Biraz dertleşelim mi? Evlenememek ve yalnızlık hakkında?

27 yaşındayım. Küçük bir yerde doğdum büyüdüm , herkesin birbirini tanıdıgı küçük bir yer.
İstanbul'u kazandım üniversite , gittim. Çok sosyal biriydim, aynı zamanda başarılıydım , okulda popüler sayılabilecek biriydim, arkadaşlarımla sosyalleşerdim, okulun kuluplerine falan girerdim.
Benden hoşlananlar oldu, baya hemde. Arada gerçekten sevenlerde oldu, öylesine gelenlerde.
Ama ben onlara karşı hiç bir şey hissetmedim. İlişkide, evlilikte, beklentilerim , yok zengin olsun yok 190 olsun degil. İyi bir insan olsun ortak zevklerimiz olsundu başkada bir beklentim yoktu.

Ama karşıma hep hoşlanmayacagım kaba ya da aşırı ısrarcı tipler geldi.
Neyse üniversite bitti. Doğdugum yere geri döndüm. Home office çalışıyorum. Bu küçük yerde sosyaleşme imkanı hiç yok. Bir tane kurs bile yok. Arkadaşlarımla koptuk , bir kısmı yurt dışına gitti bir kısmı evlendi. Hepsi ile koptuk. Telefonuma bir tane mesaj bile gelmiyor.
Bugüne kadar hiç sevgilim olmadı. Sevilmek ne demek bilmiyorum.
Sosyal medyadan tanışmalara karşıyım. Zaten istek atan bile yok. En son istek 6-7 ay önce falan gelmiştir oda sapık bir tipten.

Bu yalnızlıktan nasıl kurtulcam bilmiyorum. Nasıl biriyle tanışcam bilmiyorum. Tek bildiğim sosyal medyadan kimse ile tanışmamak buna hala karşıyım.

Çok kitap okuyan biriyim. Hayatımdaki kişide okusun istiyorum mesela kitap okumayan biri ile asla olmayı düşünmüyorum. Aşırı zengin birini istemiyorum, çok yakışıklı egoist birini istemiyorum.

Bu durumdan nasıl kurtulcam bilmiyorum öyle sadece yazmak istedim buraya kadar okuduysanız teşekkürler

Biraz dertleşelim mi? Evlenememek ve yalnızlık hakkında?