Eşimin kardeşi?

Evliyim 2 çocuğum var eşim tır şoförü yurt içi bazen yurtdışına gidiyor. Oturduğumuz yerde 3 aile kalıyoruz alt katta eşimin anne babası orta katta biz yukarıda eşimin kardeşinin ailesi kalıyor. Eşimin kardeşi ve ailesiyle aramız iyidir sohbet muhabbet kardeşini kardeşim gibi görüyordum. Iki gün önce eşim tır ile yola çıktı yurt dışına gidiyor uzun süre gelmiycek beni kardeşine emanet etti. Kardeşi geldi dün yengem bir şey lazimi marketten çarşıdan dedi yengem dur dedim liste verdim verirken elimi okşadı bir an herhalde gayri ihtiyari oldu dedim. Ben alıp geliyorum dedi 2 saat civarı geldi elinde poşetlerle ben koyarım dedi içeri girdi. Yengem be bir kahve yapsan çok yoruldum dedi tabi Ahmet yaparım dedim saol yengem dedi mutfağa geçtim kahveyle uğraşırken ahmet geldi bu bardaklar yukarıdaydı galiba diyerek resmen arkama yasladı ahmet nabiyosun kendindemisin dediğimde yenge artık sana dayanamıyorum içinde tutuyorum ne zamandır hep seni düşlüyorum istiyorum dedi saçmalama abin duyarsa neler olur aklın aliyor mu seninn dedim oda söylemezsen duymaz zaten gelmiycek kaç gün erkek ihtiyacını karşılarım işte senin neler söylüyorsun çık git bagiricam dedim hele bi bağır abimde yok seni mahvederim anladın mı benim olacaksın o yüzden seve seve kabul ediceksin dedi öpmeye çalıştığında ise bağırdım ve kaçtı hızlıca evden eşi ne oluyor dedi ahmet de fare görmüş bir şey olduğu yok girlan içeri dedi girdiler. Hâlâ korkuyorum tekrar gelir diye bir şey olmadı eşime soylesemmi ne yapsam oda uzakta ben ne yapicam?
Eşimin kardeşi?