sen kendini böyle avutmaya devam et ozaman sana kendimi kanıtlamak için mi uğraşacam? dışarıda kendin gibi kaç tane kadın var bi bak bakalım. tercih edilen kadınların boyu da genelde 165 ile 170 arasıoluyor. göz var nizam var. söyleyeceğim başka da bişe yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Uzun boylu kız ender bulunan çiçek gibidir. Ben çok severim. Onunla yanyana iken boyu boyuma olması yakışır.
itici abi ya. çevremde 1.78 bi kız var o bile çok kötü duruyorken 1.82yi hayal edemiyorum. Maskülen geliyor gözüme beğenmiyorum ben
Maskulen olmak ile boyun ne alakası var? Fiziğim gayet iyi. Geniş omuzlu değilim, bacak boyumda uzun. Mankenlik teklifi bile gelmişti.
uzun boy demek erkeksilik demek. iri olunca çekici gelmiyor. erkek gözüyle söylüyorum inanmayabilirsin sana kalmış
Ok 1.65 hödük
boyum 1.88 boş yapma.
Aynen knk SJHAHSHFHJEJW
sen kendini böyle avutmaya devam et ozaman sana kendimi kanıtlamak için mi uğraşacam? dışarıda kendin gibi kaç tane kadın var bi bak bakalım. tercih edilen kadınların boyu da genelde 165 ile 170 arasıoluyor. göz var nizam var. söyleyeceğim başka da bişe yok
nE? Ben kaç defa boyum için iltifat aldım... Uzun kızlar sana bakmaz knk yazık nasıl bir kuyruk acın varsa. Sen 1.55 lerle devam et
Hiç alakası yok Allah vergisi kim sana derse desin takma
Yo kanka gayet güzel.. insanlar konuşur susmazlar onları dikkate alırsan kendini çok kötü hissedersin..
Ve bunu yapanlar hemcinslerim. Boyları kısa olduğu için çekememezlikten mi yapıyorlar diye düşünüyorum
Maalesef bazı kıskanç hemcinslerimiz var takılma dediğim gibi negatif hissetmen için boş konuşurlar. Yaş kaç bu arada?
Evet haklısın, yaşım 22
Bende 170 im 😜uzun boy güzeldir her şey daha güzel duruyor üstümüzde eheheh
Onu diyenlerin kesin boyu senden kısadır o yüzden takma
Hepsi kız ve en uzun 1.55 dir
Yahu seni kiskaniyorlar vallahi kafana bile takma umursama gayet iyisin
Ya çok teşekkür ederim. Maalesef çok takıyorum...
Asla takma ozguvenini zedelerler senin gayet iyisin onlarin boyu kapi deliginden bakmaya bile yetmiyor kalkip 1.82 boy a mi laf ediyorlar
Degil. Manken gibisin iste ne guzel
Ya çok teşekkür ederim 💕
<3
Tam benlik. Ben de 183 😅
Kıymetini bil boyunun
Benim için ideal boy 198 boyum
Bence normal bir durum.
Fark etmez bence. Biraz iozguvensizlikle alakali
Ciddimisin benim 195 boy
Knk senin boyun sormadım
Onaylamak için çok güzel boyun kilon neki
?
Özal gl
Defolup gider misin
😢😢😢😢😢
yoo çok güzel
Ya çok teşekkür ederim. Çoğu kişi itici demiş 🥲
Değil
Teşekkür ederim 💕
manken için çok iui
Biraz fazla ben 163üm kendimi uzun saniyorum😂😂
Benden 6 cm uzun 😂
Aşırı itici
Neden
Evet hemde çok
Neden
Neden biliyormusun kadında çok uzun boy estetik durmaz ne giydiği kıyafet ne duruşta zerafet ayak numarası zaten standart dışı büyük
Offf gerçekten anlamıyorum. Uzun olunca illaki elin ve ayağın büyük olmuyor. Uzun kızların kısa kızlardan daha zarif olduğu bariz belli bu arada
Çok göze batıyor topuklu ayakkabı bile giymeleri sıkıntı
Merak etme knk. 1.80 kızda senin gibi cuceye bakmaz emin ol
Ben minyon seviyorum devedede boy var ama kervanın önünde eşşek var çeken 😕😕😕😕
Evet o eşşek kim acaba? Sana 1.55 lerle mutluluklar
Minyonlar her şeyiyle mükemmel bunu en iyi erkekler anlar😊😊😊😊
Ok knk
👍👍👍👍👍🌷🌼🌺🌹
aşırı itici
Neden
kadın dediğin max 165 olur gerisi deve gibi kalıyor topuklu falanda giydiğini düşün kötü yani
o ne öyle rus voleybolcular gibi
Anne tarafım rus bu arada 😜. Bu arada uzun kızları kötüleyen erkeklerin çoğu 1.70 falan oluyor. Kuyruk acısı mıdır artık
180 üstüyüm kuyruk acısıyla ne alakası var
zevk meselesi yani kadında orta boy iyidir
Trolmu bu
Ne alaka?
Nıye gızlısınn o zaman tkp atmıyosun
burada sana ekmek yok knk
İstemem zaten yalancı bırını
Ok.
Defol git artık