir arkadaşımla buluşmuştum 3 4 kere. Her buluştuğumuzda da arkadaşımın adını söylüyodum ama bu o kişinin Buluşmasını istemediği arkadaşım olduğunu anlamamis yani ismini hatırlamamış. Tesadüf üzeri face te gördüğü bir fotoğraf yüzünden iş cigrindan çıktı ve ilişkinin bittiğini beni istemediğini artık kendisine güvenemeyeceğini söyledi. Aynı zaman da oğlak burcu kadını. Ne kadar direttiysem de ne yaparsan yap güvenime ihanet ettin bu işin tekrarı olmaz sende nefret ediyorum gibi gibi şeyler söyledi. Ama bu benim yaptığım ilk hataydı. Ve o arkadaşımla da iki üç kerelik buluşmadan sonra bağımı kestim. Kendi duvarında sürekli acilen uzaklaşmam lazım gözyaşlarımı yanağıma akitmadan öldürüyorum seni içten terk ediyorum gibi imalı şeyler paylaşıyor. Ve arkadaşlarıyla da gayet mutluymuş gibi konuşuyor. Sen gayet mutlusun ama ben acı çekiyorum dediğimde sen uzun uzun acı dolu şeyler yazınca mutsuz mu oluyosun ben de aynı şekilde bu mutlu olduğumu göstermez. Olayı abartma yok sensiz yapamam edemem gibi şeyler söyleme dedi. Ben de bir süre konuşmamayı düşünüyorum yani kendi halinde bırakmayı biraz bişeyleri ozlemesini istiyorum. Seni ayrı tutmuştm sana guvenmistim değer vermiştim gibi şeyler söyledi vbunları söylerken ağlıyodu ve bağırıyodu. Sizce biraz zaman geçince bu siniri geçer mi. Bu ilk hata oldu ve kasıtlı da değil sonuç olarak arkadaşımla bağımı da kestim. Benim için bişey ifade etmiyosun dedi.insan kızgın olduğunda bunları söyler mi?
Bitti diyen biri geri döner mi?