Uzak mesafe ilişkisi de istemiyorum henüz 21 yaşındayım. Niye değer veren, güvenilir, sadık erkekler çok nadir var hatta neredeyse yok?
2 ay
Biri tarafından sevilmeye ihtiyacım var ama çevremde kimse yok?

Birini sevmek kişiye acıdan fazlasını katmıyor neden sevelim ki
Doğru ama herkes bir değil illa 1-2 kişi sana acı çektirdi diye niye hemen vazgeçiyorsun ki
Enson sevdiğim kişiyi unutmam 2,5 yılımı aldı bu zorlu süreci atlatmam hayatımı her açıdan olumsuz yönde etkiledi o nedenle sevmek sizin sandığınız kadar güzel bir duygu değil kişiye mutluluk katan birini sevmek değil, huzurdur
Çok mu sevmiştin? Ama doğru sevgiyi bulunca böyle olmaz diye düşünüyorum
Gidişi vesilesiyle ömrü hayatımda göz yaşı döktüğüm tek kişiydi, benim için ilişkilerin akıbeti önemli o nedenle biten ilişkilerde kendimi yıpratamam çünkü bu denli birdaha toparlanamam
Peki bu senin düşüncen.. hakkında hayırlısı olsun
Güzel şeyler zaman alır nasibini bekle
Bekliyorum ama gelmiyor bana gelen yollar mı kapalı 😂
Hayır öyle düşünme
Gelmiyor ama..
Cevap
5Cevap
Gerçekten böyle bir şeye gerek olmadığını biraz daha büyüdüğünde anlayacaksın. Çünkü kimse seni gerçekten sevmeyecek.
Aileden sevgi gormediysen, hic sevildihini hissetmediysen sana tavsiyem senden buyuk bi erkek bul normal sohbet et. Ona ihtiyac duydugun seyleri anlat. Sevgilin olmadanda sana tattirabilir bazi seylwri. Cinselligi kastetmiyorum burada
Sevgi bu belki 100 mt yakininda belki 1000 km uzaginda birak sevgi nerden geliyorsa gelsin sevenler mesafelri yok eder ennuzak mesafe aracla 10 saat olmus ucakla iller arasi 1.45 dakika olmus ne uzagi ne yakini sevilmene bak sen
Seven yok ki..
Bunu Şu an bilemessin Şu an yok dogru belki 1 saat sonra biriyle tanisican ve seni bir sure sonra sevecek zaman kavrami diye birsey olmaz bu duygularin icinde keskelerin ve pismanliklarin icinde zaman kavrami vardir insalah keskelerini gerceklestircek sekilde sevilirsin pismanliklardan uzak
Umudum yok artık ama teşekkürler yine de
Umutlar hangimizde tukenmediki hele benim gibi 0 noktasinda nefes alan biriyle Şu an konusuyorsun ve umudumu canli tutmaya calisiyorum
Cidden herkesin sorunu aynı
Çözümü de yok ama
Evet yok bence ise kendini sevmekle basla ben şu anda çok çok güzel bir ilişki yürütüyorum ve uzak mesafe
Uzak mesafe istemiyorum yanımda olan kişiye bile güvenmiyorken bilmem kaç kilometre uzaktaki kişiye nasıl güvenecem
Belki sen bulamıyosundur
Denk gelmiyor işte
Varda sana denk gelmemiştir
Ben seveyimmi seni
En İyi Cevap