Eşimle bi kac aylik evliyiz ve beraber mutluyuz huzurluyuz. Aile yapilarimiz baya farkli. Eşim uc kardesin en küçüğü ve Benle evlenmeden önce ve nisanliyken kendi yaşadığı için genel olarak haftada bir annesine giderdi yemek vs yemek icin cunku kendi evi klasik bekar erkegiydi.
Evlendik ilk hadtalar ilk 2 -3 ay surekli kv baski yapiyodu gelin gidin sunu pisirdim sunu ettim diye. Esimde hep gitmek istiyodu cogu seferde gönulsuz giderdim cunku orada kalabalik ne yedigni anliyosun ne ictigni ve kimse senle özel konusmuyo fazla klasik böyle buyuklerin ortami. Neyse vakit gecti artik esimle cok tartistik ailesi yuzunden ve beni anlamadigi icin. Her hafta gitmeyi coktan biraktim. Esimede bensizde gidebilicegni söyledim. Esimin buyuk kardeslerinden pek hoslanmiyorum karsilikli oda. Dusunmeden konusup ince dusunmeyen insanlar. Mesela nisanliyken abisi ablasinin yaninda maasimi sordu cocuklarina aldigmiz hediyeyi begenmedi gibi yapti dugunde Hic bisey hediye etmedi.
Ablasida ayni sekilde, ben mesafeli dikkatli davraniyorum diye ailemizi aile olarak görmuyosun dedi ki Kim birden baska bi aileyi kendi öz ailesi gibi görebilir? Bunun disunda cok kinli, egosu yuksek ve isine geldigi gibi bana tavir yapti soguk davrandi. O öyle yapinca bende ayni sekilde dahada fazla geri cekildim. Oyuzdende kvye Onlar kalabalik geldigi zaman gitmiyorum. Anca 2-3 haftaya bir görusuyorum yakin oturan kvmle. Kim ne der ne dusunur Hic kimseyi takmayinca daha mutluyum.
Sorum su, esimde kardesleriyle görustugunde esim sessiz biti ve kardesleri pek onu iplemez öyle. Ben girmiyorum diye kendimi sorumlu hissediyorum. Cunku esimin gitmemesinide bana sucluyolar arkamdan biliyorum. Esim kocaman adam bende cogu sefer kendi aileme yslniz gidiyorum kimse dert etmiyo. Sizce kendi mi suclumu hissetmeliyim?
En İyi Cevap