Kadın
Erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence seven atabilir ama fark etmez yani kim atmak isterse atabilir bence, İlk adımı kimin atması gerektiği, toplumsal normlara ve bireysel tercihlere göre değişebilir. Geleneksel olarak, ilk adımı atma görevi erkeğe verilir. Ancak, günümüzde, bu normlar değişmektedir. Kadınların da ilk adımı atması, giderek daha yaygın hale gelmektedir. İlk adımı atma kararı, ilişkinin durumuna göre de değişebilir. Örneğin, iki kişi yeni tanışmışsa, ilk adımı atma görevi erkeğe verilebilir. Ancak, iki kişi birbirini uzun süredir tanıyorsa, kadın da ilk adımı atabilir. Sonuç olarak, ilk adımı kimin atması gerektiğine karar vermek, kişiye ve ilişkiye bağlıdır. Her iki tarafın da mutlu olacağı bir karar vermek önemlidir.
Erkek hep birşeyi ispat etmeli dimi
Fakat buna kadının inanmış olmasına rağmen kabul etmemeli.
Evet sevmenin ne demek olduğunu biliyorsa insan bunun kadını , erkeği olmaz.
Seviyorsan beklememelisin.
Fakat ilk önce emin olman lazım.
Onu öğrenmenin yöntemleri basit.
Sadece biraz beyin lazım.
Kadının atması bence doğaya daha uygun çünkü kadın seçen, erkek ise seçilendir. Ve bana ilk karşı cinsin adım attığı ilişkiler genelde daha sağlıklı ilerliyor. Bende kadınlara adım atmayı bıraktım bu yüzden, erkek adım atınca olmuyor pek.
Bence ilk adımı kadın da atabilir erkekte atabilir. Yani en çok seven ve hoşlanan taraf hangi taraf ise o açılabilir duygularını dile getirebilir diye düşünüyorum ben. Yani kimin atıp atmayacağının aslında pek bir öneminin olmadığını düşünüyorum ben. Bunda ayıp veya utanılacak herhangi bir durum yok. Kim istiyorsa o adımı atmalı bence.
Cevap
42Cevap
Hoşlanan taraf atmalı kadini erkeği olmamalı
Bence erkek atmalı neden. Çünki eyer bu erkek bu gün sana teklif yapıcaq kadar cesareti yoksa yarın hiç bir şey bekleme ondan. Tabikde o teklif yapmazsa sen yapmak zorunda kalıyorsun. Çünki mutlaka birisi teklif yapmalı. Amma seni gerçekden seven adam zaten teklif yapar. Yüzüne söylemeye utanırsa sosyel medyana takip atar. Kararında ciddiyse aylesine söyler. Amma bir şekilde söyler. Bence sen fake sosyel medyadan ona başqa bir kız adıyla yaz. Eyer cevab verirse demekgi seni sevmiyor. Amma vermezse o zaman seni seviyor
Ay bu kadar yazım yanlışını nasıl yaptın öldüm okurkennnn
Ben Azerbaycanlıyım çok doğal
Ya öyle mi çok pardon o zaman 🌸
Sorun diyil
Kadınlar beceremiyor zaten. Erkekler zıplasın direkt.
Erkek atsa güzel olur tabi ama kadınlar da ilk adımı atabilir
Kimse atmasa yerinde dursa keşke sonra aşk acısı denen illeti yayiyorlar dünyaya jvjvjvu
Erkek atmalı, adım atan cesur kadınları da tebrik ediyoruz
İlk hoslanan kimse o atsın kadını erkeği kalmadı bu işin
Açıkcası bana ilgisi olupda belirtmediği sürece bir duygu içine girmiyorum düşünmüyorum bile önce onun kendini öne çıkarması lazımki bende bu durum ne hissettireceğini değerlendirmeliyim.
Çoğu erkeğin düşündüğü gibi bence de kadınlar atmalı. Belki gerçekte böyle değildir ama kadınlar reddetmeye yer arıyor gibi, ondan açılamıyoruz biz de.
Bunun günümüzde bir kuralı racanu kalmadı. Kim cesur ve zamanında hamlesini yaparsa o harekete geçiyor.
hep erkek atacak degil ya kadinlarda atmali hatta kim seviyorsa gitsin konussun iltifat etsin sohbet etsin ne guzel
Kadın atarsa her şey daha kolay oluyor bunu bir zayıflık olarak görmeyen cesur kadınların sayısı artmalı
Hangisi hoslaniyorsa o atmalı. Ha kadın ha erkek ne fark eder.
Cesur kadınları seviyorum diyen çekingen erkek ironisi beni güldürüyor.😂😂
Kuralları bozmayalım erkek atsın lütfen kızlar atınca bir yakışığı kalmıyor
Kadının ilk adım attığı ilişki daha uzun sürüyor
Farketmez. Adım atan atsın, yoksa sevdiklerini başka biri kapıyor
Kendini kim o noktada hissediyorsa o atabilmeli. Kadını erkeği yok artık bunun.
Saçma bir öngörüydü ve eskide kaldı, kadınlar da hoşlandığı kişiye açılabilir.
Çoğunlukla bana hep kadınlar yürüdü. Şanslıyım galiba 😀
Ben erkek dedim ama nadirde olsa kadınından ilk adımı attığı oluyor
Aslında doğru olan erkek atmalı ama bazen kadınlar daha cesur olabiliyor
Neden doğru olan o olsunki eğer bi kadın erkekten hoşlanıyorsa ilk adımı kadın atmalığı. Kadını erkeği olmaz bu işin kim hoşlandıysa o atmalı
Kadını erkeği olmaz tabiki de bazen kadın bulunduğu ortamdan dolayi atamayabilir her kadın bu konularda cesur davranamiyor maalesef o yüzden erkek dedim
Eğer hoşlandıysa ve gerçekten istiyorsa bi yolunu bulur (en azından ben öyleyim)
Herkes sizin kadar cesur olamaz bu konuda ya da şöyle diyim her erkeğin karşısına cesur kadın çıkmayabilir
O konuda haklısınız bende katılıyorum
Sos konusu iltifat olunca haklılık payım yukseodi bir anda 😊
Fikir ayrılığı yaşadığımızda haklılığın azalmıyor sadece kendi fikrimi belirtiyorum, aynı senin yaptığın gibi bana iltifat etmeseydinde cevabım aynı olurdu zaten iltifat ettiğini şimdi anladım (2. okuyuşumda) teşekkür ederim biraz geç oldu ama araya kaynamasın😅
😀 rica ederim bir konuda aynı fikirde olduğumuza sevindim 🙏 bu arada ben hakan karşı komsun tanisamadik 😀🙈
Bende gizem tanışmış olduk artık 🙂
Memnun oldum 😊 buralara çok gelirmisin ben yeni keşfettim kahvesi güzel 🙈
yeni geldim buraya , kahvede sevmiyorum zaten fazla uğramam buralara muhtemelen😊
Anladım oda güzel ben buralardayim eğer canın sıkılır sa bı ıslık çal hemen bakarım 😀
Ahah tamam not edildi ✔️
Ozaman ben kaçtım ocakta yemek vardı yanmasın 😀🙈 bays
Tamam hızlı gitte aç kalma 😂, afiyet olsun
Teşekkürler 🙏
Seven sevdiğine söylesin bunun kadını erkeği yokdur net
Kim atmaya uygun o atsın illa erkek atacak diye bir şey yok
Bence hisleri ağır basan bekleme yapmadan adım atmalı cinsiyetçil bakmamalı
Erkek utangaç ise kadın atmalı diye düşünüyorum
İki tarafta yapabilir, kasmayın gidin söyleyin duygularınızı
Kadınlar çok fena erkekler tuvaletine girip iserken peçete bitmiş diyip peçete alan kızlar vwr
Sperme yüzen yumurta olmayın amma yine de siz bilirsiniz :):):)
Bu ne güzel bir benzetme kullanımı böyle 😂😂
İlk adım erkeğin olmalı bence
Ne farkeder ki sevdikten sonra
İlk adımı atan kadın alfadır
Kadın Atmalı yuvayı dişi kuş yapar
İlk adımı kim daha çok seviyorsa o atmalı.
Kim hoşlanıyorsa.
Her zaman erkek
Erkek atsın
Seviyorsan git konuş bence
Ben atarim dert etmem
Erkek atsın, kadın atarsa erkeğin ego tavan yapar.
Ortada buluşmak en iyisi 😄
Erkek atarsa daha iyi
Farketmez yeterki sevsinler birbirlerini
Atsın işte erkek kişileri nolmuşş
Erkek atmalı diye düşünüyorum
Seven sevdiğine sevdiğini söylesin
Ne fark eder ki?
İkisi de atsın artık yeter yaa
Maalesef ben ilk adımı atamam
Kadın atsın ,)))
Kim mutfağa daha yakınsa :)
Erkek.