Kalbimi mi beynimi mi dinlemeliyim?

1 senelik ilişkimin sonucunda aldatıldığımı öğrendim ama biz ayrıyken bi kızla takılmıs sadece o kdr buna aldatmak denir mi bilmiyorum ama bu bana cok koydu cünkü kız daha dün bana yenge diyordu.nyse sonunda ayrıldım baya bi konuşmadım mesaj attı sustum aslında söylemek istediğim cok sey vardı ama dilim varmadı..ßu defa ablama mesajlar attı ne olur onu ikna et konus bana dönsün diye oda olmadı arkadasları araya girdi bi arkdsyla konusmuslardı arkdsı bna herseyi tek tek anlattı demiski ben ne kdr o kızla gönül eğlendrsemde yemn ederm ondan baskasnı sevmedm nasıl yaptım bilmiyorum ama cok pismanım o diğer kızlar gbi değil farklı biri bana geri dönsün sözünden cıkarsam namerdm hayatımda kimseyi bu kdr sevmedm nasıl yaptım bilmiyorum kendmden nefret ediyorum nolur konus onunla affetsn dayanamıyorum artık demis.. daya bir sürü sey demis ağlamıs hatta.. sizce beni seviyormu seviyorsa seven insan nasıl böyle yapar anlamıyorum ama ilşkmz icin buqne kadar cook cabaladı cok fedakarlıklar yaptı o olayı öğrendmde sok olmustum inanmak istemedm :( kfam karısık ne yapmalıym szce :(
Kalbimi mi beynimi mi dinlemeliyim?