Şimdi beynimi mi dinleyim kalbimi mi?

Eşimin ailesi ile arası kötü. Hayatındaki tek insan benim. Arkadaşı annesi babası kardeşleri kimseyle doğru düzgün iletişimi yok. Beni de çok seviyor biliyorum ama işine gelmediği zaman it gibi davranıyor. Çok sıkıntı çektik yeri geldi aç yattık makinemiz yoktu yeri geldi elimde yiikadim aylarca çamaşırları ama hiç önemi yok hep nankör olan ben oldum. İkinci evliliğim onu bile yüzüme vurdu seni başka kimse almazdı gibisinden. Beş kuruşluk insanligim mi kalmadi bacım mu kalmadı sokak ortasında hakaret yemisligim de var. Saç kurutma makinesini düzgün kullanamiyosun deyip yerden yere fırlattı makineyi. Gitmek istiyorum artık bitsin deyince de kendini öldürmekle tehdit ediyor. Bı kaç kez konuşmayı denedim böyle olmaz artık cekiduzen ver diye beni kotulemeye başladı psikologa git yoksa ayrılalım dedim sen git önce hastasın sen dedi. Her neyse ben şimdi napayım yani düzeltmeye mi calisayim kredi borcum var onun yüzünden ödemedi de hacizlik olacak artık kendime yeniden düzen kurup yoluma mi bakayım. Onunda kendince sıkıntıları varr biliyorum ama bunları bana kötü davranarak mi atmalı üstünden sinirlenince bana olan bütün sevgisi bitiyor gibi söylediklerine karşılık verince de ben kötü oluyorum istiyor ki o bagirsin çağırsin ben mal gibi dinleyim. Gerçi susunca da sinirleniyor beynimi yicem bı yanım yapma onu tek bırakma diyor bir yanım sanada yazık ailene de diyor

Şimdi beynimi mi dinleyim kalbimi mi?