Daha 12 günlük evliyim eşim beni aldatıyor?

Evlendigimiz ilk gunden bu yana hep bir kızla konuşuyor. Evlendiğimiz gün ben uyuyunca kızı aramış. Kızın eşimin evlendiğinden haberi var sanırım. Eşim ona ne olursa olsun seni bırakmam yazmış bizim hayallerimiz de gerçek olcak ailem zorla evlendirdi vb. şeyler demiş. Gece kalkıp mesajlasiyor veya gündüz mesajlasiyor sürekli konusuyor. Bunu fark ettiğimden haberi yok. Banyoya girdiğinde gizlice telefonunu karıştırdım. Çok güzel bi kızla konuşuyor kız manken gibi ben ise köyden çıkamayan biriyim az çok hayal etmişsinizdir Mesajların en üstüne kadar çıkmaya çalıştım çok fazla konuşmuşlar ocak ayına kadar geldim ve daha fazlası vardı ama çıkamadım. Kız onu seviyor eşim de onu seviyor belli ki hep kalpli opucuklu mesajları var. Eşim bana karşı böyle değil. Soğuk duygusuz bi adam. Napacagım bilmiyorum. Görücü usulü ile evlendim. Ailem ne derse o olur burada. Eşim de ailesinin isteği üzerine evlenmiş. O yüzden boşanamam... Bizim burdaki evlilikler biraz değişik yani eşim çalışmaya başka şehire gidicek ve aylarca dönmeyecek döndüğü zaman da en fazla 1 ay kalıp geri gidecek. Bizim burada evlenenlerin çoğunluğu böyle ve çoğu da aldatılıyor ama benim gibi ilk günden aldatılmamıştır hiç biri :((

Daha 12 günlük evliyim eşim beni aldatıyor?