Ya ben çok uzunum ya da erkeklerin boyu kısa bilmiyorum🙈
Erkeklerde uzun boylu kızlara karşı bir algı varmış gibime geliyo sizce öyle mi?🥲
Algıdan kastım fiziki görünüsten dolayı ciddi iliski gözüyle değil farklı gözle görülüyoruz çok saçma 😐
Erkeklerde uzun boylu kızlara karşı bir algı varmış gibime geliyo sizce öyle mi?🥲
Algıdan kastım fiziki görünüsten dolayı ciddi iliski gözüyle değil farklı gözle görülüyoruz çok saçma 😐
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ciddi ilişki gözüyle görülmemek için başka şeyler de olması lazım bence. Sırf boy uzun diye ciddi ilişki düşünmemek diye bir şey olmaz.
Ne gibi mesela
Hal hareket, kılık kıyafet, davranış vs. Hepsi bir bütün olarak değerlendirilir bence.
Hic farkı düsünülecek birisi değilim desem o açıdan😂 hani hiç yanyana gelmişliğim olmayan kişilerden bile bu tarz mesaj aldım yanii o yüzden ilginç
Ha ben gerçek hayatta zannettim.
Yani buda gerçek hayat bi noktada 🙈
Kendinizi avutmayın isterseniz :P_
Avutmak derken yazan kişiker gerçek hayatta tanıdığımız samimiyetim olmayan kişilerr sanal değil yani
E tamam. Belli bir gözlem yapma şansları varmış o zaman. Sırf boy uzun diye ciddi ilişki düşünmemek diye bir şey olmaz.
Ha bak şu olabilir ama. Erkeğe göre uzunsundur. Ciddi ilişki düşünmeyeceği için geriye sadece öbür türlü ilişki kalıyordur. Ben boyu boyuna uygun veya boyu dert etmeyen kişiler için yazmıştım.
At gibi fizik bu boydakilere deniyor. İlla kendi boyunda biriyle olmak zorunda değilsin. Senle neredeyse aynı boydayız ve ben dışarı çıktığımda herkes benden uzun gibi geliyor. Uzun boylu yeterince var bence
Sen uzunsun 170 üstü kadın kendinde kadın demesin o ne öyle erkek gibi
Erkekler kısa değil yani 😂
Reis ülke ortalaması erkekte zaten 173
Tamam işte sorun bence burada 🙈😅
Hayie oyle bir gozle bakmadim hicbir zMan, evet hos duruyor ama bunu kabul etmek lazim :) 173 kiz benim icin kisa ama neyse :)
Fizik güzelse gayet hoş
1.90 im ve kısa kız algim yok ki 😅
Sana göre hepsi kısa zaten 😂
Hahahaha yok sen uzunsun
1.90 olan birinin yanında uzun değilim diye düşünüyorum daha kısaları yok gibi bisi zaten 😂
😅 uzunsun bana göre eski konuştuklarımı da göz önünde bulundurursam hahahaha 1.83 vardı bir tek geriye kalanı 1.68 le aşağıya doğru devam ediyor :)
Hahahaha kalça sorusu da atmışmış
Ne sorusu?
Spor yapmıyorum 😅 ama kalcam iyi diye
One öyle yaa 😂
Ben değilim
Sensin uuuu 😅 biliyorum içime doğdu
Soruyu merak ettim ama öyke bi soruda görmedim sormadımda
😅 gizliliğimi açsam gelir misin soruyu da bulurum sana hem hemde sohbet ederiz
Ayakları büyük ise soğurum
1.96 boyum var senin boyun normal bence
Bulunsalar
Kilo ne?