Hata yaptım bitti dedim ne kavga edersek edelim bitirmeyelim demişti kaç kez bitti dediğim için çok kızgın aradım yazdım özür diledim onun da hataları olduğunu söyledim bana ben sınırımı ulaştığımda bitti dediysem bitiyor dedi seviyorum dedi ama sınırımı geçtim dedi. İstemiyor musun diyorum akşam cevap vereceğim diyor. Halbuki bitti derkenki kavgamızda haklıydım ona rağmen defalarca uyardığı şeyi yaptım bitti dediğim için suçlu durumuna ben düştüm yine. Kavga ile çözülecek şeyi abartıp bitti ye kadar getirdin diyor. Terazi erkeği bu arada. Telefonda konuştuk mesajlarıma dönmüyor ancak aramalarımı falan açıyor. Şu saatten sonrabartılır mıyız? Yoksa bitti mi sizce. Bana ders vermeye çalışıyor olabilir mi? ya da bu saatten sonra arayıp yazmasam mı yoksa yazmaya devam mı etsem ısrarcı mı olurum?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende bazen kizinca günlerce acmiyorum o zaman evime çıkıp geliyor yüzünü görünce affediyorum sonuçta zaten ufak tefek şeylerde sözümü dinlemedigi için kizdigimdan dolayı zor olmuyor affetmesi
Ama bana diyor ki seviyorum ama kararsızım bende ipler kopunca kopuyor ve koptu ben nasıl gideyim yüzsüz müyüm
Ben o tarz konuşmam. Bin Kere arasa da yazsada açmam sadece. Çünkü bende kural kadın bana uyacak ve takip edecek şeklindedir ya kabul eder benle olur itaat eder ya da gidecekse gider umrumda olmaz. İtaat ederse severim tutarım. Sizinki farklı olabilir her ilişki ve insan farklı sonuçta.
Benim hatun dovsem sovsemde gitmez aşık ki bende bunu bildiğim için fazla canını yakmiyorum gelince uzatmiyorum alıyorum koynuma
Bu nasıl bir mantık ya iğrenç bir düşünce tarzı.
Çokta umrumda sana nasıl geldiği 😂
Sözde seviyorsun bunun adı sevgi değil kullanmak istismar etmek
Hayır tarzım böyle sevme şeklim bu. Ve her kadın bunu ister elde ettiğinin peşine düşmez aynı sende olduğu gibi erisemedigine aşk duyar elinde olandan sıkılır kadınların buna ihtiyacı var tabi canını fazla yakmadan yapacaksın ki uzulmesin ama hep kovalasin aşkı taze kalsın
Ama canımı yakıyor
Senin ilişkini bilmiyorum ayrıca karşındaki zibidinin benim kadar bilinçli ve tecrübeli olduğunada binde bir bile ihtimal vermiyorum. O sadece seni cezalandirmak için yapıyordur ve sen ezildikce ezmeye ve yalvartmaya çalışacaktır ve sen bunu yaparsan seni köpek gibi kullanacaktır yani klasik Ego manyakligi. Benimki egodan değil ilişkinin mutlu devamını sağlamak için olan birsey ve itaatkar olduğunda her yerde kraliçe gibi hissettiririm ve onu sadece ben cezalandirir ezerim başka hiç kimse yanında onu dusurmem yuceltir onure ederim. Teslimiyeti sadece bana özel olur
Peki edilmezsem bırakırsam ne olur pişman olur mu
Evet tersine git egosu düşsün çünkü o sahte matador
İşe yara pişman olur mu yoksa daha çok mu uzaklaşır korkum daha çok uzaklaşması
Korkma o sahte matador kaçarsan kovalar benim gibi umursamaz davranmaz
Bunu nerden anladın
Yazdıkların onu gösteriyor
Yanına gittim beni bunalttın psikolojimle oynuyorsun yordun ne yapacağımı bilmiyorum sürekli her kavgada bitti diyorsun çocuk oyuncağına çevirdin toksik bir ilişkiye döndü zarar veriyor artık bana dedi. Sen bu gece düşün yarın bana mesaj at ya kendini düzelt ya bitirelim yoruldum dedi. Sarılmaya çalıştım itti beni kolumu acıttı. Üzülmedi bile beni bu raddeye getirdin artık dedi. Ne yapacağım bilmiyorum Bu raddeye nasıl geldik bimiyorum
ben sana ne dedim sen ne yaptın. sana müstehak kızım laf dinlemiyorsun. ne dedim ben sana çık tekrar oku ne dediysem sana aynısını yaptı ah mağın tekisin sen! sahte matador o seni ezer dedim olmuş işte! git şimdi ağla zı bar
Akşam tekrar konuştuk kendini değiştireceğini söyle bana diyor beni yoruyorsun maffoldum diyor öyle işte sonr suyunu yarın tekrar yaz düzeldim yaz ya da düzelemem ben bitirelim yaz dedi. Bana bağlıymış her şey
Pireyi deve yapma herşeyde bir şey araman hep bir açık gözlemen pirinci pilav yapman her hareketten bir şey çıkarman çok kurcalaman herşeyi bir şey sanman gereksiz yere yükselmen daha sayiyimmi sana ne kıskanma diyen var ne sahiplenme diyen var üstüme geliyorsun ilgi ile alakalı bir şey değil tek derdim bu yazdıklarım birşeyler atamaktan birşeyler kurcalamaktan uğraşmaktan vazgeçeceksin artık daha ilerisi yok yani üstüme gelmen beni çok sıkıyor çok daraltıyor dayanmakta bir yere kadar
Bu mesajı attı
iyi işte ne diyorsam o oluyor. sen dediğimi dinlemedin o da seni evcil bir kö pek yapmak için gerekenleri söylüyor sen kabullenip eyvallah ettikçe doz artarak köle köpe kleşeceksin ona. dedim sana o sahte matador seni sevmek ve iyi tutmak için değil köleleştirmek için böyle davranıyor :D
Bitmedi kendini düzelt diyor ama ne yapacağımı bilmiyorum akıl ver o zaman değişmem dersem bitirecek belli bu
yaz bana burada cümle aleme okutuysun hayatını
Terazi erkeği bulursanız nikahı basın kaçırmayın elden hsjckkdks
Sevip sevmediği bekli değil ki sürekli haklı görüyor kendini evet ben bitti diyerek hata yaptım ama özür dilememe rağmen alttan almıyor
Canım bırak zamana eğer çok seviyorsan. Terazi erkeği bana göre çok dengesiz bir burç. Benim de terazi erkek sevgilim olmuştu. Bak sen kendine odaklan. Seven geri gelir zaten
Seviyorsa seviyorum desin bırakmasın ya ne bu seviyorum ama ilişkiye devam edip etmeme konusunda kararsızım olayı hayırdır